Uitstekend geholpen door Melissa en�

Uitstekend geholpen door Melissa en Claudia. Weten waar ze het over hebben en adviseren het juiste.

Prima service vriendelijk personeel

Prima service vriendelijk personeel

Bank is beschadigd afgeleverd :(

Bank is beschadigd afgeleverd :(

hebben weer een relax fauteuil bij�

hebben weer een relax fauteuil bij Zitmaxx gekocht. we werden super geholpen door een mevr. die zeer veel verstand had van stoelen.

Plezierige ervaring bij Zitmaxx

Zaterdag 13 november waren mijn vrouw en ik bij Zitmaxx Wonen. Het was enorm druk in de omgeving, maar we werden vriendelijk naar een parkeerplaats geleid. Binnen aangekomen waren we overweldigd door het aanbod; opstellingen van meubelen te kust en te keur. Ons oog viel op een hoekbank, na er een tijdje op gezeten te hebben besloten we dat dit de bank van onze keuze was. Bij de balie verwees men ons naar een plaats, hier werden wij geholpen door een vriendelijk jonge dame. Zij kon al onze vragen beantwoorden en nog geen uur nadat we binnen kwamen hadden we de hoekbank gekocht. Een heel plezierige ervaring, we komen gauw nog eens terug.

Wij waren voor het eerst bij Zitmaxx�maar zeker niet voor het laatst!

Wij waren voor het eerst bij Zitmaxx voor een relax stoel. We werden zeer prettig geholpen, geen haast, open en eerlijke sfeer en goed advies. Absoluut geen vervelende verkooppraktijken! We hebben dan ook een prachtige stoel gekocht! Daarna de rest van de meubels op de 1e etage bekeken en ook daar heel prettig geholpen en geadviseerd.

Wat een ontzettend grote winkel en veel�

Wat een ontzettend grote winkel en veel keuze! Het was eigenlijk veel te druk maar werden toch vriendelijk geholpen. Hopelijk is de bank net zo mooi als wij verwachten!

Goeie service!

Afgelopen zaterdag zijn wij bij Zitmaxx geweest om naar een nieuwe bank te kijken. Via internet hadden we al een optie gezien, maar in het echt bleek de bank nog veel mooier te zijn en nog veel meer opties te hebben. We waren meteen verkocht! Aan het eind van de looproute, kregen we een plekje toegewezen waar een vriendelijke medewerkster ons heeft geholpen met het samenstellen van onze bank. Ze nam haar tijd om de opties met ons te doorlopen. De levertijd van deze bank, valt gelukkig ook nog mee: 7-9 weken. Kortom: de showroom is heel netjes en uitgebreid, het concept is goed en de medewerkers zijn vriendelijk en behulpzaam. Wij zijn zeer tevreden en kunnen niet wachten tot we onze bank mogen ontvangen!

aankoop chesterfield bank

was ontzettend druk maar na gevraagd te hebben bij de balie werden we tamelijk snel goed geholpen.

Bijzonder leuk en goed geholpen

Bijzonder leuk en goed geholpen, was een uitje in coronatijd, en superblij met de eetkamerstoelen die onder het genot van een lekker bakkie koffie en een gezellige verkoper hebben gekocht.

Groot assortiment met prijzen voor�

Groot assortiment met prijzen voor groot en klein portemonnee. vriendelijke personeel die de tijd nemen om je te helpen. Wij zijn super goed geholpen.

Vriendelijke service en ontzettend veel keus

Ontzettend veel keus in bankstellen en andere meubels. Ik ben na de ronde door de showroom vriendelijk geholpen door een medewerker en ben geslaagd in de aanschaf van een prachtige nieuwe bank.

Ruime keuze en snel geholpen.

Ruime keuze en snel geholpen. Personeel neemt ruim de tijd voor je en denkt met je mee.

Mooie artikelen te koop

Wij gingen voor een bank en losse stoelen kijken. Er is veel keuze in soorten, maten en kleuren. Helaas was de samenstelling bank die wij graag wilden hebben niet mogelijk. Wel zijn we geslaagd voor 2 mooie stoelen. Het is er ontzettend druk, iedere dag van de week. Helaas komt het daardoor wel over als een fabriek. De verkopers vliegen van tafel naar tafel om mensen te voorzien van staaltjes en een overeenkomst. Ik kreeg niet erg het gevoel van persoonlijke benadering, maar meer van fabrieksroutine. Ik kan me voorstellen dat mensen daarom vinden dat er geen ruimte is om even goed na te denken. Er staan er immers nog 10 achter je in de rij op jouw verkoper te wachten. Wij hebben daarentegen goed advies gekregen van de verkoper over de look van een bank die wij op het oog hadden. Door dit goede advies hebben we afgezien van het kopen van de bank. Het is dus zeker te waarderen dat eerlijkheid voor de verkoop kwam. Gezien de 4 maanden levertijd, kan ik nog niets melden over aflevering en eventuele afhandeling van vragen en/of klachten na levering.

