Tevreden!

Enorm veel keuze en geholpen met een hele mooie bank. Het personeel is deskundig en vriendelijk! Tevreden klant!

Je kunt maar beter precies weten wat je�

Je kunt maar beter precies weten wat je zoekt voordat je een bezoek brengt aan Zitmaxx: zo gigantisch is het aanbod in stijlen en keuzes voor de inrichting van je woning. Belangrijke bijkomstigheid is de prijs/kwaliteitsverhouding - wel zo prettig voor het besteedbaar budget. Als klap op de vuurpijl vakkundig advies en de gemoedsrust van garantie en nazorg indien nodig. Daarom vijf sterren voor mensen die hun vakgebied serieus nemen.

Wij werden vriendelijk en goed geholpen

Wij werden vriendelijk en goed geholpen

Samen bank samenstellen

Zeer fijn geholpen door een verkoper van Zitmaxx wonen. We konden onze speciale wensen doorgeven en toen bleek dat je een bank helemaal naar je eigen smaak kan bestellen. Geen standaard bank. Wel jammer dat de levering vrij lang duurt. We zijn zo benieuwd naar onze nieuwe bank.

Lang gezocht Stil gezwegen niet verwacht maar toch gevonden bij Zitmaxx

Wij hebben lang gezocht naar een bank uiteindelijk bij Zitmaxx terecht gekomen nav een advertentie in streekblad Goed ,snel en deskundig geholpen.

veel keus

veel keus, vooral in stofsoorten

Wat een geweldige ervaring om zoveel�

Wat een geweldige ervaring om zoveel keuze te zien en de vakkundige uitleg bij vragen en de fijne omgang met de klant.Veel dank daar voor.

Wij zijn super geholpen bij het kiezen�

Wij zijn super geholpen bij het kiezen en kopen van onze bank! Ook hebben ze heel veel verschillende stoffen waar je uit kunt kiezen.

Fijn geholpen door deskundig personeel�

Fijn geholpen door deskundig personeel wat me denkt met je, fijn jullie ontdekt te hebben ??

Groot assortiment

Groot assortiment, goede service

Een geweldige winkel

Een geweldige winkel. Veel verschillende stylen. Je kan op je gemak rond kijken. Zonder dat er gelijk een verkoper bij je staat. Heerlijk ontspannen uitzoeken.

Veel keuze

Veel keuze, nette winkel, eerlijk advies en redelijke prijzen.

Samen met mijn vriend ons eerste huisje

Samen met mijn vriend ons eerste huisje gekocht! We zijn echt super goed geholpen door Arjan! Aangezien we het toch �spannend� vonden om onze eerste aankoop te doen heeft hij ons super op ons gemak laten voelen! We hebben super veel en leuke idee�n op kunnen doen bij Zitmaxx! We komen hier zeker vaker en raden het iedereen aan! Voor iedereen wat!

Prettige winkel om ongestoord te kijken�

Prettige winkel om ongestoord te kijken naar de meubels die je zoekt. Geen opdringerig personeel maar mensen die met je mee denken. Alleen nog even afwachten op de levering.

Heerlijke grote winkel

Heerlijke grote winkel waar je lekker kan snuffelen. We zijn netjes geholpen, ondanks de drukte een korte wachttijd tot een vriendelijke verkoopster ons even kwam helpen. Parkeergelegenheid is alleen wat minder, dat is eigenlijk te klein voor de hoeveelheid klanten. Het is flink zoeken naar een plekje maar het fijne is dat er wel een verkeersregelaar staat die de boel in goede banen lijdt. Wij hadden daardoor het geluk toch voor de ingang te staan..! Qua prijs heeft Zitmaxx naar mijn idee scherpe tarieven. De kelder met koopjes/showroommodellen is ook gelijk even een bezoekje waard als je daar toch bent. Al met al wel een fijne winkel!

Voor ons tot zo ver 5 sterren!

In de winkel goed en met veel geduld geholpen, personeel geeft goed en eerlijk advies. Ook is er sprake van een goede prijs kwaliteit verhouding Kortom zijn we na een autorit van 75 min zeker geslaagd en komen graag terug later, ondanks de afstand.

