Zeer vriendelijk personeel en denken�

Zeer vriendelijk personeel en denken met je mee. Niks is teveel. En nemen veel tijd, om alles uit te leggen en te laten zien

Snelle en duidelijke correspondentie en�

Snelle en duidelijke correspondentie en communicatie.

Fijn geholpen daar medewerker

Fijn geholpen daar medewerker. Deskundig advies. Wel moeten wachten omdat ze met een andere klant bezig was. Kregen koffie aangeboden.

Geholpen door Constantijn

Nogmaals bedankt Constantijn! Snel en vriendelijk geholpen.

Goede en persoonlijke service

Ondanks dat Zitmaxx een grote woonwinkel is, was de klantvriendelijkheid groot en hartelijk. We werden persoonlijk geholpen met goed advies en er was alle tijd voor ons.

Heel veel keuze in deze woonwinkel

Heel veel keuze in deze woonwinkel! De service was prima. Het enige minpuntje was de lange wachttijd op de beschikbaarheid van de adviseur.

Goed advies gehad en een super mooie�

Goed advies gehad en een super mooie bank besteld

Wij zijn goed geholpen door Raymond.

Wij zijn goed geholpen door Raymond. We wisten wel wat we wilde,dus dat was makkelijk.maar hebben goed advies gekregen bij het kiezen van de stof, voor de eetkamerstoelen. Ook werd geadviseerd om de stof ook bij daglicht te bekijken. Heel tevreden over deze winkel.

fijne winkel !!!!

fijne winkel !!!!! goed geholpen door Claudia

Wij zijn super goed geholpen in de�

Wij zijn super goed geholpen in de winkel. Het personeel gaat erg professioneel te werk. Wij hebben de winkel met een glimlach op onze gezichten verlaten. Kijken er enorm naar uit om onze stoelen in ontvangst te nemen.

Wij hebben voor 20 maanden terug een�

Wij hebben voor 20 maanden terug een bankstel gekocht, een lederen bankstel,wat na 20 maanden voor vlekken zorgde in het bankstel, dit schijnt door lichtinval en huidvetten te komen, dit schijnt een product eigenschap te zijn van het leer! Als ons dit van te voren was medegedeeld hadden we nooit voor dit bankstel gekozen. Zitmax heeft dit (via mailverkeer) voor ons opgelost door bij Zitmaxx een nieuw bankstel uit te zoeken en een korting te geven van 50% op het uitgekozen Bankstel, we zijn wederom geslaagd voor een ander bankstel en hopen hier meer plezier van te hebben!, want op deze manier zijn we best wel duur uit!

Zo uitstekend geholpen door een wel heel gezellige verkoper.

We kwamen daar om een bankstel te bestellen, omdat de maten op de website niet goed voor ons uitkwamen v.d. hoekbank. Eenmaal daar aangekomen werden wij zo super geholpen en de verkoper dacht zo goed met ons mee , dat we geslaagd zijn voor een mooie hoekbank naar onze wensen (en maten),nog nooit ergens zo n gezellige en leuke verkoper gehad ,was een leuke klik met de verkoper. Dus dat betekend voor nu en nog eens.

Zeer tevreden. S avonds nog bank gezorgd door zeer nette jongens. Heb na half jaar tafels ontvangen, echter door fout van mezelf verkeerde maat besteld Dit kon eigenlijk niet terug, maar zitmaxx is met een hele coulante oplossing gekomen zodat ik over een week een andere eettafel.krijg met beetje bijbetalen.

Er is veel keuze

Er is veel keuze, we werden vlot geholpen en de bestelling was snel geplaatst.

Vriendelijk, vlot en duidelijk!

Bij aanvang kreeg ik vriendelijk een uitleg van de gang van zaken. Daarna kon ik op mijn eigen gemak proefzitten. Vervolgens kun je bij de infobalie terecht als je het een en ander wilt bespreken over je mogelijke bestelling. Ik werd vriendelijk, vlot en duidelijk geholpen door een verkoper. Overigens werd ik ook geholpen door collega's op de showrooms. Toen ik eenmaal aan tafel zat met de verkoper merkte ik dat de verkoopstijl iets ouderwets is, maar dat is niet gek aangezien de leeftijdsverschil. Al met al had ik een zeer goede ervaring in de winkel. Nu hoop ik dat de levertijd meezit en ik een goeie ervaring zal hebben als ik contact moet opnemen met de klantenservice. Hier ben ik wel optimistisch over.

Service was goed

De service was enorm goed.

Leuke ervaring!

Goed geholpen door een hele aardige verkoper. Totaal niet opdringend. Nu wachten op de bestelling! Bedankt Jo�l!

Een ruim opgezet

Een ruim opgezet, overzichtelijke mooie woonwinkel. Waar ik in eerste instantie zelf een bank naar mijn keuze heb gevonden om vervolgens een warm onthaal te krijgen bij het vastleggen van mijn keuze. Klantvriendelijk (o.a. oprechte interesse en de tijd nemen voor het offici�le gedeelte), open en informatief (o.a. werkwijze uitleggen, garantievoorwaarden benoemen) is de reden waardoor ik mij niet alleen zeer welkom voelde, maar ook als een zeer tevreden klant de deur ben uitgelopen. Nu nog even geduld tot het moment dat de door mij bestelde bank in mijn eigen woonkamer staat en daarmee het echte genieten van mijn aankoop begint.

Prachtig vloerkleed

Met mijn bejaarde moeder een heel mooi vloerkleed uitgezocht voor in haar nieuwe huis. Veel keuze bij Zitmaxx en fijn dat er van elk soort en in alle kleuren stalen zijn. Dat maakte de keuze heel gemakkelijk. Ook zijn we prima geholpen door Elaine.

Zoveel keuze!

Super leuke winkel met een ruim aanbod uiteindelijk tot een selectie gekomen maar we kwamen voor maar 1 bank dus ja.. dan wordt het lastiger. Gelukkig zijn we goed geholpen met wat we nou echt zochten mbt de stof en zoveel meer. Eind goed al goed een super mooie bank gekocht! Zeker een aanrader en de koffie was lekker!

Uitstekende service en mooie producten

Uitstekende service en mooie producten. Groot assortiment.

Nadat we in de showroom een keus�

Nadat we in de showroom een keus gemaakt hadden voor een nieuwe tafel, kregen we thuis enige spijt. Direct een mail gestuurd om te vragen of dit gewijzigd kon worden. De volgende dag al direct een mail, dat dit geen enkel probleem was en de bestelling is alsnog gewijzigd. Klasse. Volgens mij hebben alle medewerkers een cursus klantvriendelijkheid gehad, want de telefonische contacten met diverse medwerkers zijn bijzonder prettig.

Vriendelijk en zeer behulpzaam�

Vriendelijk en zeer behulpzaam personeel. Redelijke prijzen. Groot assortiment.

Erg goed geholpen

Erg goed geholpen, en er leuk personeel, zeer deskundig ,zou dit zeer aanbevelen ..

Fijne winkel vriendelijk en deskundig�

Fijne winkel vriendelijk en deskundig personeel en vaste prijzen dat is voor de klanten duidelijk lage prijzen zonder afdingen. Wat mij betreft prima.

Stobbeweg 21

2461 EX Ter Aar