Zeer vriendelijk en behulpzaam

De dame die ons heeft geholpen was zeer behulpzaam en vriendelijk. Ze heeft ons geholpen de beste keuze te maken! Ontzettend bedankt we kijken uit naar de bank.

Super zaak

Super zaak! Houden je goed op de hoogte wanneer de levering binnenkomt. Je wordt altijd Netjes en vriendelijk te woord gestaan als je belt met vragen. Wij gaan hier zeker de volgende keer weer heen!

Geweldige service ook een schitterende�

Geweldige service ook een schitterende collectie.

vakkundig en vriendelijk te woord�

vakkundig en vriendelijk te woord gestaan door de verkoper. Tijdens de rondwandeling door de winkel niet lastig gevallen door opdringerige verkopers. zeer veel keuze, slagen hier altijd. 3e keer dat we hier iets kopen, we blijven terug komen....

Top winkel

Er werd tijdens het uitzoeken en samenstellen van mijn bank ruim de tijd genomen en goed advies gegeven. Uiteindelijk een prachtige bank gekozen die past binnen mijn budget. Ik ben benieuwd naar het resultaat!

Ik voelde me echt een klant

Mijn bestelling is nog niet afgeleverd, maar tot dusver ben ik tevreden. Mijn complimenten voor de heer Constant ( als ik mij herinner) die zelf na sluitingstijd mijn dochter en mij bijzonder vriendelijk hielp. Dank daarvoor. U mag hem dit doorgeven. Met vriendelijke groeten Edith Elkerbout

Great experience at Zitmaxx

Buying our new sofas was a great experience. Competent and friendly staff.

Fijne winkel met ruime keus!

Voor de 2e keer in korte tijd geweest. Eerder fauteuil en eetkamerstoelen. Nu voor een bank. Zou gek zijn als je niet kunt slagen gezien de enorme keus! Heel goed geholpen! Fijne verkoper! Wij komen zeker terug!

Ik kon in alle rust kijken en�

Ik kon in alle rust kijken en uitproberen, en op ons verzoek kwam ook een vriendelijke verkoper die ons verder hielpt. Dus daarom vijf sterren.

Onze adviseuse Jamil was erg�

Onze adviseuse Jamil was erg klantvriendelijk, heeft kennis van zaken; wist meteen welke bank ik bedoel en loodste ons daar meteen naar toe. Ik wilde een duurzame en slijtvaste stoffen bankbekleding, ook daarin kon ze ons goed adviseren.

Fijne winkel

Na lang zoeken hebben wij bij Zitmaxx met behulp van zeer deskundig personeel,de voor ons perfecte meubels gevonden. Cor & Connie Verhoeff.

Goede service zelfs na je aankoop

Hebben het ervaren als eerlijkheid, goed advies en tijd en ruimte nemen voor jou wat jij nodig heb! Zelfs na de bestelling kan je contact opnemen om eventuele vragen die je nog heb beantwoord te krijgen..

Dag beste zitmax ik ben heel tevreden�

Dag beste zitmax ik ben heel tevreden over jlie gast vrijheid en ben erg goed geholpen door jullie medewerker

Geweldig geholpen in 1 woord perfect.

Geweldig geholpen , niets was teveel , en we zijn niet de gemakkelijkste. Veel deskundigheid . Zeer ruime zaak met gevarieerd aanbod

Wij zijn geholpen door een zeer�

Wij zijn geholpen door een zeer behulpzame vakman die ook de tijd voor ons nam om ons te adviseren. Levertijd ongeveer 12 weken dus nog even geduld voordat we op onze mooie nieuwe bank kunnen zitten.

Goede service en ruimte keuze aan artikelen. In het verleden ook al onze bank besteld en dat was allemaal prima in orde.

Massaproductie

Massaproductie, op een zaterdag wordt je met vragen de tent uitgewezen. Draait om verkopen en verder schiet het aan service voorbij. Typisch voorbeeld waarbij de massa ten koste van service gaat.

Ruim assortiment, goede prijs

#NAAM?

We zochten een eettafelbank

We zochten een eettafelbank, en met het uitgebreide assortiment hebben we die ook gevonden. De winkel was een stuk groter dan we dachten. We hebben goede hulp gehad bij het kiezen vande juiste stof. We kunnen niet wachten tot de bank komt.

GEWELDIG!

In ��n woord te omschrijven: �UITSTEKEND� !!! Wij zijn zo fijn en vriendelijk geholpen in deze supermooie winkel. Het personeel is erg vriendelijk en de service is ook uitstekend. Alles was zo�n leuke ervaring. Hoe we werden geholpen met de keuze te maken welke bank we zouden kiezen, ook het aandachtig luisteren naar onze vragen. Er werd ook heel erg meegedacht aan de maten van de bank waar we opzoek naar waren. Dit is nu de tweede bank die we halen bij Zitmaxx en de volgende bank gaan we zeker weer bij deze winkel halen! Alles wat je verwacht bij zo�n winkel krijg je bij �Zitmaxx wonen� gegarandeerd!

Klantvriendelijk personeel

Klantvriendelijk personeel. Groot assortiment. Zeker een aanrader om te gaan kijken.

Door onze zoektocht naar de ideale bank�

Door onze zoektocht naar de ideale bank hebben wij onwijs veel woonwinkels bezocht. En dan bedoelen we ook echt veel winkels. Na veel online researche zijn wij bij Zitmaxx wonen uitgekomen. Mijn partner en ik zijn los van elkaar naar de winkel geweest en beide bezoeken zijn goed bevallen. Karin heeft ons onwijs goed geholpen met het doornemen van onze wensen en het uitzoeken van de stoffen (er is mega veel keuze!!!). Onze droombank is besteld en nu wachten we tot hij bij ons wordt bezorgd. Voor iedereen die opzoek is naar mooie meubelen en op een nette manier behandeld wilt worden, ga naar Zitmaxx wonen!

Er tevreden met de service in de winkel

Er tevreden met de service in de winkel. We werden goed geholpen en te woord gestaan! Bedankt!

weer een top service

weer een top service, heel fijn geholpen met het uitzoeken van onze eethoek. Veel mogelijkheden en keuze in het assortiment. Meedenkend en eerlijk advies. zeker aan te raden.

Wij hebben meerder woonwinkels�

Wij hebben meerder woonwinkels bezocht,maar zijn terug gegaan naar Zitmaxx,omdat je daar ongedwongen rond kan kijken en pas wanneer je hetzelf wilt ga je naar de info bali voor hulp.Wij zijn heel vriendelijk geholpen door een man die gewoon serieus overkwam en ondanks het druk was ons alle tijd gaf. En ook niet heel onbelangrijk een goede prijs met een goede service.

Stobbeweg 21

2461 EX Ter Aar