Vakkundig personeel en perfect om inspiratie op te doen

Vorige week hartelijk ontvangen door de zeer vriendelijke medewerkers. Eerst zelf rond gekeken in de winkel, het was nog vroeg dus nog erg rustig. Het pand is groter dan ik dacht. Zo veel keus, zo veel verschillende soorten stylen. Perfect om inspiratie op te doen. Toen wij alles hadden bekeken en terug op onze route waren naar de balie bleek het ineens erg druk te zijn geworden. Wij hadden graag geholpen willen worden maar het leek alsof alle medewerkers al bezet waren. Na ongeveer 10 minuten gewacht te hebben zijn we zelf gaan vragen of we geholpen konden worden, en binnen 2 minuten stond er een medewerker voor ons klaar. Erg vriendelijke, vakkundige en behulpzame man. Hij heeft ons een aantal vragen gesteld waardoor hij ons gerichter kon helpen. Samen met hem weer een rondje gemaakt en een aantal opties besproken. Hij nam de tijd en gaf ons goed en eerlijk advies. We hebben een keus kunnen maken! Wij zijn ontzettend tevreden en blij vertrokken. Wij raden onze vrienden en familie zeker aan om eens de winkel te bezoeken.

Een mooie winkel

Een mooie winkel. Alles in perfecte samenstelling getoond, Geen opdringerige verkopers HEERLIJK. We hebben onze keus gemaakt en aan de tafel met een kop koffie zijn wij zeer goed en vriendelijk geholpen door een medewerker. Ik zal het zeker niet laten om jullie bedrijf bij andere mensen aan te raden.

Goede hulp en ervaring, een echte aanrader!

Ik kwam op advies bij Zitmaxx terecht. Na wat rondgekeken te hebben op de website de keuze gemaakt om fysiek in de winkel te komen kijken. Na enige tijd rond kijken wist ik wat ik graag wilde. Samen met ��n van de medewerkers hebben we gekeken per product wat de wensen zijn qua stof, kleur en samenstelling van het product. Erg goede ervaring over de adviezen die gegeven worden, over de soort stoffering, afwerking en kleurkeuze. Uiteindelijk de deur uit gegaan met ��n bank, drie barkrukken en vier eetkamerstoelen. Enorm bedankt voor de goede service!

Top bedrijf!

Echt heel erg goed geholpen na twee keer een rot ervaring bij een andere meubelzaak! De mensen die er werken weten je echt blij te maken en luisteren goed naar wat je wilt! Top bedrijf!

Mooie winkel

Mooie winkel. Enorm veel keus in meubels. Vriendelijk personeel. goede service.

Al diverse banken gekocht bij Zitmaxx�

Al diverse banken gekocht bij Zitmaxx alle keren zeer goed geholpen bij keuze�s maken nemen alle tijd op een relaxte manier gewoon top vasthouden Zitmaxx ??

Prachtige winkel

Wat een mooie winkel. Met heel veel keuze. Alle meubels staan prachtig uitgestald. En heel fijn dat er zo veel adviseurs aanwezig waren. We zijn erg goed geholpen. Hem tevreden!

Nette overzichtelijke winkel

Nette overzichtelijke winkel. Was erg druk maar dat merkte je niet. Bij bestelling konden we plaatsnemen aan een tafel en wachten op verkoper. Heel relaxt. Ook de verkoper was relaxt ondanks de drukte. Waardoor je niet de indruk had dat het lopende band werk was.

We kregen koffie toen we hadden�

We kregen koffie toen we hadden rondgekeken na veel kruip en sluiproutes die niet al te duidelijk zijn en een bankstel zagen ik die later moeilijk kon terugvinden. We werden goed ge�nformeerd over onze aankoop . Nu maar afwachten of er dit jaar nog geleverd wordt of in januari .

Goed geholpen

Goed geholpen, het enige nadeel is dat het op zaterdag erg druk is. Als het mogelijk is zou door de week gaan en niet in het weekend.

