Via internet bij zitmaxx�

Via internet bij zitmaxx terechtgekomen. Fijne winkel met deskundig personeel. Na overal gekeken te hebben, zijn we geslaagd bij zitmaxx. Mede dankzij de goede uitleg over de kleuren en stoffen. Kom op een doordeweekse dag dan is het niet zo druk??

Zondag 24 oktober een prachtige bank�Top!!

Zondag 24 oktober een prachtige bank gekocht. Wat een enorme keus. Gelukkig waren wij snel klaar omdat de bank die wij in ons hoofd hadden nogal in het begin stond. Heel vriendelijk en vakkundig geholpen door een jonge dame. Helaas hadden wij kennelijk ��n van de drukste dagen uitgezocht. Volgende keer maar op een doordeweekse dag. Al met al absoluut een aanrader

Op zoek naar een nieuwe bank bij Zitmaxx

Op zoek naar een nieuwe bank , besloten wij eens een kijkje te nemen in de showroom van Zitmaxx deze had ik al meerdere malen voorbij zien komen op het internet. Bij aankomst bij de showroom in Ter Aar viel meteen op hoe ruim het was opgezet , makkelijk parkeren ook. Binnen werden wij welkom geheten door een mevrouw achter de balie, zij vertelde ons dat wij even rustig een rondje konden lopen en dat we daarna even rond de tafel konden gaan zitten voor onze wensen te bespreken en voor een goed advies. Na een rondje te hebben gelopen hadden wij 2 banken gevonden die in onze smaak vielen. De adviseur van Zitmaxx heeft ons echt prima geholpen, ook helemaal niet opdringerig wat ons een heel goed gevoel gaf. Na een foto op mijn telefoon gevonden te hebben van onze oude bank en de afmetingen te hebben doorgegeven viel de eerste optie af helaas,deze was niet leverbaar in de door ons gezochte afmetingen, dus nu optie 2 ,nu liet meneer de mogelijkheden zien qua stoffen en leersoorten van degelijke tot top kwaliteit. Omdat onze oude bank van kunstleer al na 4 jaar compleet was afgeschreven besloten wij om voor de duurste kwaliteit te gaan en ook in de kleur zwart, gezien onze 2 duracell dochters en een kat denk ik de beste optie) We besloten de koop direct te sluiten want deze bank was precies waar wij op zoek naar waren. Hartelijk dan Zitmaxx ik kan deze winkel aan iedereen aanraden, prima geholpen en vriendelijke medewerkers met verstand van zaken, dat is voor ons een hele grote PLUS.

goed geholpen

goed geholpen

Na een puzzeltochtje omdat we een�

Na een puzzeltochtje omdat we een verkeerde afslag hadden genomen bereikten mij vriendin en ik op een zaterdag Zitmaxx. Een overweldigende binnenkomst! Wat een drukte! Het was moeilijk om de door mij beoogde bank te kunnen vinden. Maar�.. het personeel was allervriendelijkst en zorgde dat wij kwamen waar we moesten zijn. Toen we een verkoper wilde spreken moesten we op de wachtlijst. De tientallen verkopers waren allemaal druk �n enthousiast. Wij doodden onze tijd met het observeren van al die mensen. Wat een drukte maar wat een gezelligheid en wat een opgewektheid bij al het personeel. Toen we aan de beurt waren troffen we een verkoper die, net als wij, wel van een geintje hield. Het gesprek verliep dan ook soms hilarisch maar het zakelijke werd niet vergeten. Ik heb een leuke bank en 2 eetkamerstoelen gekocht en wacht met spanning op de levering!

Prettige zaak om te winkelen

Prettige zaak om te winkelen, zeer grote keus, al hadden wij uit het grote aanbod maar uit 3 modellen banken kunnen kiezen ivm onze smaak. Uiteindelijk bij onze keus zeen prettig geholpen, Wat erg fijn was dat er alle tijd werd genomen om ons bij keuze van de stof te helpen met een uitgebreide uitleg van de soorten. Dus al met al TOP !

Ruime keus

Ruime keus, vriendelijk personeel wat ruim de tijd neemt en goede suggesties doet. Nu nog geduld hebben tot de levering.

Aankoop eetkamer stoelen

Bij bestellen duurde het lang dat ik geholpen werd Bij de prijs komen er kosten bij die niet vermeld wordt op prijslijst Zoals het in elkaar zetten van stoel Je mag er toch van uitgaan dat je bij zo een zaak je spullen in elkaar worden gezet

Veel keus en goed advies

Pas geleden een hoekbank gekocht bij ZitMaxx en ben er heel tevreden mee. Enorme keuze in stijlen, maar ook in uitvoeringen en stoffen. Goed advies gekregen van de verkoper.

Het was heel druk in de winkel,maar�

Het was heel druk in de winkel,maar toch snel geholpen.

Boven verwachting!

