Per toeval zijn wij in Ter Aar�

Per toeval zijn wij in Ter Aar (Zitmaxx) terecht gekomen. Zitmaxx is goed bereikbaar en heeft voor de verandering eens wel ruime parkeerplaatsen. Via de hoofdingang werden wij al netjes begroet en de nodige informatie gekregen over hoe het Zitmaxx concept werkt. Dit was onze eerste indruk en kennismaking met Zitmaxx. Via de ruime hal vervolgden wij onze experience om op zoek te gaan naar een voor ons comfortabele 2 zitbank. Wij genoten van de professionaliteit en warmte van de vele adviseurs die er rondliepen. Dat was alweer een pluspunt. Tijdens onze zoektocht naar een perfecte bank voor ons werden wij echter ook verleid naar allerlei andere Zitmaxx producten. De ruime keuze die dit mooie bedrijf biedt heeft onze keuze ook positief doen veranderen. Puur op samenstelling van de vele goed op elkaar afgestemde design.je voelt je als het ware in principe meteen thuis. Je krijgt als het ware door de vele op elkaar afgestemde ruimtes een heel goed overzicht van hoe je dit zelf thuis kan opzetten. Uiteindelijk zijn wij geslaagd met een 2 zitbank die onafhankelijk met een goed afgewerkte knoppensysteem werkt. Vanwege de kleuren die wij in onze woonkamer hebben moesten we nog wel met een adviseur andere kleuren en stoffen doornemen. Dit was voor ons erg belangrijk aangezien wij twee katten bezitten. De adviseur die wij hebben gesproken was vriendelijk en professioneel. Hij gaf ons uitgebreide antwoorden op de diverse vragen die wij hem stelde. Uiteindelijk dankzij zijn deskundig advies hebben wij direct de bestelling gemaakt. Wij hebben genoten van een dagdeel Zitmaxx en Zij hebben er een nieuwe klant bij. Wij hebben onze ervaringen al meteen gedeeld met onze vrienden en familie waarvan er al twee zijn komen kijken. Wij vonden het schrijven van een uitgebreide review het minste wat wij konden doen. Zitmaxx bedankt voor de costumer experience, de prachtige ambiance en het totale concept. Familie Born / Weber Gouda

Eerlijk en deskundig advies

Fijn geholpen met een eerlijk en deskundig advies. Erg goed dat er mee gedacht wordt voor oplossingen om de juiste keuze te maken, in de aanschaf van nieuwe meubels.

Fijne en aangename welkom tijdens�

Fijne en aangename welkom tijdens binnenkomst. Mooie overzichtelijke showroom met genoeg keus dan je zou denken. En word speciaal tijd genomen om jouw wensen en keuzes door te nemen.

Mooie banken en stoelen

Mooie banken en stoelen, goede prijzen en advies!

Zeer nette winkel en heel leuk�

Zeer nette winkel en heel leuk ingericht. Vriendelijk personeel en heerlijke koffie. Super blij met mijn nieuwe bank kan niet wachten tot ie geleverd word.

Goed geholpen !

Goed geholpen door de jongeman. Duidelijk wat wij wilde en zijn erg benieuwd naar het eindresultaat.

Top winkels

We werden echt super vriendelijk en deskundig geholpen ook toen het wat drukker werd was er nog steeds alle tijd om over stofsoorten na te denken Absoluut een aanrader hele mooie showroom die groter is dan doet vermoeden we hebben er nog om gelachen zo van er komt geen end aan haha Nu wachten op onze bank

Je wordt uitstekend geholpen. Men neemt alle tijd voor je. Goede kwaliteit meubels

Gewoon een prima winkel.

Gewoon een prima winkel.

Mooie meubels

Mooie meubels Goede service Goede uitleg

Onwijs goed en kundig advies

Onwijs goed en kundig advies, men heeft oog voor detail en ipv online bestellen zie je hier de producten live staan. Dat geeft toch vaak een beter beeld! Verder wordt er alles aan gedaan om je op je gemak te voelen. Er wordt goed voor de gasten gezorgd!

Friendly staff and fantastic products at a good price

Really friendly and helpful staff and great quality products that you can tailor exactly to your liking. We managed to buy most of our furniture in one go (and at a reasonable price) from here, just amazing!

vriendelijk geholpen en de tijd voor�

vriendelijk geholpen en de tijd voor ons genomen om tot de juiste beslissing te komen

Gezellige winkel heel veel keus en zeer�

Gezellige winkel heel veel keus en zeer vriendelijk personeel. Ik zou het iedereen aanraden.

