Zeer ruime keuze aanwezig

Zeer ruime keuze aanwezig met voor elk wat wils. Nadat we onze bank gekozen hadden, zeer prettig geholpen door vakkundige, maar vooral vriendelijke medewerker. Deze dacht goed mee en kwam uiteindelijk met goede aanbieding.

Wij zijn heel goed geholpen met de�

Wij zijn heel goed geholpen met de aankoop van een nieuwe tafel en stoelen.

Goede service Het meeste is helder en duidelijk. Mooie zaak, veel keus

Wij zijn nog in afwachting van de bank

Wij zijn nog in afwachting van de bank. Goede winkel met veel aanbod/variatie in de showroom. We werden van tevoren gewaarschuwd dat het wachten op hulp lang kon duren, maar werden na een kwartier al geholpen met het samenstellen van een bank. Het enige wat ik wel erg jammer vind, is dat wij een velvet stof uitgekozen hadden uit een aantal stalen die de verkoopster liet zien. Toen wij thuiskwamen en nog eens op de site keken, bleken er veel meer (ook goedkopere) velvet stoffen te zijn dan wat zij aan ons had laten zien.

Mooie woonwinkel

Mooie woonwinkel, gezellige opstelling van de meubels in huiselijke sfeer, goede looprichting i.v.m. corona. Geslaagd wat we zochten en bovenal goed geholpen door de verkoper! Zitmaxx is 'n echte aanrader.....

Zeer vriendelijke medewerkers

Zeer vriendelijke medewerkers, die alle tijd voor je nemen. En goed advies geven.

Wat ben ik blij met onze nieuwe bank�

Wat ben ik blij met onze nieuwe bank goede service fijne winkel ruime keuze en ik heb reclame gemaakt nu hebben mijn zoon, zus en nicht ook een bank bij zitmax gekocht HAPPY FAMILY

Leuke winkel

Leuke winkel, oa veel verschillende stoeltjes en veel keus in de stoffen en leersoorten om zelf samen te stellen. En de prijzen zijn ook prima in verhouding met de kwaliteit. Medewerkers zijn zeer vriendelijk en nemen de tijd. Al met al zeer tevreden en geslaagd en kan niet wachten tot mijn nieuwe fauteuils binnen zijn.

Wij werden super vriendelijk geholpen

Wij werden super vriendelijk geholpen. Er werd echt de tijd genomen voor ons, zodat wij op ons gemak een mooie bank konden samenstellen.

Goede ontvangst in Ter Aar en prima�

Goede ontvangst in Ter Aar en prima informatie over en begeleiding bij de aankoop van onze bank

Fantastisch geholpen door een zeer�

Fantastisch geholpen door een zeer meedenkende medewerker, heel fijn en goed geslaagd.

Mooie winkel

Veel keuze qua stof en kleuren! Daarnaast werden we ook fijn geholpen in de winkel, waarbij op prettige wijze werd mee gedacht wat het meest passend is in ons interieur.

Goede service door adviseurs en breed assortiment

Uitstekende service op locatie door de adviseurs. Goed advies en meedenkend bij het plaatsen van de bestelling. Vooraf online gekeken naar het assortiment en vervolgens naar de locatie gegaan om het meubelstuk met eigen ogen te zien. Goede uitleg over de materialen die gebruikt worden en hoe deze te onderhouden. Ga zo door Zitmaxx!

We zijn keurig netjes en duidelijk�

We zijn keurig netjes en duidelijk geholpen, we waren ook verrast door de mogelijkheden. We kijken nu al enorm uit naar onze nieuwe bank!!! Bedankt!!!

Aankoop gedaan in relatie tot eerdere�

Aankoop gedaan in relatie tot eerdere aankoop bank door vriendin, met welke bank aantal problemen waren. Met respectvolle behandeling wederzijds tot goede afspraken gekomen.

Leuke winkel

Leuke winkel, veel keuze en betaalbaar. Daardoor druk en moest zeker half uur wachten om advies te krijgen. Goed geholpen. Levering is helaas 16 weken.

Bankstel

Wij zijn begin November geweest om te kijken voor een nieuwe bank. Het assortiment is zeer uitgebreid en je kan alles op je gemak uitproberen. Nadat we een keus gemaakt hadden zijn we zeer vriendelijk en vakkundig tot een bestelling gekomen. Het is een prettige zaak en zeer vriendelijk personeel. IK vind het een aanrader!

Goede service, wordt tijd genomen voor je. Zeer tevreden over de service! Nu nog wachten op de levering..

Ik woon dichtbij maar was hier nog�

Ik woon dichtbij maar was hier nog nooit geweest. Wat een prachtige , grote zaak en wat een groot gevoel voor klant vriendelijkheid

Prima service, net prijs

Uitzoeken en meubels bestellen!

We konden op ons gemak meubels uitzoeken, en toen we wisten wat we wilden, was er snel n vriendelijke dame die ons kwam helpen! We kregen koffie, en ze heeft ons ook goed mee geadviseerd! Als de aflevering ook zo gaat, zijn we zeer tevreden!

Fijn geholpen

Fijn geholpen. Er werd de tijd voor je genomen en de uitleg van stoffen was ook duidelijk. Met een blij gevoel weer naar huis gegaan en nu geduldig wachten op de spullen (bank en eetbank). Tussentijds krijgen we een update in welke week de spullen verwacht worden.

Goede ontvangst en advies

We zijn goed ontvangen en heel goede advies gekregen

Groot aanbod, goede service

Groot aanbod. Na de hele winkel door te zijn gegaan en de perfecte bank gevonden te hebben ontzettend goed geholpen met het samenstellen. Uitgebreid meegedacht in hoe deze in de ruimte zou komen te staan en of het zou passen etc. Ook over de kleur heeft de verkoper erg fijn meegedacht. Ontzettend blij met mijn bank en kan niet wachten tot ie er is!

Twee banken en een fauteuil�

Twee banken en een fauteuil aangeschaft. Prettig, vriendelijk en snel geholpen.

Stobbeweg 21

2461 EX Ter Aar