Prettig en professioneel

Wij hebben Zitmaxx als een hele prettige winkel ervaren. Dat begint al op de patkeerplaats met een man die de auto's vriendelijk in goede banen leidt. In de winkel kun je o je gemak rondkijken, zonder dat verkopers bovenop je springen. Als je dan vragen hebt of met een verkoper wilt praten, kun je dit aangeven bij de desk en dan mag je aan een toegewezen tafel plaatsnemen. Zeer effici�nt. Ondanks dat het zaterdag was en best druk, hoefden we niet lang te wachten. De verkoopster was zeer vriendelijk en gaf ons bovendien het gevoel dat ze alle tijd voor ons had. Lekkere koffie. Enige minpuntje dat ik zou kunnen bedenken, is dat het in de winkel vrij donker was, waardoor het soms lastig was de kleuren goed te zien. Maar het was geen probleem om de kleurstalen even mee naar buiten te nemen. We zijn geslaagd en komen zeker terug voor onze eetkamerstoelen.

Zitmaxx toppers

Super fijn geholpen door een wat oudere meneer. Deze meneer nam echt de tijd voor ons en liep alles duidelijk en netjes met ons door. Nog een laatste keer kijken bij de meubels die wij wouden bestellen en nog een mooie prijs erbij gekregen. Wij zijn tevreden en komen zeker terug bij jullie in de toekomst en sturen ook onze familie langs!

Mooie zaak met een enorme keuze

Mooie zaak met een enorme keuze, wij zijn goed geholpen door een verkoper met kennis van zaken en dat hij naast het verkopen ook geduld en humor had. Het was fijn om even rustig het materiaal te kunnen bekijken met een kopje koffie erbij en dat de verkoper daarbij ook even afzijdig was.

Ruime keus

Mooie winkel, ruime keus en goed geholpen. Door de drukte de eerste keer wat minder goed geholpen (we kregen niet de juiste stalen voor het bankstel). Op een ander moment nogmaals een bezoek gebracht toen het een stuk rustiger was. Die keer goed geholpen.

Op een zaterdag middag naar de Zitmaxx�

Op een zaterdag middag naar de Zitmaxx getogen om na een aantal mislukte pogingen elders te kunnen slagen voor eetkamerstoelen. Aangekomen (redelijk kort na openingstijd) was het al aardig druk (ook met parkeren), maar gelukkig nog wel een plek met zelfs een laadpaal kunnen vinden zodat tijdens het winkelen de auto van stroom kon worden voorzien. Binnen in de winkel de ogen eerst uitgekeken. Er is een assortiment waarbij waarschijnlijk voor iedereen wel wat leuks is, ongeacht stijl, kleur, vorm en/of prijs. Na een rondje te hebben gelopen een aantal kandidaat-eetstoelen uitgekozen, en vervolgens met een paar verkopers gesproken om te kijken of ze nog voorradig waren, wanneer geleverd kon worden etc. Uiteindelijk met de aanschaf van 6 nieuwe eettafelstoelen de deur uitgegaan, met een tevreden gevoel. Laat die stoelen maar komen!

Had 3 kasten en twee tafels besteld en�

Had 3 kasten en twee tafels besteld en werd na een paar dagen gebeld nadat ik de factuur al had. Het bedrag 172 euro goedkoper was ,omdat de prijs in die tussen tijd was verandert, dat noem ik nog eens service .

Duidelijke uitleg en ruime keuzes uit�

Duidelijke uitleg en ruime keuzes uit diverse stoffen met veel variaties aan kleur

Prettig en deskundig advies!

Prettig en deskundig advies! Groot assortiment.

Kleur...in de winkel

Er mogen wel wat meer andere kleuren bankstellen in de showroom..wat moderne bankstellen in kleur zou niet misstaan.. wat betreft met fauteuils uitzoeken idem dito..mijn stoel stond gelukkig in kleur tentoongesteld zodat ik er beter inzicht kreeg hoe hij in mijn kamer zou staan. Nog2 tips...het is prettiger als er 1 of 2 verkopers aanwezig zouden zijn beneden in de toonzaal..1 is echt te weinig..en misschien boven iets van eten aanbieden..het zou zo veel gezelliger worden.. echt waar...verder goede prijzen!!!! ..

Stobbeweg 21

2461 EX Ter Aar