Zitmaxx voor al uw meubels

Wij zijn bij verschillende winkels langs geweest en vele elektrische sta op stoelen uitgeprobeerd. Wat ons opviel bij Zitmaxx was de enorme sortering en vooral de goede prijs kwaliteit verhouding. Ook het personeel is zeer vakkundig en vriendelijk. Wij raden een ieder aan om voor een definitieve aankoop ook eerst bij Zitmaxx langs te gaan.

Binnen een kort tijdsbestek liepen wij�

Binnen een kort tijdsbestek liepen wij tegen onze bank aan. Naar info balie gegaan waarbij wij verzocht werden te gaan zitten aan een tafel. een verkoopmedewerker zou naar ons toe komen. Die was vrij vlot ter plaatse. Vervolgens haalde de medewerker alle benodigde dingen die nodig waren voor de samenstelling van de bank alsmede de koffie. Ook deelde hij mede wat eventueel zou kunnen gebeuren met de stof, doorzakken van de bank ed. Top service. Alles naar volle tevredenheid afgehandeld. Dikke prima.

Mooie grote winkel

Mooie grote winkel, wel jammer van 2 keer de kleine trapjes van 3 treden naar het andere deel van de showroom voor slecht ter been zijnde mensen. Na overleg, goed overeengekomen over prijsverschil bij een andere winkel. Al met al een zeer uitgebreid assortiment aan meubels, wat fijn is om te kunnen zien voordat je het wilt gaan kopen.

Werden goed ontvangen met koffie en�

Werden goed ontvangen met koffie en snel en goed geholpen. Jammer dat het 3 a 4 maanden levertijd heeft mijn bankstel, Aanrader��

Het was een super fijne winkel ervaring

Het was zo een fijne ervaring om binnen te komen bij Zitmaxx. Geen vervelende verkopers die achter je aanlopen om je iets aan te smeren. Gewoon lekker rondkijken en zie je wat dan ga je aan het einde van de looproute aan een tafel zitten en word je zeer goed geholpen door de verkopers die alles voor je napluizen en adviezen geven.

Veel keuze

Veel keuze en goede service, maar moesten wel lang wachten totdat we geholpen werden.

groot assortiment�

Ruime winkel met een groot assortiment dus veel keus Veel verkopers waardoor je snel geholpen wordt En voldoende zitplaatsen om even te wachten

Fijne hulp en fantastische showroom!

Fijne hulp en fantastische showroom. Absolute aanrader!

groot asortiment

Zitmaxx heeft een groot asortiment van eetkamerstoelen . Hier waren we naar op zoek. Een paar keer door de zaak gelopen en op diverse stoelen gezeten. Uiteindelijk een goede keuze kunnen maken. Een vriendelijke adviseuse heeft ons onder het genot van een kop koffie verder geholpen.Ze heeft verschillende mogelijkheden van bekleding laten zien en er uitleg over gegeven . Wij kijken uit naar de aflevering van de stoelen.

Zitmaxx Wonen - Bankstel

Wij hebben recent een nieuw bankstel gekozen bij Zitmaxx Wonen. Door de enorme keuzemogelijkheden zijn wij opnieuw geslaagd bij Zitmaxx. Bij de keuze van de kleur en stof kregen wij vakkundige begeleiding omdat door de hoeveelheid kleuren en materialen je makkelijk kan afdwalen. Dit liep heel voorspoedig en onder het genot van een kopje koffie kwamen wij snel tot onze aankoop. Een tevreden klant van Zitmaxx en nu alvast uitkijken wanneer de bank wordt afgeleverd. Groeten, Arie

Geweldig concept en goed geholpen

Goed concept; je doorloopt rustig de winkel en indien gewenst wordt je gekoppeld aan een verkoopmedewerker die verdere zaken met je doorloopt. Erg goed geholpen met de keuze van mijn nieuwe bank. Verkoopadviseur nam de tijd, heeft meegedacht over de grootte en opstelling. Kan niet wachten tot de bank binnen is!

Stobbeweg 21

2461 EX Ter Aar