Snelle hulp in winkel, duidelijke uitleg om juiste beslissing te nemen. Levering werd goed over gecommuniceerd. Defect aan stoel werd meteen opgepakt en opgelost. Fijne winkel met ruime keus en goede service.

Ervaring bij Zitmaxx

we werden keurig te woord gestaan terwijl we door de winkel liepen en werden verwezen naar de verdere afdeling. Daar was een heel aardig meisje wat ons te woord stond en wist alles super goed te vertellen en te laten zien onder het genot van een kopje thee super!

Fijne ervaring

Fijne ervaring, in eerste instantie een verkeerde offerte ontvangen. Hier achter aan gebeld en meteen geholpen door klantenservice super

Hier komen we graag weer terug

Bij aankomst een hele mooie winkel en heel overzichtelijk. Mooie meubelen met ingerichte woonkamers. Voor ieder wat wils. Vriendelijke mensen die heel goed uitleg konden geven. Hier komen we graag weer terug !

Een vriendelijke verkoopster heeft ons�

Een vriendelijke verkoopster heeft ons geholpen. Het was zo geregeld. Nu uitkijken naar de bank!

Erg meedenkende en fijne medewerker

We werden geholpen door een hele fijne medewerkster die erg goed begreep wat wij mooi vonden en goed meedacht over de stof.

Wij zijn ontzettend goed door de�

Wij zijn ontzettend goed door de medewerkers van Zittmax. Informatief en behulpzaam.

Wij zijn 17dec.in de winkel geweest en�

Wij zijn 17dec.in de winkel geweest en het assortiment was buitengewoon groot de service was heel goed en de volgende dag hebben we een bestelling geplaatst. Het personeel was ook heel vriendelijk en behulpzaam

Helemaal top!!! �

Professioneel en vooral klantvriendelijk verkoopgesprek in de winkel. Alle aandacht en tijd om voor ons de perfecte bank samen te stellen. De levering kan eerder plaatsvinden dan dat de indicatie was dus alleen maar lof voor Zitmaxx!! Zeker aan te bevelen en ik heb inmiddels al vrienden gestuurd naar Zitmaxx om hun nieuwe meubels uit te zoeken.

Verkoopmederwerkers laten je op verzoek�

Verkoopmederwerkers laten je op verzoek rust de meubelen bekijken, heb je ze nodig dan is aanspreken voldoende om verder advies te krijgen en tot aankoop over te gaan. Er wordt gewerkt met een programma dat op een iPad staat en is zeker hander om fouten te voorkomen en direct de juiste prijs te bepalen een prima systeem

Relaxed een nieuwe bank uitzoeken!

Zitmaxx heeft een enorm aanbod met veel opties en mogelijkheden. Wat wij erg fijn vonden was dat je maar naar 1 winkel hoeft te gaan waar ze eigenlijk alles hebben. Proefzitten wordt zo heel makkelijk gemaakt en je ziet precies of een kleur goed past in je eigen interieur. Je geeft zelf aan wanneer je hulp nodig hebt zodat je rustig door de winkel kan lopen. Wanneer je je keuze hebt gemaakt, neemt de verkoper echt goed de tijd om te adviseren en de koop rond te maken. Een hele prettige ervaring, we komen zeker terug. Enige minpuntje is de parkeersituatie in de drukke weekenden.

Fijne hulp!! Veel keus!!�

Fijne hulp bij zoeken naar de juiste stof! Heel prettig hoe dat werkt bij jullie! Wij kwamen met mijn dochter, voor haar een bank , stoel en een poef! Ze is super blij en nu wachten tot de dag van aankomst ! Wordt een feestje!! Wij hebben al vaker bij jullie geshopt ! Bevalt dus goed!!

Fijn om door de winkel te gaan

Fijn om door de winkel te gaan, en op je gemak te kijken. Zonder dat er direct een verkoper begint te vragen. Heb je zelf vragen of hulp nodig is er voldoende personeel om je met een kopje koffie te woord te staan.

Geslaagd voor een nieuwe bank

Wij zijn vanmiddag geslaagd voor een nieuwe bank voor in ons nieuwe huis. We zijn goed geholpen, hebben goeie informatie gekregen en konden elke stof zien om te kijken welke er perfect uitkwam met de muren van ons nieuwe huis. We zijn erg tevreden met de medewerkster, die ons geholpen heeft met de perfecte bank samen te stellen. Bij binnenkomt werden we al vriendelijk geholpen met het advies foto's te maken van de meubels. Tot slot ; We komen zeker nog een keer langs , maar dan voor nieuwe eettafel + stoelen & vast nog meer zoals ik zelf al gezien heb.

