veel keus en goed geholpen en nemen de�

veel keus en goed geholpen en nemen de tijd voor je.

Groot assortiment met behulpzame�

Groot assortiment met behulpzame mensen. Genoeg banken op voorraad voor als je niet lang kunt wachten op een bank. Ga zo door:)

zeer ruime winkel

zeer ruime winkel , zoveel keus hierdoor. prettig ontvangen , niet te opdringerig. hierdoor zijn wij 3 dagen later terug gekomen hebben onze bestelling geplaatst. de medewerker was geduldig , liep mee als dit nodig was. liet alle mogelijk heden zien . al met al een top winkel . een aanrader voor een ieder.

Een mooie winkel met mooie producten

Een mooie winkel met mooie producten. Goede medewerkers die klantvriendelijk zijn. Nadat we een offerte hebben gemaakt stegen helaas de prijzen van de banken, waardoor we vier dagen later 100 euro duurder uit waren. Helaas was de offerte onder voorbehoud.

Goed geholpen en geslaagd voor een nieuwe bank

Op internet een mooie bank gezien die onze interesse had. Om die reden vanuit Brabant een bezoek gebracht aan Zitmaxx. Fijne winkel met heel veel keuze. Wij hebben hier onze nieuwe bank gevonden. Ondanks de drukte hebben wij rustig met de verkoopster kunnen spreken die ook uitgebreid de tijd voor ons nam om tot de juiste stof en kleurkeuze te komen. Naderhand zoals beloofd nog de gekozen stof op de post ontvangen. Nu nog wachten op onze nieuwe bank. Al bij al erg tevreden over Zitmaxx!

Veel keuze in soorten banken

Veel keuze in soorten banken, kleuren en mogelijkheden. Prijs/kwaliteit redelijk. Op zaterdag is het super druk, hierdoor is personeel iets gehaast. Nog 4 maanden wachten, maar dan heerlijk zitten op onze nieuwe bank

Leuk gesprek gehad met de verkoper en�

Leuk gesprek gehad met de verkoper en met goed advies daarna een kast en eettafel met stoelen en bankje besteld Gr Carlo

Na een 1,5 uur rijden kwamen we bij�

Na een 1,5 uur rijden kwamen we bij jullie aan. Het was ontzettend druk want we kwamen op de zaterdag na black friday maar werden super snel en goed geholpen. 6 hele mooie nieuwe stoelen uitgezocht voor ons eerste nieuwe huis. Deze konden precies in de week dat we de sleutel krijgen geleverd worden. Erg goeie, snelle en vriendelijke service. Wij komen zeker terug voor de rest van onze meubelen uit te zoeken!

Snel en effici�nt geholpen met goed�

Snel en effici�nt geholpen met goed advies ,goede zaak

Tijdens ons weekendje Leiden naar�

Tijdens ons weekendje Leiden naar zitmaxx gegaan en onze ogen uitgekeken . Wat een mooie grote winkel en erg vriendelijk personeel. Wij hebben twee mooie stoeltjes gekocht en zijn erg goed geholpen. Ik raad zitmaxx bij iedereen aan om eens naar toe te gaan

Goede service , gezellig

Professioneel en vriendelijk geholpen

Mooie winkel, grote voorraad en ontzettend vriendelijk en professioneel geholpen.

Service, duidelijkheid, veel keuze

Op aanraden van vrienden hierheen om een eettafel te kiezen; op een zaterdag namiddag was het heel erg druk! Afgelopen zaterdagochtend vroeg een nieuwe poging. Geholpen door Raymond die goed meedenkt en geen moeite teveel vindt en rustig nog een extra rondje met ons maakt op zoek naar de juiste tafel. Helder uitgelegd wat wel en niet mogelijk is en maakt f niet mooier dan t is. Snel de knoop doorgehakt en nu wachten (wel lang) tot de tafel geleverd wordt!! prima ervaring met Zitmaxx en met Raymond. Als de tafel geleverd wordt en hij is precies wat we ervan verwachten, dan geven we 5 sterren!! Een vervolg op onze meubelaankopen zit er vast en zeker in!

