Inboedel gekocht

Ik heb bij zitmaxx mijn inboedel gekocht voor mijn eerste woning. En ben tot nu toe erg tevreden. Er word echt de tijd voor je genomen en met je meegedacht. Ik kom zeker nog is terug!

Leuke winkel en ruime keuze in�

Leuke winkel en ruime keuze in meubelen, gastvrij ontvangst en vriendelijke bediening.

Geweldig geholpen,dit omdat we niet�

Geweldig geholpen,dit omdat we niet zeker wisten wat de keuze zal zijn,maar met behulp van de verkoperzijn wij tot een joop gekomen.

Ruime keuze, goed advies.

Mooie keuze, vriendelijk personeel heel goed en leuk geholpen, met een goed advies, in de ruime keuze mogelijkheden. We waren al zeer tevreden als klant

Ik kan eigenlijk nu alleen maar de�

Ik kan eigenlijk nu alleen maar de aankoop vd artikelen beoordelen. Dat ging heel soepel. Verkoper was ontzettend vriendelijk. En het was snel geregeld. Wel met goede uitleg. Nu de levering afwachten. Als dat net zo verloopt als de aankoop verdient Zitmaxx een 10!

Doordat wij nog steeds blij en tevreden zijn met onze bank, gekocht in 2009 bij zitmax, wisten we dat we voor onze volgende aankopen, weer bij zitmax moesten zijn. Op een drukke zaterdag snel en goed geholpen. Goed advies en kundige hulp. Kan het iedereen aanraden

Mooie en grote winkel

Mooie en grote winkel waar je goed geholpen word.

Fijne winkel

Fijne winkel, veel keus. Bij de balie gemeld met vraag en meteen aan tafel met verkoper. Goede uitleg, ook hier weer veel keuze in soorten bekleding met voor- en nadelen. In de zaak nog gekeken naar soort bank met dezelfde bekleding en toen weer de ruimte gekregen om samen even te bespreken. Knoop doorgehakt en bank en fauteuil besteld. Wel lange wachttijd door corona, maar wij zij benieuwd!!!

Goede service met passend advies

Goede, vriendelijke en adequate service waarbij tijd voor je genomen wordt! De opties zijn goed uitgelegd en voorgelegd met een voor ons passend advies gekregen wat resulteerde in onze aankoop.

Leuke gezellige winkel

Leuke gezellige winkel! We zijn erg goed geholpen met het uit kiezen van onze bank :) nou hopen dat de bank in het echt ook zo mooi is ;)

Afgelopen donderdag was ik in de winkel�

Afgelopen donderdag was ik in de winkel na 1,5 uur rijden vanuit Dirksland. Ik werd zeer hartelijk ontvangen en geholpen door een aller aardigste dame, die me heel goed geholpen heeft bij het uitzoeken van twee bankstellen. Ze komen tzt in het verenigingsgebouw te staan in Dirksland en zullen worden gebruikt door de jeugdclubs van onze gemeente. Hoe tof zou het zijn als we straks bij aflevering niets zouden hoeven te betalen en we dit geld dus aan andere zaken kunnen besteden om de ruimte weer helemaal gezellig te maken! Wat een assortiment en wat een keuze. Ik reed voldaan naar huis.

Prijs/ kwaliteit top!

Snel duidelijkheid en goede gevoelswaarde wat de klant wenst.

Beste prijs/kwaliteit verhouding!

Erg fijne en grote winkel met een enorm aanbod. Echt voor elk wat wils. Er lopen veel verkopers rond waardoor je snel wordt geholpen. De verkopers zijn vriendelijk en helpen/denken met je mee. We hebben veel meubelwinkels bezocht voor een bank en Zitmaxx steekt er met kop en schouders bovenuit qua prijs/kwaliteit verhouding. Enige tip: maak de staaltjes wat groter die de mensen mee naar huis nemen. Op een postzegel formaat is de kleur thuis niet goed te bekijken.

