Wij zijn erg goed en netjes geholpen

Wij zijn erg goed en netjes geholpen. De verkoper die ons hielp nam alle tijd voor ons om onze vragen te beantwoorden. De prijs spak ons ook erg aan. Er is genoeg keuze in de winkel. Ik was er zelf nog nooit geweest maar ik raad het iedereen aan die op zoek is naar iets nieuws voor in huis.

Te veel keus, maar met de juiste service toch nog de juiste bank!

Eenmaal binnen stonden wij versteld van het ruime assortiment aan banken. Alle kleuren en maten/varianten. Het was voor ons moeilijk om tot de juiste beslissing te komen. Toch is dat gelukt na de juiste service te hebben ontvangen. De medewerker heeft ons genoeg tijd gegeven en we mochten zelfs buiten (in direct zonlicht) kijken of we wel voor de juiste kleur en stof zijn gegaan. TOP en super tevreden! Jammer is wel dat zitmaxx een superlange levertijd hanteerd van wel 4 maanden, maar dit is bijna overal zo. Wij kunnen niet wachten�

Bank Laguna

Afgelopen zaterdag een nieuwe bank uitgezocht, ondanks dat het druk was werden we snel en netjes geholpen. Advies gekregen over de stof en we kregen de kans om rustig even de verschillende kleuren in het daglicht te bekijken. Ook toen ik thuis een stofstaal bestelde en hierover mailde kreeg ik snel en keurig een reactie. Kortom, hele prettige ervaring!

Goed geholpen

Goed geholpen!

grote en mooie assortiment

grote en mooie assortiment. Daarnaast was de hulp bij het uitzoeken prima!

Onze droombank hier gevonden

Ik en mijn vriend waren al een hele lange tijd opzoek naar een bank die we zo graag wilde, een lekkere chille, ruime bank voor ons twee�n en die past bij ons hotel chique interieur. We waren naar enorm veel woonwinkels geweest bij ons in de buurt, maar geen resultaat. Ik had op de website van ZITMAXX al enorm leuke banken gezien. Dus gingen we op zaterdagochtend met de auto naar ZITMAXX en binnen 30 minuten hadden we de bank van onze dromen gevonden en zaten we met de leukste adviseur aan tafel die we maar konden wensen. Wat een ontzettend leuke meid, ze legde ons alles goed uit, nam de tijd voor ons en gaf leuke tips over hoe we de bank af kunnen stylen. Super service bij jullie! Echt nogmaals enorm bedankt voor de geweldige service en voor de mooie bank (die nog binnen moet komen, maar waarvan we nu al iedere avond over aan het dromen zijn)

Erg fijne winkel!

Fijne winkel om in rond te lopen en idee�n op te doen. Zeer uitgebreid assortiment. Vriendelijk personeel dat zeker niet te opdringerig is terwijl je zelf nog aan het rondkijken bent. Inmiddels onze eerste aankoop gedaan en dat zal zeker niet de laatste zijn.

Zeer prettig en deskundig geholpen.

Zeer prettig en deskundig geholpen.

Bank gekocht

Ik werd goed geholpen, helaas is de leveringstijd lang maar goed in deze tijd is dat helaas niet anders. Ik hoop wel dat ie er binnen 4 maanden is

Altijd tevreden met zitmaxx wonen

Altijd tevreden met zitmaxx wonen. Erg behulpzaam medewerkers en kwaliteit meubels.

Als je bij Zitmaxx niet slaagt, slaag je nergens!...

Veel over gehoord en niks teveel gezegd. Her was de rit van 45 min op zaterdagochtend wel waard! Mooie ruim opgezette winkel, ontzettend veel keus en uiteindelijk onze hoekbank gevonden en besteld op maat met de indeling en stof baar eigen keuze! Top zaak!

Afgelopen zaterdag een bankstel gekocht�

Afgelopen zaterdag een bankstel gekocht bij Zitmaxx, prettige verkoper en groot assortiment. Alles werd goed uitgelegd.

Ruime keuze

Ruime keuze. Vriendelijke en behulpzame medewerkers.

Betere zaak bestaat niet hulp zaam�

Betere zaak bestaat niet hulp zaam genoeg keuze en beste prijs van Nederland zeker aanraden voor iedereen.

