Heel prettige behandeling en goed�

Heel prettige behandeling en goed meedenken en tijd geven om te kijken of de nieuwe stoelen goed te plaatsen waren. Ook het meewerken en een dag na de bestelling van de Stressless stoelen alsnog de de toen opeens van toepassing zijnde fabriekskorting te laten gelden, grandioos en een pluim voor de afhandeling van de adviseuse. ZITMAX zeker aan te raden!

Ik werd op een zeer vriendelijke wijze�

Ik werd op een zeer vriendelijke wijze geholpen door de medewerker van Zitmaxx Wonen. In het verleden ging ik naar een andere meubelzaak, maar deze meubelzaak kan ik bij iedereen aanbevelen. Er is erg veel keuze uit diverse meubels en accessoires. Dus echt een aanrader om een keer langs te gaan!!!

Veel tijd en aandacht aan ons besteed�

Veel tijd en aandacht aan ons besteed en werd goed mee gedacht aan wat onze wensen waren

Netjes geholpen

Heel netjes geholpen. Duidelijk advies welke stof we het beste konden kiezen voor stoelen in de serre.

Als Je bij Zitmaxx wonen niet slaagt�

Als Je bij Zitmaxx wonen niet slaagt met een aankoop, Slaag Je nergens. Zeer ruime keuze aan meubels en slaapcomfort. Vriendelijke medewerkers met kennis als het om informatie gaat. En de koffie is ook heerlijk.

Breed assortiment, grote kans dat je slaagt!

Hele mooie grote winkel waar je veel inspiratie opdoet en zeker kan slagen. Ze hebben een breed assortiment en de medewerkers zijn erg behulpzaam en denken graag met je mee.

Het uitgezochte bankstel besteld.

Het uitgezochte bankstel besteld. Heel goed voorgelicht over zitting, zithoogte en breedte. Alle noodzakelijke aanpassingen meegenomen in het bestelformulier. Geweldig: geen aanbetaling! Dat wekt vertrouwen. Jammer dat ik nog zo lang moet wachten tot ik er thuis op kan zitten....

Grote meubel winkel met een uitgebreide�

Grote meubel winkel met een uitgebreide collectie, dus voor ieder wat wils. Vriendelijke verkopers, die de tijd voor je nemen met je mee denken. Wij gingen eigenlijk alleen even voorbeelden op doen, maar werden zo goed geholpen en de prijs viel erg mee, zeg maar veel voordeliger dan twee andere winkels waar wij waren geweest, en zijn dus maar gelijk tot koop ver gegaan.

* Goede service van het personeel

* Goede service van het personeel * veiligheid tegen corona * Decor is erg leuk

Vriendelijk en duidelijk geholpen!

Vriendelijk en duidelijk geholpen in de vestiging in Ter Aar! Goed advies en fijne afhandeling.

We zijn zeer goed behandeld.

We zijn zeer goed behandeld. We zagen uiteindelijk een bank die erg lekker zat. Wij waren eerst teleur gesteld dat de maat voering die daar stond net niet bij ons zou passen. We werden aangesproken door een medewerker(die een sigaretje ging roken ), deze bank kan je ook in een andere uitvoering krijgen. Hij had zelf nog een klant en werden verwezen naar een collega. Deze jonge dame heeft ons zeer vriendelijk en goed geholpen en heeft ons een bank kunnen verkopen helemaal naar onze zin

Grote winkel met veel aanbod van mooie meubeks

Leuke grote winkel, veel keuze aan meubels. Ik kende deze winkel niet maar ik zou zeker teruggaan als ik weer iets nodig heb. We werden goed geholpen.

We zijn netjes en goed geholpen

We zijn netjes en goed geholpen, alleen jammer dat de levertijd zo lang is +/- 15 weken.

Fijne winkel

Prima winkel, wel wat weinig daglicht in de showroom. Dit is de tweede keer dat wij een bank kopen bij Zitmax en zijn niet voor niks terug gekomen! Uitstekende hulp bij het bestellen van het meubel. Hopen dat de levertijd me ook zal verrassen.

Uitstekende adviezen

Uitstekende adviezen, geen moeite teveel, helder en duidelijke informatie over prijzen, stoffen en dergelijke. Prima uitleg van de offerte, en volop aanbod van koffie, thee en water

Superfijne winkel met zeer uitgebreidde�

Superfijne winkel met zeer uitgebreidde keuze en een klantvriendelijke benadering.

Fantastische winkel

Fantastische winkel, goed geslaagd. Goede service en hulp bij de aankoop

Veel keus en prima kwaliteit, vriendelijk personeel.

Snel geholpen, ondanks de drukte. Vriendelijk, correct en duidelijk. Lekker op een relaxstoel gezeten met mijn ogen dicht. Heerlijk, die stoel is ook onze keuze geworden. We hebben er meteen 2 gekocht. Het was de rit vanuit Ridderkerk zeker waard.

Goed en zeer vakkundig geholpen

Goed en zeer vakkundig geholpen Laat ons eerst zelf even rustig rondkijken Ondanks drukte toch rustig de tijd voor ons

We zijn zeer vriendelijk geholpen en�

We zijn zeer vriendelijk geholpen en kunnen niet wachten wanneer onze bank en stoelen binnen komen

Aardige verkoper die goed meedenkt qua�

Aardige verkoper die goed meedenkt qua stof en kleur

Nette winkel goede hulp

Een hele nette winkel waar je niet weg gaat zonder een keuze gemaakt te hebben.

Ik had nog nimmer gehoord van Zitmaxx

Ik had nog nimmer gehoord van Zitmaxx, maar stomweg door googelen naar meubels uw site tegengekomen. Sprak mij zeer aan dus op naar Ter Aar. Daar aangekomen zeer verrast door enorme drukte die evenwel op perfectie wijze ( o.a middels verkeersregelaars) het hoofd werd geboden. Wij hadden onze keus al via internet gemaakt maar toch even door uw fraaie zaak gewandeld. Na onze keus definitief te hebben gemaakt werden we snel geholpen door ��n van uw vriendelijke, behulpzame en deskundige verkopers . De deal was snel gemaakt. Nu afwachten totdat stoelen geleverd worden.

Heel erg meedenkend en perfect geholpen�

Heel erg meedenkend en perfect geholpen ivm onze verbouwing en eventueel later kunnen leveren. Al met al top service, zeker een aanrader!

Goed en prettig advies

We zijn zeer goed geholpen door de medewerker van Zitmaxx. Goed advies over de eetkamerbank, type bank en stof. Niet opdringerig, maar oprecht en eerlijk advies d.m.v. zijn vakkennis. Prettige benadering en nam alle tijd voor ons.

Stobbeweg 21

2461 EX Ter Aar