Tevreden klant uit Belgi�

Nergens in Belgi� vind je zo'n meubelwinkel! Een groot aanbod aan zetels, tafels,... dat je ook nog eens op maat kan bestellen. Er loopt genoeg personeel rond die je met een glimlach helpen. Blij dat ik deze winkel gevonden heb!

ik was eerst naar leen bakker geweest�

ik was eerst naar leen bakker geweest eerlijkheidshalve was met de bestelling bezig toen ik hoorde dat de post hem komt bezorgen,ik moet hem zelf 5 treden optillen,uitpakken en de poten eronder monteren het bezorgen is wel gratis, maar ik vond dit een hele slechte service dus bestelling geannuleerd zaterdag naar zitmax gegaan en daar een bank uitgezocht, veel keuze in stoffen een aardige verkoper en een goed advies gekregen heb de bank besteld, alleen vind ik de bezorgkosten wel hoog 69 euro,zou verwachten dat boven bijv, de 500 euro gratis is mijn eetstel vorig jaar bij zitmax gekocht, keurige jongens die alles hebben uitgepakt in elkaar hebben gezet, en een van de jongens wilde zelfs de stofzuiger, om het gevallen piepschuim op te zuigen ben erg tevreden en mijn buren gaan binnenkort ook naar jullie toe veel keuze, aardig en bekwaam personeel, kopje koffie word aangeboden zeker als je ouder bent is service zo belangrijk

Uitzoeken van nieuwe meubels op een ontspannen manier

Er wordt bij Zitmaxx met je mee gedacht, je krijgt alle tijd (en heel veel koffie :)) en er is helemaal geen sprake van een opdringerige verkoopmanier. De keuze is enorm en de prijzen zijn scherp. Gewoon een fijne winkel.

Vlot geholpen

We zijn vlot geholpen, goeie aardige medewerker. Ik zal zeker nog eens mijn bank hier kopen.

Wij zijn ontzettend goed geholpen bij het kopen van een bank

Wij zijn ontzettend goed geholpen bij het kopen van een bank. We zaten nog te twijfelen over de stof, de verkoopster heeft geduldig naar ons geluisterd en voor en nadelen uitgelegd.

Eerste kennismaking met Zitmaxx

Wij kwamen voor het eerst bij Zitmaxx. Heel eerlijk gezegd schrok ik bij binnenkomst wel een beetje: zo groot, zo veel mensen. Bijna weer weg gegaan, gelukkig gebleven. Want wat hebben we veel mooie meubels gezien tegen scherpe prijzen. En misschien nog belangrijker: wat zijn we geweldig goed geholpen! Deskundigheid en niet bang om advies te geven, zonder ons te sturen. Wij komen terug.

Groot aanbod relaxfauteuils

Op zoek naar een draaifauteuil kwamen we bij Zitmaxx terecht. Uit het zeer grote aanbod aan fauteuils uiteindelijk twee relaxfauteuils aangeschaft. We werden vriendelijk en deskundig geholpen bij het kiezen van de stoelen en het uitzoeken van de bekleding.

Super service!

Super service! Vriendelijk personeel die rustig de tijd voor je neemt. Aanrader!

Hele leuke winkel mooie meubels en�

Hele leuke winkel mooie meubels en bankstellen goed geslaagd. Heel goed geholpen vriendelijke personeel. Super top winkel.

Eerlijk advies!

Eerlijk advies en geen rare verkooppraatjes. Wij hadden twee verschillende eettafels op het oog. De duurdere werd juist afgeraden met jonge kinderen die hier juist meer schade aan kunnen brengen. Alles wordt netjes uitgelegd: van bestellen, betalen, montage en onderhoud!

Ik vind het een geweldige winkel en�

Ik vind het een geweldige winkel en hoop in de toekomst een mooi bankstel bij jullie te kunnen kopen

Ben in de winkel heel goed geholpen en�

Ben in de winkel heel goed geholpen en veel uitleg gekregen ze nemen de tijd voor de klanten

Stobbeweg 21

2461 EX Ter Aar