Ruim aanbod aan stoffen, opstellingen en extra opties. Vriendelijk personeel, goed geholpen en fijn contact. Aanrader!

Fantastisch!

Ik baal maar van één ding, dat ik niet eerder wist dat deze zaak bestond. Prima indeling, heerlijk en gezellig geholpen.

Topwinkel!

Net nieuwe meubels gekocht bij Zitmaxx en echt supergoed geholpen. Echt tijd voor je nemen en gewoon goed en duidelijk advies! Een aanrader als je voor iets nieuws gaat kijken.

Goed geholpen!

We zijn goed geholpen en blij met onze keuzes. De verkoper had veel geduld en dacht goed met ons mee, waardoor we goede keuzes konden maken!

Wederom een geweldige ervaring

Gisteren zijn we weer naar zitmaxx geweest voor een nieuwe eettafel, stoelen en een tv meubel. Zoals altijd weer fantastisch geholpen door de medewerkers. Het assortiment is zo uitgebreid dat er voor iedereen wel wat te vinden is. Zitmaxx is voor ons DE winkel voor onze meubels.

Veel keus, keurige prijs en prima service.

Er is veel keus, producten zijn scherp geprijsd en we werden goed geholpen.

Hele fijne winkel met vriendelijk personeel en groot aanbod!

Zeker geslaagd voor een bank vanmiddag. Ik ben geholpen door vriendelijk personeel, ik kom zeker nog terug!

Uitstekend geholpen

Heb een fauteuil gekocht was erg druk verkeersregelaars voor de deur Ondanks dit heel rustig binnen door de grote winkel. Fijn geholpen door de verkoper denkt met je mee. Zittend in de fauteuil die we kochten bakje koffie gedronken en deal gesloten Met een tevreden gevoel naar huis dat je fijn bent geholpen

Echt lekker zitten doe je in een stoel van zitmaxx.

Een rustige tijd om jezelf te oriënteren en te proef zitten, dan een prettig open gesprek over de mogelijkheden. Goed geholpen, duidelijk en helder. Aanrader, als je iets zoekt op meubelgebied dan zit je hier goed.

Fijn geholpen ondanks de drukte

Een mooie grote winkel waar we goed konden kijken naar alle verschillende mogelijkheden voor een nieuwe bank. Het was wel druk dus we moesten even wachten tot we geholpen werden en de verkoopster was nog niet heel ervaren merkte we. Maar ze heeft ons goed geholpen en we zijn blij met de keuze die we gemaakt hebben.

Professioneel

Winkel aanbod is zeer goed, verkoper weet waar hij over praat. Kwalitatief hele mooie spullen Al met al gewoon een dikke aanrader!

Geweldig!

Na het overlijden van mijn man vond ik dat ik wel wat nieuw meubilair mocht hebben. Op mijn gemak bij Zitmaxx rondgelopen en een mooie kast uitgezocht. Vervolgens bij de koffiehoek de kast bij een medewerker besteld. Gelukkig hoefde ik niet heel erg lang te wachten op de kast, die ook nog eens door twee ontzettend leuke jongemannen werd gebracht. Ik ben zo blij met de kast. En nu ook nog een mooie lamp uitgezocht. Ben 88 jaar, maar hoop er nog een poos van te mogen genieten.

Maximaal ontzorgd!

Ik heb een hele fijne ervaring gehad. Ik kwam binnen zonder plan of idee van wat ik wilde. Er werd tijdens de afspraak uitstekend in kaart gebracht wat mijn wensen zijn, wat ik mooi vind én wat past in mijn huis. En na 1.5u liep ik de winkel uit met een compleet interieur, wat ook nog eens perfect op elkaar afgestemd is. Zeker een aanbeveling!

Klanteservice nemen de tijd voor je!!

Heel blij met mijn nieuwe eetkamer stoelen Makkelijk af te nemen omdat het velvet stof is Kwaliteit heel goed

Fantastische service

Zeer correct geholpen, verkoper had veel ervaring en nam alles door qua kleur, stof, wat het beste bij mijn inrichting matcht. Zelfs zo fantastisch dat ik nu barkrukken ga bestellen.

