Groot aanbod, goede service

Groot aanbod. Na de hele winkel door te zijn gegaan en de perfecte bank gevonden te hebben ontzettend goed geholpen met het samenstellen. Uitgebreid meegedacht in hoe deze in de ruimte zou komen te staan en of het zou passen etc. Ook over de kleur heeft de verkoper erg fijn meegedacht. Ontzettend blij met mijn bank en kan niet wachten tot ie er is!

Twee banken en een fauteuil�

Twee banken en een fauteuil aangeschaft. Prettig, vriendelijk en snel geholpen.

Prima zaak en zeer goed geholpen!

Prima zaak en zeer goed geholpen!

Super service en kwaliteit producten

Super service en kwaliteit producten. Verkoopster had kennis van het product en denkt goed mee naar mogelijkheden.

We zijn heel goed geholpen terwijl het�

We zijn heel goed geholpen terwijl het heel druk was nemen ze de tijd voor jou

Ik ben zeer tevreden met deze meubel�

Ik ben zeer tevreden met deze meubel zaak heb diverse meubelen daar gekocht fijne zaak fijn personeel uitstekend geholpen , alle meubels die ik daar heb gekocht voldoen aan de gewenste eisen ik kom ondanks mijn leeftijd altijd terug naar deze firma ik wens al het personeel bij Zitmax een fijne jaarwisseling en een gezond 2022 we gaan elkaar ongetwijfeld nog een keer zien met vriendelijke groeten wij wilma en ron ik ben benieuwd naar mijn nieuwe aankoop groetjes aan Zitmax van een tevreden koper. Ga zo door

Kwam voor het eerst bij zitmax wat een�

Kwam voor het eerst bij zitmax wat een geweldige zaak is dat zeg.allemaal zeer duidelijk en overzichtelijk We hadden op internet een bank gezien konden hem niet vinden ging naar de balie daar werd iemand geroepen.en is met ons meegegaan We moesten 20 min wachten op een verkoper maar met 10 min was hij er Wat een telaxte man nam alle tijd voor je was erg duidelijk Dus de koop gesloten zal deze zaak zeker aanprijzen bij familie en vrienden Moet helaas 4 a 5 maanden wachten maar zeer leuk vooruitzicht

Het was op een zaterdag dat ik deze�

Het was op een zaterdag dat ik deze winkel bezocht en heel erg druk. Na een mooie bank te hebben uitgekozen heb ik een medewerker gevraagd of ik geholpen kon worden maar zoals gezegd het was die dag ontzettend druk. Ik kon plaats nemen aan 1 van de wacht tafels en kon daarbij nog een lekkere cappuccino nuttigen. Na even te hebben gewacht kwam er een uiterst vriendelijke verkoopster die mij verder heeft geholpen en naar alle tevredenheid. Ondanks ik lang moet wachten voor ik van mijn nieuwe bank kan gaan genieten heb ik een goede ervaring opgedaan bij Zitmaxx Wonen en kan zeker aanbevelen hier je meubilair aan te schaffen

Zitmaxx is een geweldige meubelzaak

Zitmaxx is een geweldige meubelzaak met onwijs veel keuze. We zijn zeer vriendelijk geholpen door een verkoopmedewerker die alle tijd voor ons nam en zelfs een paar keer met ons de showroom in geweest om te kijken naar de betreffende meubels. Zelfs de koffie was goed. Een echte aanrader voor betaalbare meubels.

Aankoop nieuwe bank

Op de website gekeken en de aantal banken die zitmaxx heeft is enorm. Ben dus gaan kijken in de winkel. Enorm aantal banken en andere meubels om een keuze uit te maken, voor ieder wel een optie en in iedere prijs klasse. Dat is ook de rede waarom ik langs wilde gaan en de verschillende keuze in zit gemak te testen. Ik heb mijn keuze kunnen maken, nu maar wachten op de aflevering van mijn bank.

De medewerkster bij de relax-fautuils�

De medewerkster bij de relax-fautuils heeft ons zeer goed geadviseerd over de aankoop van onze stoel. Specifiek haar kennis over de verschillende producten was top.

