Prima zaak

Prima zaak. Heel veel keuze. Goede kwaliteit. Lekkere koffie. Uitstekende service, zeer vriendelijk personeel. E�n minpuntje. Parkeermogelijkheid, zeker in het weekend, is onvoldoende.

Wij zijn zeer vriendelijk geholpen�

Wij zijn zeer vriendelijk geholpen beide keren door de medewerkers. De eerste keer telefonisch niets op aan te merken. De tweede keer ook goed geholpen op de locatie. Als verbeterpunt/ tip voor de verkoper, probeer iets minder snel te praten. Voor de rest is het echt duidelijk dat Zitmaxx staat voor excellente klantenservice!

Groot slagingspercentage bij Zitmaxx Wonen!

Voor de tweede keer een bank gekocht bij Zitmaxx Wonen. Wij zijn groot fan van deze winkel, voor ieder wat wils in de showroom. Prachtige banken, meubilair en accessoires. Net zoals de vorige keer werden we vriendelijk te woord gestaan door ��n van de medewerkers en kregen we adviezen waar we iets mee kunnen. Ondanks de drukte die dag, werd er uitgebreid de tijd voor ons genomen. Het is een stukje rijden voor ons naar Zitmaxx, maar dat hebben wij er graag voor over want de kans op slagen is altijd groot. Zou nog mooier zijn als er een tweede filiaal in Noord-Holland wordt gestart ;-)

Maxx keus vriendelijke prijzen.

Tijdens ons bezoek werden we goed geholpen, de adviseur had veel kennis, dacht mee en was daarbij erg vriendelijk. Ook de grote keus in combinatie met vriendelijke prijzen heeft ons aangenaam verrast.

Zeer klantvriendelijk geholpen!

Zeer klantvriendelijk geholpen! Ik kwam voor een bank, eetkamerstoelen en een kleed. Aangezien ik aan een beperkte maat gebonden zit (bank) was het lastig de juiste te vinden. Hier heb ik exact de bank die ik wil hebben kunnen krijgen in de juiste afmetingen!!! En het meest fijne is dat de eetkamerstoelen in bijna dezelfde kleur gekozen konden worden. Ik ben echt heel fijn geholpen, er werd tijd voor genomen en geluisterd naar wat ik w�l wilde. Geweldig!

Prima behandeling

Prima behandeling

Fijne winkel

Fijne winkel, ik was er op maandagmorgen het was toen al behoorlijk druk, maar ondanks dat werden wij heel snel geholpen.

Er is veel keus dus eigenlijk is er�

Er is veel keus dus eigenlijk is er voor iedereen wel wat te vinden. Persoonlijk vond ik het bij binnenkomst nogal muf ruiken en dat stond mij nogal tegen

Alles onder ��n dak!

Zeven jaar geleden zijn wij bij Zitmaxx heel goed geslaagd voor eetkamerstoelen en 2 fauteuils. Nu de eetkamerstoelen aan vervanging toe zijn, waagden wij weer een ritje naar ter Aar. En niet voor niets: ook deze x zijn wij weer prima geslaagd en hebben we 6 mooie stoelen besteld. Kannietwachtenopdelevering.....

Zeer netjes geholpen

Zeer netjes geholpen. Er werd voldoende tijd genomen en hebben zeer goed advies gekregen bij het kiezen van de juiste stof en kleur.

Goede service !

We zijn prima ontvangen en goed geinformeerd en geadviseerd door deskundig personeel !

Klant vriendelijk personeel en niet op�

Klant vriendelijk personeel en niet op gehaast je kan heerlijk rond lopen en word niet lastig gevallen

Groot assortiment, veel keuze.

Het assortiment is groot en toen we eenmaal een personeelslid te pakken hadden zijn we goed en snel geholpen. Het enige wat een beetje jammer is is dat we niet ingelicht zijn over de 'opties' op de bank (hierbij te denken aan kussens en hoofdsteunen), anders hadden we misschien nog de bijpassende kussens overwogen.

Ruime keuze, goede service

Ruime keuze en veel opties om de bank helemaal naar wens te maken. Bij binnenkomst kun je op je gemak rondkijken zonder dat je wordt aangevallen door een verkoper. Nadat we onze keuzes hadden gemaakt werden er goed geholpen door een medewerker om alles naar wens te krijgen. Ik zou jullie zeker aanbevelen bij vrienden/familie/kennissen.

Geweldige zaak !

Geweldige zaak! We. Wisten niet wat we zagen. Zo mooi! Vandaar dat we na onze aankoop van de bank ( die nog elke dag mijn trots is) nu een eethoek hebben besteld. Kan niet wachten tot hij binnen is. We sturen nu iedereen naar Zitmaxx, mochten ze op zoek zijn. Top hoor!

Super service

Fijne zaak met een ruim assortiment. Hier wordt nog lekker ouderwets de tijd voor je genomen met een bak koffie en een specialist. Qua prijs scherp in de markt maar de kwaliteit doet er niet voor onder. Een aanrader!

Prima geholpen!

Prima geholpen!! Een goed advies gekregen over de verschillende soorten vulling voor de zitkussens, stoffen en kleurstelling. Wij zelf waren ook goed voorbereid, de juiste maten voor een bank, style ect. Resultaat komt over 3 maanden!! Wij kijken er naar uit�.

Goed geholpen en te woord gestaan

Goed geholpen en te woord gestaan

Wij zijn super geholpen

Wij zijn super geholpen. Om onze meubels uit te zoeken en wij hebben. Een deskundig advies gekregen over kleur en de verschillende stoffen. En passend woon advies

Prettige woonwinkel

Prettige woonwinkel, erg druk met bezoekers maar wel veel personeel aanwezig. Prijs labels zijn moeilijk leesbaar (te veel informatie, format is ook wisselend)

Profesioneel, geduldig en behulpzaam

We werden vriendelijk ontvangen en er werd goed naar onze wensen geluisterd. De eerste bank die de verkoopster aan ons liet zien voldeed precies aan onze eisen. Zeer geduldig en behulpzaam bij het uitkiezen van de juiste maat en kleur van onze nieuwe bank. Fijne shopping ervaring!

Vragen werden netjes beantwoord

Vragen werden netjes beantwoord, deskundig advies en er werd geen aankoop opgedrongen. Er was ruime keus.

We konden eerst rustig rond kijken

We konden eerst rustig rond kijken. We gingen speciaal voor een stressless stoel omdat de oude stressless stoel zeer goed bevallen was. Na 21 jaar is hij echt op. Na de keuze goed en snel geholpen. Super mooie winkel. Voor herhaling vatbaar.

Verrassende winkel, wat een keuze

Mooie winkel, ergens achteraf op een industrieterrein weggestopt in een klein dorpje. Maar de keuze is reuze, alles met aandacht opgesteld en het advies echt top!

Ondanks topdrukte in de winkel

Ondanks topdrukte in de winkel, werden we snel geholpen door een vriendelijke en kundige verkoper. Hij dacht met ons mee over onze idee�n en rekende ons voor wat de afmetingen van onze bestelling zouden worden. Hij gaf ons ook over de kleur van de stof goede adviezen. En, ondanks de enorme drukte, totaal geen haast. Kortom, precies wat je hoopt te vinden in een goed verkoper!

Stobbeweg 21

2461 EX Ter Aar