Ik werd prettig geholpen

Ik werd prettig geholpen en de verkoopster dacht met me mee

Onlangs een bankstel besteld

Onlangs een bankstel besteld deze zal binnen 2/3 maanden komen. Qua prijs zit zitmaxx erg goed vergeleken met andere winkels. Ook de service was goed en vriendelijk. We zijn benieuwd naar onze bank!

Bij ons eerste bezoek was het meteen raak.

We zijn 2x op bezoek geweest bij Zitmaxx. Aanleiding daarvoor was de wens voor een nieuwe bank. En omdat we onlangs een nieuwe keuken hadden gekocht bij het Keukenwarenhuis, leek Zitmaxx de eerste keus. Bij ons eerste bezoek zagen we voor het eerst een Relaxbank. En we waren er vol van. Dankzij de vakkundige hulp van de medewerker werd een offerte gemaakt en konden we er thuis nog goed over nadenken. Maar ja het was de eerste bank dus hebben we ons nog verder geori�nteerd. Maar geen andere zaak kon tippen aan de bank die we hebben gezien bij Zitmaxx. Dus bij ons 2e bezoek, om toch maar volledig overtuigd te zijn, hebben onze eerste keus nogmaals van top tot teen bekeken en gezeten. De keus was gemaakt en met behulp van de vakkundige medewerking is de bestelling geplaatst. We kijken uit naar de levering.

Top!!

Uitgebreide collectie. Top!!

Wij zijn via een vriendin attent�

Wij zijn via een vriendin attent gemaakt op de uitgebreide collectie van meubilair bij zitmax, na eerste een uitgebreide rondgang te hebben gemaakt zijn we fantastisch geholpen door Anita, met een uitstekende en professionele uitleg en adviezen, zijn we tot de koop overgegaan van een compleet bankstel, luxe relax stoel en 6 eetkamer stoelen. En�. Zeer fijne ervaring rijker. Frank & Nathalie

Goed geholpen door de medewerker

Goed geholpen door de medewerker, jammer dat het zo druk was en we moesten wachten. Nu wachten op ons bankstel :)

Super goed geholpen bij Zitmaxx

Super goed geholpen bij Zitmaxx. Ondanks dat het heel erg druk was, werden wij goed geholpen. We gingen voor een bankstel en ze luisterden goed naar onze wensen. Ook vroegen wij om een staaltje van de stof van de bestelde bank en deze kwam netjes een paar dagen later bij ons door de brievenbus. Al met al, een dikke aanrader!

We zijn op een zaterdag geweest.

We zijn op een zaterdag geweest. Het was heel erg druk, maar toen we eenmaal geholpen werden gebeurde dat op een hele fijne en doeltreffende manier.

We zijn prima geholpen door de medewerkers. Aan het eind werden we aangesproken of alles gelukt was en daar konden we zeggen dat we ge�nteresseerd waren in een bank. De medewerker haalde direct iemand om ons van dienst te zijn.

Mond- op mond reclame

Door mond- op mond reclame, neuzen op de website en een lange rit terecht gekomen bij Zitmaxx Wonen. Bij aankomst in de winkel kijk je je ogen uit. Wat een keus, personeel en heel stalen en kleuren! Ik had mijn huiswerk al gedaan en ging doelgericht naar de bank waar ik voor kwam: bank Barthel. Precies wat ik zocht en de maten zijn perfect! Heel fijn dat de bank leverbaar is tot 2,80 mtr. Na proefzitten zijn we meteen door gegaan naar de adviseur voor het kiezen van de kleuren en materialen. Vriendelijke dame en dacht mee met onze wensen. Staaltjes mee genomen naar buiten voor natuurlijk licht en toch hebben we snel de keus kunnen maken. Het is best moeilijk om vanaf een staaltje definitieve keuzes te maken. Zitmaxx Wonen zou ik zeker aanbevelen vanwege de ruime keuzes, vriendelijkheid en de adviseurs nemen de tijd voor je. Daarnaast ook top dat er de mogelijkheid is tot het krijgen van koffie/thee door de gehele winkel. Als ik toch een kritiek puntje mag benoemen is dat ik graag een staaltje mee had gekregen van de bank. Februari 2022 wordt de bank geleverd en ben heel benieuwd naar het eindresultaat!

Ruime zaak met enorm aanbod

Ruime zaak met enorm aanbod. Prettige en kundige advisering door verkoopmedewerker.