Ben op een zaterdagmiddag gegaan met twee vriendinnen op zoek naar een nieuwe bank. Wat een mooie winkel! Je loopt een hele grote route waarin je door talloze mooi ingerichte woonkamers loopt met banken om te proef zitten. Het was wel druk maar toch niet vervelend, some even wachten om te kunnen zitten maar even later was je weer helemaal alleen in een woonkamer. Je kunt goed vergelijken en er is zoveel keus! Na het rondje kon je koffie of thee pakken en plaatsnemen aan een tafel, waar je werd geholpen door een vriendelijke adviseur die ondanks de drukte alle tijd voor ons nam. Ik ben geslaagd met een prachtige bank en mijn vriendin ook!! Kan het iedereen aanbevelen want er is een bank voor ieders budget!!

Heb wel even moeten wachten tot er een�

Heb wel even moeten wachten tot er een verkoopste kwam, maar daarna werden we wel goed en vriendelijk geholpen.

We zijn afgelopen zaterdag een bankstel�

We zijn afgelopen zaterdag een bankstel wezen kopen. Om de order te plaatsen hebben we wel lang moeten wachten. Maar dat zal waarschijnlijk komen omdat het er erg druk was en de service aan de bezoekers optimaal was. Wij vonden het niet erg en zijn na onze bestelling te hebben gedaan , tevreden naar huis gegaan Zitmax bedankt

Prettige koopervariing

Het was ontzettend druk toen wij in de winkel waren en moesten ook ruim 30 minuten wachten voordat we geholpen werden. Daar werden we netjes op voorbereid. Alle medewerkers hadden een positieve houding, waren zeer vriendelijk en betrokken, terwijl ze ondertussen hard aan het werk waren om �lle klanten te helpen. Daardoor was de sfeer in de winkel goed. Zelfs in de drukte kregen we ruim de tijd om rustig de juiste stof uit te kiezen en voelde we ons niet opgejaagd. De winkel zelf was erg overzichtelijk en mooi ingericht, waardoor meubels goed tot hun recht kwamen. Wellicht wel fijn om wat doorsteek paadjes toe te voegen in de looproute. Toen we 2 banken wilden vergelijken moeten we wel erg ver heen en weer lopen. Maar dat gezegd hebbende, een goede keuze kunnen maken.

Mijn bank was niet goed geleverd

Mijn bank was niet goed geleverd, verkeerde model als service krijg ik nu alsnog een andere bank, super!!

'Maxximaal Zitcomfort'

Wat een gigantische winkel! Voor ieder Wat wils, en erg vriendelijk. Er hing een goede sfeer, waardoor het fijn zaken doen was. Jullie zijn Maxx in zitcomfort bieden, het enige minnetje, van het Maxje was de koffie, die smaakte wat flauw!

Ruime sortering,duidelijk uitleg over�

Ruime sortering,duidelijk uitleg over de mogelijkheden geen flauwekul verkooppraatje klantvriendelijk en vooral eerlijk vwb kwaliteit/levertijden /prijsopbouw met en zonder bezorging en betalingen .

Ik ben gisteren in ter Aar geweest en�

Ik ben gisteren in ter Aar geweest en ben geholpen door een hele vriendelijke verkoper, Robert. Ik werd verwelkomt met een lekker kopje thee. We raakte, tijdens de verkoop van een mooie barstoel, aan de praat. Hadden beide een bijzonder verhaal. Mijn dank voor de prettige verkoop. Met vriendelijke groet, Bianca van Ooijen

Missie geslaagd

Ondanks de enorme drukte in de winkel werden wij binnen redelijke tijd geholpen door een vriendelijke medewerker. Uiteindelijk met succes een mooie bank gevonden voor een betaalbare prijs. Kortom, missie geslaagd!

Wij hebben de eettafel �Pauline��

Wij hebben de eettafel �Pauline� besteld bij een jonge dame. Wij zochten van het zelfde merk een dressoir en een tv meubel, ze heeft dit netjes na gevraagd of dit er was maar helaas was dit nog niet het geval. Wij komen graag terug als dit wel zo is! Uitstekend en super klantvriendelijk personeel.

Super zaak

Super zaak en goed personeel

Wel druk maar keurig geholpen

Wel druk in de winkel en wanneer we hulp zochten werden we toch keurig geholpen. Bij de bestelling doorgeven werd er tijd voor genomen. Ik kreeg niet de indruk dat we weer snel moesten vertrekken. Ben dus zeer tevreden.

Gewoon genoeg keuze en goed geholpen

Gewoon genoeg keuze en goed geholpen

Meubels bestellen ondanks de drukte die er was

Hallo wij werden zaterdag 23 oktober netjes geholpen ondanks de drukte die er op dat moment was. de jongedame nam voldoende de tijd om samen met ons dingen uit te zoeken en daarna te bestellen niets anders dan lof. Dank u wel voor de waardering naar ons toe.

Enorm goed geholpen tijdens het�

Enorm goed geholpen tijdens het uitzoeken van mijn bank! Fijn dat er de tijd genomen werd om mij te begrijpen en ook zeker fijn dat er mee nagedacht werd. Al met al een hele goede ervaring gehad bij Zitmaxx en zou zeker andere mensen aanraden om hier naar toe te gaan voor meubelen!

Stobbeweg 21

2461 EX Ter Aar