Prachtige en zeer grote showroom

Prachtige en zeer grote showroom, erg goed geholpen door een verkoper die echt de tijd voor je neemt. Ik zou deze winkel zeker aanraden!

Soepel bestelproces

Vlot, en fijne begeleiding. Heel veel keus en de mogelijkheden waren ruimschoots bespreekbaar. Werd ook met je meegedacht over mogelijke opties o.b.v. je wensen.

Hallo,

Hallo, Mijn zus nam ons mee naar Zitmaxx, toen wij binnen kwamen en om een rolstoel vroegen werden we super vriendelijk geholpen . ik wist niet wat ik zag wat een grote meubelzaak . alles stond heel duidelijk opgesteld we liepen van kamer naar kamer. Uiteraard zijn wij hier geslaagd voor ons bankstel , die wij hopelijk snel gaan krijgen. Voor het eerst in mijn leven een nieuw bankstel, nu dat alle kinderen het huis uit zijn kunnen we dit eindelijk met sparen betalen super super blij mee. Het helpen aan de tafel ging ook erg relaxt heel duidelijk en netjes. Als ik weer meubels nodig heb ga ik zeker weer langs bij Zitmaxx. Vriendelijke groet, Mevr Verhoeve

Super vriendelijk geholpen

Super vriendelijk geholpen, door medewerken die veel productkennis had. We wachten vol spanning op onze bank.

Na een rondje te hebben gelopen en we wisten wat we zochten zijn we prima geholpen en waren we eigenlijk in 15 minuten klaar. Netjes en vriendelijk door de verkoopster geholpen.

Goed geholpen, erg behulpzaam en eerlijk advies!

Fijne winkel

Fijne winkel, we werden erg vriendelijk en netjes geholpen.

Tevreden!

We zijn heel vriendelijk en met goed advies geholpen.

Super bedrijf!

Super bedrijf! Je wordt heel goed ge�nformeerd over de verschillende banken, stoffen en vullingen. De meneer, die ons geholpen heeft, legde alles goed uit, en gaf ons advies. De winkel is erg mooi en modern ingericht. De bank bestellen was erg gemakkelijk, en goed geregeld. Ook is de totaalservice een fijn en goedkope optie, zodat je nog meer zekerheid hebt met de aankoop van een nieuwe bank! Erg blij met de aankoop van onze nieuwe bank!

Onze ervaring met Zitmaxx is erg positief!

Onze ervaring met Zitmaxx is erg positief. We gingen erheen omdat we wisten via de site dat er een stoel zou staan die we op het oog hadden. Eenmaal daar aangekomen hebben we een leuk rondje gemaakt langs alle woonkamers�volop keuze en mooi gestyled. Met vragen kon je terecht bij een info balie. Dit werkte erg effici�nt en binnen 5 minuten hadden we iemand die ons goed te woord kon staan. Tegen verwachting in (we zouden alleen wat ori�nteren) kochten een samengestelde bank en 2 stoelen. Het voelde goed en we werden goed geholpen. Dus waarom niet? Uiteraard hopen we dat straks bij levering ook alles wordt uitgevoerd zoals toegezegd. We kunnen niet wachten!

Het aanbod en kwaliteit van deze winkel is geweldig.

Het aanbod en kwaliteit van deze winkel is groot en goed. Wij hebben vijf jaar geleden hier een bank gekocht en deze is voor een gezin met drie kinderen nog in geweldige staat. Het fijne bij deze winkel is het aanbod van bekleding en kleuren. Eindeloos veel samenstellingen mogelijk. Je wordt altijd netjes te woord gestaan onder genot van een bakje koffie of thee en de verkoper, al wist deze de laatste keer niet veel van de gang van zaken en moest alles navragen, neemt al je wensen serieus en gaat ermee aan de slag. Zo konden wij een bank bestellen die eigenlijk niet meer leverbaar was, maar toch werd dit nog even geregeld. Levertijd dan wel 4/5 maanden, maar erg blij met deze service. Groot nadeel was dat zij in de winkel geen VISA betalingen konden verwerken en deze enkel online als betalingsmogelijkheid geldt.

Stobbeweg 21

2461 EX Ter Aar