Zeer goede service en top uitleg

Zeer goede service en top uitleg! Ondanks de enorme drukte zeer veel aandacht om alles rustig met de klant door te nemen en de juiste keuze te maken! Geen gehaast en een geheel vrijblijvend en prettig gesprek. De volgende bank zou ik hier weer kopen!

Goede en duidelijke service.

Goede en duidelijke service.

Hoe een mens blij wordt.

Ik ben ontzettend blij met alle hulp die ik heb gekregen: eerst in de winkel, maar nog meer later: via telefoon,, vragen werden beantwoord, ik ben teruggebeld. Er zijn op eigen initiatief eerst foto's van de stoffen gestuurd, omdat ik de kleur niet goed wist te kiezen. Later een enveloppe met een kaart met stukjes stof er op. Toen ik niet vlot reageerde kreeg ik een mailtje. In ��n woord geweldig. Ik voel me enorm gehoord en ben erg tevreden met mijn bestelling. Een lichtpuntje in een (voor mij momenteel moeilijke) tijd. Nu in spanning wachten op de levering!

Erg goed geholpen

Erg goed geholpen Wij zijn erg goed geholpen door het personeel. Zeer professioneel en geduldig. Nemen echt de tijd voor de klanten en geven goed advies. Het enige minpuntje is dat je niet bij alle banken de juiste formaat kan vinden die wellicht bij je kan passen. Misschien dat Zitmaxx daar nog aan kan werken samen met de fabrikanten.

Heel professionele winkel personeel wat�

Heel professionele winkel personeel wat zeer vriendelijk is en je kan ondersteunen bij het maken van de juiste keuze in de aankoop van je bankstel

Op zoek naar een mooie bank en gevonden�

Op zoek naar een mooie bank en gevonden bij Zitmaxx Wonen. Wat een keus! Ook heel vriendelijk en goed geholpen. Ondanks de drukte werd er echt de tijd genomen om mij goed te adviseren. Er werd meegedacht, wat o.a. erg prettig was bij het kiezen uit de enorme hoeveelheid verschillende stoffen. Ik ben erg tevreden en kan niet wachten tot ik de bank mag ontvangen!

Zeer goed geholpen en geadviseerd

Zeer goed geholpen en geadviseerd. De medewerker nam echt de tijd die we nodig hadden voor het maken van de juiste keuzes. Resultaat een zeer fraaie bank voor een eerlijke prijs.

Review op een drukke zaterdag.

Er is een ruim assortiment in de showroom. Ook is het overzichtelijk. Ondanks de drukte van de zaterdag heb ne nog steeds genoeg ruimte en tijd om te ori�nteren. Er vriendelijk personeel met een goed, kort en duidelijk advies.

Goede voorlichting en prima geholpen.

Bij het uitzoeken goed geholpen en niets was te veel ondanks de drukte op dat moment. Er werd goed gecommuniceerd over onze wensen Het advies was bruikbaar.

Aanpassing van onze order

Wij hebben op een (drukke) zaterdag een relaxfauteuil besteld, tot onze tevredenheid. Thuisgekomen nog even op de website gekeken en gezien dat er nog meer kleuren waren als dat wij in de winkel zagen. Gelijk een mail gestuurd en gevraagd onze order nog even vast te houden totdat we nog even naar de winkel zouden terugkomen om evt een andere kleur te kiezen. Daar is keurig op gereageerd en toen we weer in de winkel waren was het geen enkele moeite om de order aan te passen, zeer vriendelijk personeel! We zijn benieuwd naar de levering!

Ondanks de drukte die er in het weekend�

Ondanks de drukte die er in het weekend blijkbaar altijd is neemt de verkoper alle tijd voor je. Erg fijn.

Perplex

Grote winkel lijkt onpersoonlijk tot het moment dat we worden geholpen. Koffie, alle tijd, verstand van zaken. Perplex stonden wij dat de verkoper na een paar woorden van onze zijde precies wist over welke stoelen we het hadden en dat in zo�n grote zaak. Op alle vlakken goed geholpen! Top.

De medewerker nam de tijd er hing een�

De medewerker nam de tijd er hing een ontspannen sfeer

Erg leuke en attente verkoper welke ons�

Erg leuke en attente verkoper welke ons geholpen heeft aan een nieuwe bank en eettafel. Ik ben zo benieuwd naar de spullen!!

Stobbeweg 21

2461 EX Ter Aar