Ontzettend fijn geholpen

Ontzettend fijn geholpen duidelijk, vriendelijk en heel attent !!! Met vriendelijke groet, Klaas van Winsen

Ik wilde een bestelling plaatsen van�

Ik wilde een bestelling plaatsen van een keukenbank, via de site, maar dit kon niet, omdat er verschillende kleuren in verwerkt zijn. Heb toen gebeld en ben goed geholpen door Joyce die de bestelling in orde heeft gemaakt. Vriendelijk persoon. Eerder waren we naar de winkel zelf gegaan en toen ook correct geholpen. Alleen zou ik een zaterdag een ieder afraden om naar de winkel te gaan. Erg druk en behoorlijke chaos met parkeren. je kan bijna nergens je auto kwijt. Daarnaast moet je door de drukte echt wachten, totdat er een verkoper naar je toe komt (15 min aan een tafel wachten). Begrijpelijk en niet zo�n erg probleem, tenzij je geen geduld hebt. Over algemeen dus ok winkel en vele aparte dingen dan de standaard meubelzaak.

Goede bron voor inspiratie en fijne hulp

Ik ben twee keer bij Zitmaxx geweest. De eerste keer was vooral om inspiratie op te doen, waarna ik een bank op het oog heb gekregen. Hiervoor ben ik tweede keer teruggekomen en ben ik vriendelijk geholpen door een van de medewerkers. Ik raad deze zaak zeker aan.

Een complete meubelboulevard in ��n zaak.

De winkel is goed bereikbaar met voldoende parkeerplaatsen. Er is een enorme keuze aan meubelen zowel klassiek als modern, sfeervol gestyled per stijl. Een complete meubelboulevard in ��n zaak. De medewerkers zijn zeer vriendelijk en klantgericht. Wij waren onder de indruk van hun vakkennis. De koffie was heerlijk en het bestellen verliep heel soepel. Enige minpuntje: de outlet beneden viel ons wel wat tegen.

Super klantvriendelijk

Super klantvriendelijk. Hebben de tijd genomen om advies te geven over bepaalde stoffen en kleuren. Zeer tevreden over het bedrijf!

Uitgebreide keuze en goede website.

Op de uitgebreide website al een voor keuze kunnen maken en om t proef te zitten en uit de vele kleur stalen en /stoffen te kunnen kiezen geeft de winkel alle mogelijkheden. Ook deskundig geholpen.

Heel tevreden over de vriendelijkheid�

Heel tevreden over de vriendelijkheid en goede service van Zitmaxx! Stond na 20 min al weer buiten (met een geplaatsye order :))

Fijne winkel met enorm veel keus

Omdat wij op de website al een ruime keuze aan eetkamer banken zagen hebben wij de reis vanuit Wijchen gemaakt om te gaan kijken. En direct bij binnenkomst zagen wij de bank en stoelen die wij wilden. Ondanks de enorme drukte zijn wij toch vriendelijk en eerlijk geholpen, om de juiste keuze te maken uit de vele mogelijkheden qua stoffen en kleuren. Er werd ruim de tijd genomen voor ons. Na vele winkels bezocht te hebben en slechte ervaringen bij andere woonwinkels zijn wij hier direct geslaagd. Wij kijken enorm uit naar onze nieuwe meubels!

Veel mogelijkheden in uitvoer en opstelling

Was voor ons de 2e keer dat we bij Zitmaxx waren. 1e keer waren we ori�nterend en vervolgens thuis goed opmeten en nu dan besteld. Omdat we goed wisten wat we wilden, was het gauw bekeken en kregen nog goede tips voor het mooi blijven/houden van het materiaal. Heel blij mee en nu nog even wachten tot levering.

Vriendelijk personeel en super fijn�

Vriendelijk personeel en super fijn geholpen

Prima winkel

Grote winkel met zeer veel keuze in verschillende prijsklassen. Voor elk wat wils dus. Daarnaast zijn de medewerkers zeer vriendelijk, kundig en behulpzaam.

Stobbeweg 21

2461 EX Ter Aar