Super geholpen in de winkel

Super geholpen in de winkel. Eerst rustig rondkijken en dan krijg je goed advies.

We hadden een zeer aangename ervaring�

we hadden een zeer aangename ervaring in Zitmaxx, ik zou het aanraden. Ze hebben een enorme selectie en de mensen die er werken zijn erg aardig en aardig. Vijf sterren van ons!

Absolute aanrader!

We waren hier nog nooit geweest, maar wat een aanrader! Mooie winkel om op je gemak doorheen te wandelen. Daarnaast prettig personeel, wat op een deskundige manier adviseert en informeert. Zelfs toen we bij nader inzien toch nog wilden switchen qua kleur van de bank, was dit geen enkel probleem. Bedankt voor deze fijne ervaring!

Ondanks drukte snel

Ondanks drukte snel, vriendelijk en kundig geholpen.

Prima gesprek met de verkoper

Prima gesprek met de verkoper, duidelijke uitleg! Mooie grote showroom. Scherpe prijs en goed advies betreffende maten/gemak. Het aanraden waard

4 nieuwe eetkamerstoelen gekocht

4 nieuwe eetkamerstoelen gekocht. Ben zeer goed geholpen door de medewerker, ook met keuze van stof. Hij had ook humor!

Een uurtje voor sluitingstijd�top geholpen!!

Een uurtje voor sluitingstijd binnengekomen maar er werd zeker de tijd genomen om ons netjes te help bij het maken van de juiste keuze van een stoel en de keuze van de bekleding. Super!!

Innovatieve Winkel!

Leuke Winkel, Heel groot en mooi assortiment. Mijn eerste lounge bank ook via zitmaxx nu de 2e in aantocht. Goede kwaliteit en sociale werknemers

review

Goede service en erg vriendelijk

Aankoop Bank

Aankoop Bank We zijn in te aar geweest en werden goed op gevangen door personeel bij elke vraag die we stelde werd fijn uitleg gegeven we hebben een koop gesloten ook daar bij was de aandacht gericht op de klant SUPER

Prima geholpen voor zowel fauteuil�

Prima geholpen voor zowel fauteuil ouders als hocker voor mijzelf. Duurt wel een tijdje voor de bestelling gereed is, maar ja daar kan Zitmaxx niks aan doen natuurlijk. We verheugen ons op de levering ??

kwaliteit meubelen

kwaliteit meubelen. mooie showroom, Wel erg ingericht op verkopen.

Na een tour door de winkel op zoek naar�

Na een tour door de winkel op zoek naar een eethoek gaf Peter Paul gaf advies, hij nam hiervoor alle tijd. Naar volle tevredenheid hebben wij een keus kunnen maken.

Ik was op pad voor een nieuwe bank�

Ik was op pad voor een nieuwe bank afgelopen week, en ik was al in een paar winkels geweest. Nu had ik bij zitmaxx het fijnste gevoel en werd erg vriendelijk geholpen. De meneer nam de tijd, was erg duidelijk en luisterde naar mijn wensen. Bank is besteld, kan niet wachten! Bedankt.

Top service en uitleg van Robert

De bank moet nog geleverd worden maar de service was echt top! Ik ben altijd erg sceptisch wat verkopers betreft maar Robert heeft ons werkelijk heel fijn geholpen. Het leersoort wat we in gedachte hadden voor de bank bleek voor onze woonsituatie niet de meest verstandige keuze. Hier waren we in een andere winkel niet over ge�nformeerd en daardoor een beetje teleurgesteld (en ook opgelucht dat we die niet gekocht hadden). Robert heeft heel duidelijk laten zien wat de voor en nadelen zijn van alle stoffen en �cht meegedacht wat dan een goed alternatief zou zijn. Uiteindelijk hebben we een geweldige bank samengesteld met een mooi 5-jaars servicepakket erbij. Daarvoor dank!

Stobbeweg 21

2461 EX Ter Aar