Van negatief naar positief ! :( :)

Beste Zitmaxx , Ten eerste lijkt het me natuurlijk heerlijk om het bedrag terug te winnen van de bank die ik en me vriend gekocht hebben bij jullie! Wel zou ik liegen als ik hier een mooie positieve recensie achterlaat om alleen maar iets te winnen terwijl het niet zo is� Wij zijn namelijk in de winkel niet zo vriendelijk geholpen door een meneer die ons daar werd toegewezen. Buiten dat hij alleen maar op ze klok zat te tikken omdat die vond dat die naar de volgende klant door moest was hij bot en niet vriendelijk. Maar goed ik wil er dan toch een positieve draai aan geven want ik ben een maand ervoor met een vriendin mee gegaan en die heeft ook een bank bij jullie gekocht en die is wel heel fijn geholpen waar ik bij was. Ik neem jullie als bedrijf dus niks kwalijk en ben super blij met mijn aankoop. Het verbouwen in ons huisje gaat aankomende maandag beginnen en ik kan niet wachten tot de bank binnen komt en ik lekker kan relaxen op deze Chill bank !! Hoe lekker als je na al dat geld uit geven en verbouwen dan niet voor je bank hoeft te betalen ;))))) Met vriendelijke groetjes , Nikki en Dylan !

Uitstekend geholpen

Uitstekend geholpen. Ze nemen alle tijd voor je. We hebben precies gevonden wat we zochten tegen een goede prijs.

Heerlijk om op je gemak ronfje(s,,)te�

Heerlijk om op je gemak ronfje(s,,)te lopen en idee�n op tedoen...pasr jaar geleden fauteuils en eetkamerstoelen gekocht..,nu bank en kast...fijn om elke leuke bank uit te proberen...vrienden zijn ook al langs geweest bij zitmaxx...en tot dit keuze uit zeer veel stoffen...Ga zo door.Top...ook de klantvriendelijkheid.

Tevreden een Prachtige Bank gevonden.

Waren opzoek naar een bank , bij google op internet gezocht, kwam Zitmaxx Wonen als eerste. Wij kozen voor het filiaal in Ter Aar. Z��r groot en overzichtelijk opgebouwd. Door de ��n richting wandelroute kon je alles bekijken en uitproberen. Gigantisch mooi opgezet als huiskamers. Wij konden ongestoord de route volgen en alles op ons gemak bekijken zonder dat er steeds werd gevraagd ; Kunt U het vinden? Zeer rustgevend. We hadden onze bank naar tevredenheid gevonden en als extra een relaxfauteuil. Met deze gedachten gingen we huiswaarts om er over na te denken en de goede maat te meten. In nog geen drie dagen erna gingen we terug om alles te bestellen. Bij de balie bij binnenkomst werden we welkom geheten. Werden vriendelijk geholpen door een medewerker, gingen gelijk om de tafel zitten. Koffie werd ons aangeboden en genuttigd tegelijk met het uit de doeken doen van de specificaties van de bestelde items. Dit kwam helder en eerlijk over en daarna tekenden wij de koopovereenkomst. Zonder aanbetaling werd de overeenkomst goed gekeurd. Een pluspunt. Werden goed op de hoogte gesteld over de leveringstermijnen. Hierbij zien wij onze items met beste zorg tegemoet. Zullen Zitmaxx Wonen aanbevelen aan anderen, �rg tevreden. Met vriendelijke groet; Joop & Pitha ;-)

Super vriendelijk zowel telefonisch als�

Super vriendelijk zowel telefonisch als bij de aflevering van de meubels

Tijdens mijn winkelbezoek bij Zitmaxx werd ik goed ontvangen bij binnen komst. De medewerkers waren zeer vriendelijk. Toen ik mijn gewenste bank tegen kwam werd ik geholpen door een van de medewerkers die zijn tijd heeft genomen om mijn bank helemaal naar mijn wens te cre�ren. De service binnen het bedrijf is top en de medewerkers nemen de tijd om klanten hun droombank tot realiteit te maken. Prima service!

Mooie goedkope banken

Mooie goedkope banken, enige minpunt is dat we enige tijd moesten wachten voor we een bank konden bestellen ( personeel was pauzeren)

Heel goed geholpen Zeker nog een keer�

Heel goed geholpen Zeker nog een keer te bezoeken Veel keuze in tafel en stoelen.

vriendelijk geholpen ,tevreden met het resultaat.

vriendelijk geholpen ,tevreden met het resultaat.

Bij zitmaxx zit je altijd goed

Na zoeken op internet naar geschikt bankstel even gaan proefzitten in de winkel. Wat van buiten klein lijkt is van binnen groots. Ook de klantvriendelijkheid en service is van hoge kwaliteit. Na een proefrit een bank en 2 stoelen gekozen en samen met een van de medewerkers de bestelling gedaan. Bij vragen krijg je duidelijk antwoord en/of hulp. Kortom een heel goede ervaring. Kan het iedereen aanraden. Zelfs als je in Maastricht of in Groningen woont is het de moeite waard om even een kijkje in de winkel te nemen.

Wat een positieve ervaring hebben wij�

Wat een positieve ervaring hebben wij hier gehad.... we hebben 2 goedkope stoelen besteld, maar werden behandeld alsof we een mega order aan het bestellen waren. Hier hebben ze nog alle tijd voor elke klant!!

Stobbeweg 21

2461 EX Ter Aar