Fijne winkel

Fijne winkel, veel keus! Vooral in alle diverse uitvoeringen. Goed geholpen met fijne tips waar je echt iets aan hebt.

Je wordt snel en goed geholpen

Je wordt snel en goed geholpen, mooie spullen en alles wat wij willen voor ons huis hebben we onder 1 dak gevonden.

Moesten er behoorlijk ver voor rijden�maar het was het waard

Moesten er behoorlijk ver voor rijden maar het was echt de moeite waard. Prachtig gebouw, snelle behulpzaam personeel en eigenlijk hadden we tijd te kort om alles goed te bekijken�maar we hebben een mooie bank weten te kopen en komen zeker nog eens terug voor andere mooie dingen.

Wij zij heel erg tevreden over het�

Wij zij heel erg tevreden over het bezoek in jullie winkel goed geholpen en advies gekregen van Iris

Mooie zaak met enorm veel keuze en een�

Mooie zaak met enorm veel keuze en een fijne sfeer. Ben heel goed geholpen en er werd ook echt de tijd genomen.

Grote mooie zaak met veel keus

Grote mooie zaak met veel keus, zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Prijsvriendelijk.

Duidelijke uitleg en behulpzaam bij het�

Duidelijke uitleg en behulpzaam bij het maken van een keuze. Jammer dat de verkopers geen laptop hebben waarop je kunt zien wat je koopt en hoe het er in werkelijkheid uit gaat zien. Een leren bankstel uit de showroom ziet er heel anders uit dan datzelfde bankstel met een andere bekleding. Ook een andere opstelling is dan meteen een stuk duidelijker (ik denk hierbij bv aan de keukenbranche). Succes ermee.

Hele mooie grote winkel,

Hele mooie grote winkel, Zeer veel keus, hopelijk is ons bankstel ook zo goed. Zeer veel steilen,ja beviel ons zeker tot het volgende bezoek.

Mooie grote winkel met veel keus

Mooie grote winkel met veel keus. Goed geholpen er wordt echt tijd voor je genomen.

Prettige winkel

Prettige winkel, ruime keuze in meubels in veel verschillende stijlen. Prettig geholpen door medewerker bij onze bestelling.

Geweldig geholpen waarbij alle twijfels�

Geweldig geholpen waarbij alle twijfels werden weggenomen door vakkundig advies van de verkoper die verstand van zaken had en het juiste advies gaf waardoor wij overtuigd waren van de juiste beslissingen daardoor meteen de bestelling geplaatst. Jammer van de lange levertijd maar dat nemen wij op de koop toe. Ik raad het n ieder aan om zeker n keer n bezoek aan zitmaxx te maken.

Goed en vriendelijk geholpen

Goed en vriendelijk geholpen. Veel keuze mogelijkheden.

Zitmaxx wonen Ter Aar

Ik ben naar Zitmaxx wonen in Ter Aar geweest om te kijken naar een nieuwe bank. Het assortiment is ruim en er zijn veel verschillende stoffen beschikbaar. De prijs is prima. Het was wel erg druk in de winkel waardoor we langer dan normaal moesten wachten om geholpen te worden. De levertijd is ook langer dan normaal (4,5 maand) door de drukte. Verder alles prima.

Werden op een vriendelijke manier ge�

Werden op een vriendelijke manier ge geholpen.

Heel gelukkig met de keus van mijn�

Heel gelukkig met de keus van mijn nieuwe bank. Ik ben heel tevreden over Zitmaxx Wonen omdat er voor mij vanwege mijn leeftijd (83} en mijn lengte genoeg keus was. Ik kijk dus met verlangen uit naar mijn nieuwe bank. Vriendelijke groet, C.G. de Boer.

Een warm welkom bij Zitmaxx wonen met�

Een warm welkom bij Zitmaxx wonen met koffie en een stralende glimlach. Ik kwam met een doel, en er werd enthousiast meegedacht en geholpen dit doel te bereiken. Ik heb een prachtige bank besteld en kan niet wachten tot hij afgeleverd wordt!

Behulpzaam en kundig bedrijf

Na goed te hebben rondgekeken in de ruime showroom hebben wij een groot deel van onze inrichting kunnen bemachtigen. Geholpen en geadviseerd door kundig personeel. Zou hier zeker nogmaals terugkomen.

Prima geholpen en goed geadviseerd bij�

Prima geholpen en goed geadviseerd bij de aankoop van een nieuwe bank.

Snelle en goede service

Zeer ruim assortiment. Wij hebben onze bank binnen 1,5 uur uitgezocht en besteld. Goede en snelle service daar houden we van!

Verrassend groot en gevarieerd aaanbod

Wij waren verrast door het grote en gevarieerde aanbod zitmeubelen. De opstelling van de meubelen was overzichtelijk en de informatie bij de meubelen was zonder meer goed. De verkoper was duidelijk in het beantwoorden van onze vragen en gaf goed advies.

veel aanbod leuke mensen

veel aanbod leuke mensen

Super fijn bedrijf

Na een rondje te hebben gelopen in de showroom, werd ik al snel gevraagd of ik hulp kon gebruiken. Nou ja, graag, want er was zoveel keuze dat iemand me best even verder op weg kon helpen! Met een goede kop koffie en mooi uitzicht op het weiland (unieke locatie!) namen we alles door. Na 15 minuten was ik er helemaal uit, onder mijn budget nog wel. Nog even geduld maar dan heb ik wel een prachtige bank op maat in mijn woonkamer staan! Vriendelijk geholpen, geen kleine lettertjes en ruim keuze, ik zou Zitmaxx zeker aanbevelen.

Vakkunding geholpen door n verkoper die�

Vakkunding geholpen door n verkoper die meedenkt.

Mooie winkel, onsympathieke verkoper

Erg mooie winkel, met een ruim assortiment. De verkoper daarentegen was onsympathiek, en probeerde ons een veel duurdere stof te verkopen, waar wij zelf niet om gevraagd hadden. De stof die aangegeven wordt op de product kaart bleek ook niet beschikbaar te zijn. Advies geven terwijl je op je telefoon bezig bent verdient zeker geen schoonheidsprijs.

We konden heerlijk relax alles bekijken�

We konden heerlijk relax alles bekijken en daarna kregen we adviseur die ons heel vriendelijk hielp en waarvoor niets teveel was. Prima geholpen.

Stobbeweg 21

2461 EX Ter Aar