Goed advies

Heel goed geholpen en met ons meegedacht !

fijne koopervaring

ruim opgezette winkel, waarbij jij vrij kan rondlopen. Nadat jij je ronde gedaan hebt zijn er genoeg verkopers die jij helpen in een persoonlijk gesprek. De keuze in stoffen is reuze. Het advies is om wel jezelf voor te bereiden wat jij niet wilt hebben.

Goed advies

We zijn super goed geholpen we twijfelde tussen 2 banken we hebben alles doorgenomen van allebei de banken met de verkoopster en zijn zo tot onze beste keuze gekomen echt heel fijn.

Wat een leuke en aparte manier van�

Wat een leuke en aparte manier van shoppen. Bij de receptie zeer vriendelijk ontvangen. We wisten al precies wat we wilden. Kregen meteen te horen in welk vak de bank te vinden was. Even gekeken en meteen zeer goed geholpen door een verkoopster die alles goed uitlegde, de bank meteen ging samenstellen en ons hielp met het vinden van de juiste stof onder het genot van een heerlijk kopje koffie.

Mooie showroom met heel veel keuze

Mooie showroom met heel veel keuze. Uiteindelijk netjes en professioneel geholpen door een kundige medewerkster. Bestelling geplaatst, nu afwachten tot de levering.

Geslaagd voor een eetkamer bank en stoelen

De eerste keer bij Zitmaxx geweest en nog wel op 2de Kerstdag. Hele grote collectie van eetkamer banken waar we naar opzoek waren. Uiteindelijk een keuze gemaakt en heel vriendelijk en professioneel geholpen met de soorten stof en kleuren. Ook nog geattendeerd op de outlet waar we 2 eetkamer stoelen zagen staan die meteen hebben gekocht en hebben meegenomen.

Fijne winkel met heel veel keuze

Fijne winkel met heel veel keuze, keurig geholpen door een medewerker die veel wist en wat hij niet wist ging hij netjes vragen (zoals het hoort, geen onzin uitkramen) Het bestellen van de stoelen en bank ging lekker vlot (digitaal) de koffie was lekker en het personeel erg vriendelijk

Mooie winkel met goed deskundig personeel!

Je kan eerst op je gemak alles bekijken in de ruim opgezette winkel en daarna vragen om advies. Het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam en nemen ook echt de tijd voor je. Uiteindelijk een mooie tafel en bankstel gekocht voor mijn eerste woning, nu nog wachten op de levering.

Zeer aardige verkoopster

Zeer aardige verkoopster, heel duidelijk in uitleg. Goede service. Veel keuze.

Goede en duidelijke informatie met�

Goede en duidelijke informatie met ontspannen sfeer

Goede service!

Goede service!! Aardige medewerkers die alle tijd nemen om je te helpen. Echt een fijne winkel! Bedankt!

Bij de zitmaxx weten ze wat goede�

Bij de zitmaxx weten ze wat goede service is. Wij zijn er drie keer geweest (het was lastig om een knoop door te hakken ;)), en alle drie de keren zo vriendelijk geholpen. Het is een geoliede machine waar je instapt zonder dat t onpersoonlijk wordt. De winkel heeft een giga aanbod, waardoor je bijna wel moet slagen. Omdat t aanbod zo groot is, is t wel echt druk in t weekend en kan t even duren voordat je geholpen wordt als je een bank op t oog hebt. Dus tip: ga doordeweeks (do en vrij ook in de avond). Ps. Qua prijs ook t beste!

Super mooie winkel

Super mooie winkel, zo veel te zien dat we drie rondjes hebben gelopen. Bij de ingang zijn we netjes begroet en toen we klaar waren om het een en ander te bespreken, stond er ook gelijk iemand klaar om ons te helpen. We hebben hier onze bank besteld, ik kan niet wachten tot hij geleverd wordt!

In 1 woord top!

Ik werd goed en ook heel vriendelijk geholpen! Ik had zitmaxx gekozen vanwege de vele goede recensie. Dat bleek de juiste keuze! Jonge mensen met perfect gevoel service!

Geweldige beleving.

Prachtige winkel waar je niet anders kunt dan slagen. Wij zijn geslaagd voor een relaxfauteuil. Er is erg veel keus in alle soorten en maten. Onder uitstekende begeleiding hebben wij onze keus gemaakt. De verkoopster was zeer vriendelijk en wist precies de juiste uitvoering en pasvorm uit te leggen. Veel keuzes qua materialen. Kortom een zeer prettige ervaring. We komen zeker nog eens terug voor ander mooie meubels.

Super fijne ervaring!

Ik ben zeer goed geadviseerd door een zeer vriendelijke man. Hij dacht goed mee over mijn wensen en budget! Top geregeld!

Mooie winkel met ruime keuze

Mooie winkel met ruime keuze. Enkele winkels gehad zonder resultaat, maar hier meteen geslaagd voor een mooie bank en salontafel. Er hangt een fijne sfeer, krijgt ruime keuze qua samenstelling en stoffen van de meubelen. We zijn vlot en goed geholpen door het personeel. Bedankt!

Na vele uren en weken zoeken besloten�

Na vele uren en weken zoeken besloten op aanraden van mijn zus naar Zitmaxx te gaan waar ze een grote showroom hebben en waarbij er veel mogelijk was in samenstelling. Hier zijn we dan ook heel goed geslaagd direct en fantastisch geholpen met expertise van de verkoper. Kortom lekker naar zitmaxx met de mogelijkheden en bespaar je de tijd en de stress.

Ruim en mooi assortiment

Ruim en mooi assortiment, prettig geholpen; eerlijk en helder advies en geen gedram of druk.

fijne winkel

fijne winkel, ruim assortiment, goed geholpen. Maakt het kiezen tussen meubels eenvoudiger dan via online shop.

Fijne verkoper met verstand van zaken.

Fijne verkoper met verstand van zaken.

Volop keuze en de begeleiding is reuze!!!

Je kunt je op je gemak ori�nteren in de ruim opgezette woonwinkel, daarna over je keuze in gesprek gaan met ��n van de aanwezige adviseurs die je met raad en daad bijstaan �n de tijd voor je nemen! Een topzaak met een top behandeling en nog betaalbaar ook.

Een super nette meubelzaak

Een super nette meubelzaak. De winkelroute leid je simpel door zeer veel verschillende woon- en slaapkamers. Een grote keuze. We zijn ook vriendelijk geholpen bij het uiteindelijke kopen van onze eetkamerstoelen.

Keurige zaak, veel en beleefd personeel

Grote toch overzichtelijke winkel. Veel keuze en heel veel adviseurs om iedereen keurig en uitgebreid te woord te staan. Wij hebben een bestelling gedaan, hoeven geen aanbetaling te doen en hebben voor ons gevoel een eerlijk verhaal gekregen. Niet onnodig geld uit je zakken trekken nonsens. Ben benieuwd of de bank als hij geleverd wordt (tussen de 8 en de 12 weken) aan onze verwachtingen voldoet.

Zeer grote keuze uit zeer veel mooie�

Zeer grote keuze uit zeer veel mooie modelen. Wij hebben al eerder een bankstel en eetkamerstoelen via Zitmaxx gekocht en waren toen al zeer tevreden. De service en klant vriendelijke hulp is heel fijn! Wat ook niet onbelangrijk is, is dat je geen aanbetaling hoeft te doen. Wij kijken weer uit naar onze bestelling.

Stobbeweg 21

2461 EX Ter Aar