Goed geholpen ondanks het erg druk was�

Goed geholpen ondanks het erg druk was , koffie aan geboden gekregen , leuke winkel en groot !

Vriendelijk personeel

Vriendelijke behandeling van al het personeel. Werden goed geholpen en waren ook duidelijk met wat me konden en mochten verwachten. Ruim assortiment met voldoende keuze. Meer dan we voorop hadden gedacht.

Prettige service.

Prettige service.

Super iets gekocht waar ik heel blij�

Super iets gekocht waar ik heel blij mee ben en zeer tevreden over zittmax

Niet alle verkoopsters even vriendelijk..... jammer

Speciaal vroeg naar de winkel maar na 30 minuten van kastje naar muur, eindelijk weer geholpen, Een dame heeft ons geholpen , en wilde eigenlijk zo snel mogelijk scoren en naar de volgende.. wij wilde gewoon graag iemand die met je mee loopt en je vragen beantwoord maar werd een beetje afgeraffeld. Uiteindelijk wel correct geholpen. Toen we even in de outlet nog wat vroegen en er iemand bij geroepen werd, werd er letterlijk vanaf de trap geroepen , JIJ kwam voor die stoelen? , tegen een ander stel, ik riep nee dat waren wij, ok, zei de jonge dame, die zijn er niet.. Nee dat is duidelijk... Dit vonden wij ook erg onbeschoft en hebben dit ook aangegeven. Het is dat ik graag deze tafel en eetbank etc wilde anders was mijn man allang naar een andere zaak gegaan. Jammer, ze hebben leuke meubels en ook hele vriendelijke verkopers maar ik denk dat wij even pech hadden.. Achter de balie waren hele vriendelijke dames, die achteraf nog vroegen of het gelukt was! echt heel vriendelijk..

Aanrader !!

Veel keuze..we werden keurig en zeer vriendelijk geholpen ..niks was teveel voor haar om ons te laten zien en te berekenen.. We hebben een prachtige bank gekocht.. Top service..

Top winkel

Top winkel! Groot assortiment en vriendelijk personeel. Denken in oplossingen ipv problemen. Idee dat je terwijl je wacht lekker kan genieten van een goede bak koffie top! Kortom een aanrader!

Super mooie en grote winkel!

Super mooie en grote winkel! Er was onwijs veel keus en er stond genoeg personeel klaar om iedereen van dienst te zijn.

Beste mensen van zitmaxx

Beste mensen van zitmaxx Mijn man en ik gingen onverwachts naar jullie winkel om ons een beetje te ori�nteren. Zo kwamen wij een prachtige bank tegen. Wij vroegen een jonge man hoe het zat met de bank of er ook dingen konden veranderen aan de bank. Deze jonge man legde ons alles uit en het was gelijk duidelijk. Zo zijn we verder door de winkel gelopen. Op het einde meldde we ons voor het bestellen van de bank. Daar kwam wederom weer die jongens man aanlopen en hij stelde zich voor als Maikel. Hij hielp ons heel goed en uiteindelijk zijn we geslaagd voor een hele inboedel, dankzij de fantastische hulp van Maikel. Deze jonge man Maikel is een fijne verkoper. Goede adviezen en totaal niet opdringerig. Zelf af en toe een grapje tussendoor. Wij vonden het super fijn om bij jullie in de winkel te winkelen . We zullen het zeker voort zeggen. Mvg Bert en Mariska van der Ryd

Klantvriendelijk.

Ik heb meubels gekocht en werd vriendelijk geholpen. Ze heeft me ook goed geadviseerd qua kleur en services van Zit-Maxx. De enige reden dat ik geen 5 sterren geef is dat ik de meubels nog moet ontvangen. Als dit goed loopt is het 5 sterren waard.

Super goed geholpen

Super goed geholpen! De adviseur heeft in no-time de juiste bank samengesteld. Had ik al gezegd dat ze echt de goedkoopste zijn?

Ruim aanbod

Door het ruime aanbod op de website gekozen om de winkel te bezoeken. De winkel zelf heeft ook een ruim aanbod. We zijn vriendelijk geholpen en hebben onze bestelling geplaatst.

Stobbeweg 21

2461 EX Ter Aar