Vriendelijke medewerkers

Groot assortiment en je wordt goed ge�nformeerd. Vriendelijke en deskundige medewerkers

We keken onze ogen uit toen we binnen�

We keken onze ogen uit toen we binnen kwamen zo mooi en nette winkel lekker ruim opgezet heel erg mooi die nisje waarin je de voorbeelden van een inrichting kon zien en je kon lekker je eigen gang gaan en als je iets had gezien kon je om advies vragen en je bestelling plaatsen met een verkoper toen werd er ook nog andere stalen stoffen laten zien echt geweldig een mooi en netjes en uitmuntend bedrijf wij hebben jullie al aangeraden bij kennissen echt super!!!!!!!!!

Mooie zaak

Mooie zaak, wel erg druk op zaterdag maar dat is voor jullie juist goed. Geen echte hinder van ondervonden behalve dat we best lang moesten wachten op een medewerker toen we iets wilde bestellen. Deze medewerker hielp ons goed maar leek wel wat gehaast, we ervaarden dit gesprek gehaast en met weinig echte aandacht voor ons als klant. Toen de bestelling rond was werd er geen gedag gezegd, alleen bedankt voor de bestelling. Toen wij tot ziens zeiden werd er niet gereageerd, de medewerker leek alweer op zoek naar een volgende klant. Wij vonden dit niet prettig. We hebben eerder een bank bij jullie besteld en daar zijn we erg tevreden over.

Goede service. Geduldig en kundig. Meedenkend en veel opties.

Ondanks de drukke zaterdag hebben wij�

Ondanks de drukke zaterdag hebben wij niet lang hoeven wachten en werden snel geholpen. De verkoopster was vriendelijk, luisterde aandachtig en gaf goed advies. Ik kwam hier eerder voor mijn meubels en wederom ga ik als tevreden klant weg. Dank voor jullie super producten �n de altijd goede service ????

Ik werd zeer goed en professioneel�

Ik werd zeer goed en professioneel geholpen door Robert.

Zeer goed advies door Raymond!

Zeer goed advies door Raymond!

wat een leuke ervaring was dit

wat een leuke ervaring was dit. de mevrouw die ons hielp had pas de dag ervoor haar eerste bed verkocht en wij waren de 2e klant. Alles top geregeld! bedankt Jos Verkleij

Man wat een mooie zaak

Ik heb rondgekeken in de winkel. Ik heb spijt dat ik niet eerder ben gekomen in de zaak. Je krijgt in de zaak een goed beeld van wat er allemaal aan mooie producten staat. Van banken tot tafels en kasten. Ik ben eerlijk gezegd echt onder de indruk van de mooie spullen. Als ik beter had geweten had ik mijn hele inboedel gehaald bij zitmaxx. Vriendelijk en klantgericht. Koffie staat klaar en de verkoopmedewerkers staan je graag te woord. Alom een prettige zaak!

Veel keuze!

Veel keuze en fijn dat je lekker rustig alles kan bekijken. Goed advies van de verkoper. Het gaat allemaal snel maar de prijzen zijn er ook wel naar. Vergeet niet ook in de uitverkoop kelder te kijken, veel goede banken en stoelen!

de verkoper was zeer attent �

de verkoper was zeer attent vriendelijk met veel info over de stoelen die ik heb besteld.

Super ontvangst en prima systeem om ff�

Super ontvangst en prima systeem om ff te wachten an daarna zeer vakkundig en prettig te zijn geadviseerd. Wij komen uit Lieshout en dit was een zeer welkome trip. Veel keuze mogelijkheden en prettige winkel.

Een zeer behulpzame goed bedrijf wat�

Een zeer behulpzame goed bedrijf wat beschikt over goeie kennis en goed advies. Zeer professioneel!

Klopt wij zijn in de winkel geweest

Klopt wij zijn in de winkel geweest. We hebben ook besteld was gestuurd door mijn zoon die enige tijd geleden ook bij jullie heb gekocht.

Stobbeweg 21

2461 EX Ter Aar