Leuke middag gehad!

Leuke middag gehad! Moeilijk om te kiezen en te beslissen! We komen terug!!!

Prettig shoppen

Na een tip van vrienden daar eens gaan kijken en ontdekten een ruime overzichtelijke zaak.Ruim assortiment en redelijke prijzen.Service van personeel is heel goed.Jammer dat men oude meubelen niet meeneemt.Helaas lange levertijd en we wachten met spanning op aflevering.

Top winkel

Top winkel. Veel keus voor een betaalbare prijs. Goede service. Hier kom ik vaker terug.

Top service.

Bij aankomst vroeg ik naar een verkoper die net was gaan eten. Ik gaf aan wel even te wachten maar de dame, belde de verkoper en wat denkt u, deze kwam na 5 minuten naar de tafel lopen waar ik neergezet was met een lekker bakje koffie. Tijdens het gesprek gaf de verkoper adviezen waardoor de keuze en maatvoering wat makkelijker werd. Alleen was de stoel niet te leveren in de kleur van het bankstel. Geen probleem de verkoper nam de tijd die nodig was . Iets afwijken van de kleur was de oplossing waardoor de bank en de stoel wel in de zelfde kleur leverbaar waren. Ik was al eerder geweest om wat rond te kijken. Ook toen werd er voldoende tijd en aandacht besteed aan mijn vragen. Ga eens langs bij Zitmaxx, Service staat echt hoog in het vaandel bij dit bedrijf. Ronald en Martijn, jullie nemen de tijd en geven deskundig advies. Niet alleen Ztimaxx mag blij zijn met hun gemotiveerde en service gerichte mensen maar ook wij als klant. Hoop dat alles snel geleverd worden. .Het is pas feest als je bij Zitmaxx bent geweest. Klein minpuntje parkeergelegenheid.

Super service en goede banken

Super service en goede banken! Dankjewel Hanneke. Kan Zitmaxx iedereen aanraden

Prettig geholpen - nemen de tijd voor deskundig advies

Maandag 30 augustus bezocht ik voor het eerst de Zitmaxx Showroom in Ter Aar. Ik had via hun website een mooie bank gezien en wilde deze graag in het echt aanschouwen. Eenmaal aangekomen in de Showroom heb ik mijn ogen uitgekeken aan het enorme assortiment (vond het dus ook niet meer nodig nog andere meubelzaken te bezoeken). Een week later, maandag 6 september ging ik in mijn eentje terug. Omdat ik twijfelde over de kleur, gaf de adviseur mij de tijd even met de kleurstalen naar buiten te gaan en voorzag hij mij van deskundig advies wat betreft de mogelijke materialen (bekleding). Zeer content met mijn aankoop en heb met een glimlach de showroom verlaten.

Tijdens het uitzoeken van een fauteuil�

Tijdens het uitzoeken van een fauteuil kreeg ik goede voorlichting omtrent het stof materiaal, waarmee ik de stoel bekleed wilde hebben. Er werd alle moeite gedaan om te achterhalen, welke stof er op de 2 jaar geleden gekochte eetkamerstoelen was geleverd, omdat ik die stof weer geleverd wilde hebben voor de fauteuil. Na enig speurwerk is deze stof gevonden, zodat dit mooi elkaar past. Hartelijk dank daarvoor.

een warm gevoel

een winkel waar meer dan genoeg te zien is ,zijn er meer. dus dan moet je ergens anders het verschil in zien te maken. en dat doet zitmaxx in de benadering naar mensen toe. op het moment dat je binnenkomt krijg je al een goed gevoel. je kan rustig rondkijken en bij eventuele vragen zijn er zat mensen om aan te spreken. heb er mooie spullen kunnen kopen tegen een goede prijs. en ben door meerdere verkopers goed geholpen. mijn gaan ze zeker terug zien.