Fantastisch geholpen

Mooie zaak met veel keuzes . Alle tijd voor de klant. Fantastisch

Wij zijn ontzorgd door de kennis van de medewerkers

Wat een fijne ervaring hebben wij gehad bij zitmaxx . Vanaf binnenkomst tot aan de deur . Onze wensen en stijl werd gelijk begrepen door de adviseur Angelique. Zij dacht ontzettend goed mee , had overal een oplossing voor en wist precies hoe ze ons hierin tegemoet kon komen . Dank dank dank voor alles wij hebben onze droom woonkamer kunnen realiseren door Zitmaxx!

Zoveel keus, fijn contact met het verkoopteam.

Er zijn gezellige hoeken gemaakt zodat de winkel niet kolossaal toont. Een heel groot assortiment aan meubels. Je kan rustig rondkijken zonder een verkoper die in je nek loopt te hijgen. Heb je je keuze gemaakt dan ga je samen met een vriendelijke verkoper kijken wat de mogelijkheden zijn. Dit was niet mijn eerste bezoek aan deze winkel en alleen maar goede ervaringen.

Druk maar verder goede service

Veel mensen en ook veel meubels. Zo veel keuzes wat het soms ook moeilijk maakt. Verder werden we goed geadviseerd in de keuze voor een nieuwe bank.

Zitmaxx is TOP !

Vandaag wederom een gezellig uitje naar Zitmaxx gemaakt Vorig jaar was onze eerste beleving bij Zitmaxx , wàt een zaak, wàt een keuze, en wàt een gastvrijheid en bovendien kundig personeel, na de aankoop ga je écht met een voldaan gevoel richting huiswaarts, zo ook vandaag Vorig jaar een mooie bank gekocht, en vandaag geweest voor een stukje aanbouw aan bank Trentino! Nu 12 weekjes wachten, maar superblij met onze aankoop!

Service is top

Rustige en geduldige verkopers die zich niet opdringen. Laten keuzes bij klant en helpen echt. Tweede bank hier al gekocht. Altijd vriendelijk ontvangen.

Veel keuze, mooie showroom en de mogelijkheden om je eigen opstelling te maken is heel fijn. Ook de professionele hulp die je krijgt van het personeel is zeker een plus. Geen opdringende verkopers. We zijn tevreden met aankoop van onze nieuwe bank die geheel aan onze wensen voldoet.

Geduldig en goede uitleg.

Goed advies over houtstructuur en advies over. de behandeling van het hout. Merel was bij de juiste voor de kleur niet te beroerd om een hele kast met stalen tevoorschijn te slepen. Was al tegen sluitingstijd maar bleef geduldig zitten totdat we onze keuze hadden gemaakt

Geweldige service en winkel! Zitmaxx is echt een aanrader

Zitmaxx is echt een aanrader!! Vandaag hebben wij als jong startend stel onze eerste bank gekocht. Ten eerste is de winkel echt prachtig! Ze hebben heel veel keuze, en echt van alles is mogelijk qua bank qua indeling. De winkel zelf loopt ook heel makkelijk en fijn! Toen we een keuze uit een bank hadden gemaakt, hebben we ons gemeld en wat zijn we geweldig geholpen door de vriendelijke Naomi!! Ze nam heel erg de tijd voor ons, dacht met ons mee en heeft ons echt geweldig geholpen! Ik raad iedereen zitmax echt aan, veel keuze, vriendelijke en fijne hulp, nemen de tijd voor je en goed qua prijs!

Wat een leuke en goede service

Wij zijn enorm goed en leuk geholpen. Wat een enorme keuze in stoffen. We zijn een paar keer naar buiten gelopen voor de juiste kleurstelling. We hebben goede adviezen gehad en zijn geslaagd en tevreden naar buiten gestapt.

Stobbeweg 21

2461 EX Ter Aar