Mooie zaak goed personeel netjes�

Mooie zaak goed personeel netjes afwachtentot je klaar bent met kijken en een keus gemaakt hebt daarna na aflevering goede service bij ons was een stoel stuk gegaan binnen een jaar even een filmpje sturen en direct een nieuwe geleverd super goed groetjes fam de jager hoofddorp

Prima ontvangst

Prima ontvangst. Daarna zeer rommelig als je om hulp vraagt. Eenmaal hulp gekregen is het prima. Afwikkeling van je aankoop gaat snel en je merkt dat het snelle verkoop is. Verder alles qua prijs kwaliteit prima. Wat ons voornamelijk opviel is de koude temperatuur in de zaak en een onaangename geur. Airco veel te koud waardoor men snel de zaak uit zou willen rennen en de geur is makkelijk te verhelpen. Onze verkoper was jong maar zeer gedreven en wist wat hij het over had. Goede verkoper en keurig beleefd. Zeker een aanrader deze jongeman. Ben benieuwd naar de verdere ontwikkeling en levering.

Zeer vriendelijke ontvangst en�

Zeer vriendelijke ontvangst en verkoopster wist van wanten! Nog geen 5 sterren, maar dat komt vast nadat ik de bank in ontvangst heb mogen nemen!

Goedeavond

Goedeavond Ik ben in totaal 3 keer in jullie mooie winkel geweest. Ik ben afgelopen maandag 6 september 2021 bij jullie in de winkel geweest, en hen een heel mooi Bankstel uitgezocht, waar ik heel blij mee bent. Ik raad ook iedereen aan om eens een kijkje te gaan nemen in jullie geweldige winkel, de service is ook heel prettig. Wij zijn uiteindelijk voor 4 bankstellen geslaagd.dus mensen ga eens een keer naar zitmaxx toe??

Zitmaxx is klantvriendelijk

Zitmaxx is een klantvriendelijke winkel waar je gelijk geholpen word door de medewerkers. Medewerkers nemen de tijd voor je bij het beslissen van een bank of andere artikelen. Fijne ervaring met de winkel!

Het is een mooie zaak met heel veel�

Het is een mooie zaak met heel veel relaxfauteuil en mooie bankstellen er is van alles in de winkel te koop. Het personeel is vriendelijk ze nemen ook de tijd voor de klant ik ben erg tevreden afz mevrouw j.keus

Helemaal top!

We zijn verschillende winkels af gegaan voor een bank. Uiteindelijk bij Zitmaxx geslaagd. Zoveel keus en super geholpen. Ze nemen de tijd voor je als klant en alles wordt doorgenomen. Van zitcomfort tot de kleur. Helemaal top!

Geweldig assortiment

Geweldig assortiment tegen scherpe prijzen. zeer fraai opgesteld met een natuurlijke looproute. Snel en correct geholpen.

Goed geholpen

Ook al was het ontzettend druk in de winkel zijn we toch uitgebreid en vriendelijk geholpen. Wij kunnen niet wachten tot onze nieuwe bank er is!!

Ik ben erg tevreden over het�

Ik ben erg tevreden over het assortiment en de hulp in de winkel. De verkoopster wist alle vragen te beantwoorden en had goede adviezen voor ons. Nu moeten we alleen de levering nog afwachten.

Mooie collectie

Wat een mooie collectie. Prima en persoonlijk geholpen. Wij komen zeker terug.

Goed geholpen en mooie winkel veel keuze

Goed geholpen en mooie winkel veel keuze

Mooie overzichtelijke winkel

Mooie overzichtelijke winkel. Voor een vraag moet je je melden bij de balie en krijg je een tafel aangewezen. Het wachten op een medewerker duurt best lang, wij hebben wij drie kwartier gewacht. Wij waren er wel in het weekend en de medewerker bood zijn excuses aan voor het lange wachten.

We zijn goed geslaagd voor een nieuwe�

We zijn goed geslaagd voor een nieuwe bank. Prijs, service , kwaliteit allemaal tip top in orde!

Wij zochten een vloerkleed en zijn goed�

Wij zochten een vloerkleed en zijn goed geholpen door een medewerker. We moeten het vloerkleed nog bezorgd krijgen maar ik vertrouw erop dat dat goed gaat. Wij hebben er vaker wat gekocht en ze hebben veel keus en prachtige meubels.

Eerste indruk is massaal door de drukte maar vriendelijk en prettig geholpen

Eerste indruk is groot en massaal, want dat er veel klanten komen is meteen te zien. Maar na het melden bij de balie zijn we er goed geholpen, in de keuze voor de bank en stof. Ze had veel geduld, want de keuze was niet makkelijk

Top service en wij hebben een mooie�

Top service en wij hebben een mooie bank besteld die nog word bezorgd

Stobbeweg 21

2461 EX Ter Aar