Prettig ontvangt en een vriendelijke�

Prettig ontvangt en een vriendelijke dame die ons geholpen heeft met goede informatie en tips.

Wij zijn bij jullie geweest voor een�

Wij zijn bij jullie geweest voor een rilex stoel . Heel goed geslaagd. Geweldig geholpen . Mevrouw had er echt verstand van topper .

Zeer ruime keuze uit veel verschillende eetkamerstoelen

Zeer ruime keuze uit veel verschillende stijlen meubelen. Uiteindelijk 6 eetkamerstoelen gekocht die helemaal naar ons zin zijn. Prima geholpen

Veel keuze

Genoeg keuze,vriendelijk personeel. Na het vinden van de bank nemen ze de tijd om de juiste stof te vinden en uit te leggen hoe de verdere bestelling verloopt.

Goed geholpen door uw medewerker.

Goed geholpen door uw medewerker. Liet uitgebreid het sortiment zien en was zeer behulpzaam met het kiezen van de juiste kleur van de bekleding. Het ging om een gemakkelijke stoel.

Erg tevreden!

Wij voelden ons erg goed geholpen in de winkel. Er werd tijd voor ons genomen en we kregen antwoord op al onze vragen. De Medewerkster was erg vriendelijk en behulpzaam en niet te beroerd om de winkel door te lopen zodat zij ons voorbeelden kon tonen. Uiteindelijk hebben we dankzij alle hulp direct onze droombank kunnen samenstellen en kopen! Wij raden iedereen deze winkel aan.

Ruime keuze en nette grote showroom

Goed advies en ruime keuze aan producten is zeker te norm bij Zitmaxx! Wij hebben onze bank al enige jaren in huis en zijn daar ngo altijd tevreden over. Vervolgens hebben wij nu ook een fauteuil en eetkamerstoelen gekocht. Aanrader!

Top winkel! Zitmax!

Ideaal systeem. Eerst zelf rustig rond kijken. Niet direct een verkoper in je nek. Wanneer je er aan toe bent samen met een verkoopster aan tafel die je helpt op een vriendelijke manier met het maken van een keuze. Top winkel! Zitmax!

Zeer content met Zitmaxx

Zeer content met Zitmaxx, ruime keuze aan zitmeubelen �n stoffen. Advies is prima en zonodig wordt er een collega om advies gevraagd. Ik kijk uit naar mijn bank!

Ondanks dat het een grote winkel is

Ondanks dat het een grote winkel is, toch snel en goed geholpen met het uitkiezen van onze bank.

Goed geholpen!

Nemen rustig de tijd, veel stoffen, goed geholpen!

Een mooie winkel met een grote�

Een mooie winkel met een grote collectie meubelen.We werden heel goed en snel geholpen.

Super goed geholpen

Super goed geholpen Snel en vriendelijk in deze mooie winkel

Een groot succes

Goedemiddag Nu in korte tijd 2 x een aankoop gedaan in Ter Aar. Ik kan niet anders zeggen dat de lokatie, het aanbod maar zeker niet te vergeten de medewerkers fantastisch zijn. Niets wordt opgedrongen, maar wil je advies dan staan de mensen voor je klaar. Ook bij het afhandelen van de aankoop zijn ze mij uitstekend van dienst geweest.

prima geholpen bij het uitzoeken van�

prima geholpen bij het uitzoeken van nieuwe eetkamerstoelen.

Vriendelijk geholpen met een kopje�

Vriendelijk geholpen met een kopje koffie erbij

Verkoop adviseur gaf een helder advies

Verkoop adviseur gaf een helder advies. Keuze van de relaxstoel is goed begeleid. Heel tevreden met de definitieve keuze. Moet wel 12 weken wachten voor dat de relaxstoel wordt geleverd. Ik zie er naar uit!

Goede kennis van de�

Goede kennis van de vertegenwoordiger/verkoper. Fijne winkel om ook in coronatijd veilig te winkelen. Rustig de tijd om rond te kijken en uit te proberen. We kopen nu onze tweede bank bij Zitmaxx en waren over de eerste ook al uiterst tevreden. Dank Zitmaxx

ENORME KEUZE !! Heel vriendelijk personeel. AANRADER!!

ENORME KEUZE om je huis volledig in te richten, voor zeer veel meubels een keuze uit meer dan 3000 stofsoorten (dus er zit altijd een geschikte tussen), goedkoop en ook heel belangrijk: ZEER VRIENDELIJK, behulpzaam personeel !!! Echt een aanrader!!

We zochten twee eetkamer ?? stoelen die�

We zochten twee eetkamer ?? stoelen die konden we niet vinden wat wij zochten even vragen en het resultaat was. We werden prima geholpen door een vriendelijke medewerker het resultaat we hebben de stoelen die we graag wilde hebben we tevreden en perfect geholpen.

Gaan jullie je echt aan laagste prijsgarantie houden?

Afgelopen weekend, 21-08-2021, heb ik een nieuwe bank besteld bij Zitmaxx. De verkoper vertelde mij dat deze bank nergens anders goedkoper te krijgen was. Ik heb toen de bank gekocht en ben toen toch s'avonds nog even gaan speuren op het internet. Ik heb toen dezelfde bank ergens anders voor een aanzienlijk lagere prijs gevonden (496 euro). Ik heb toen gemaild en ik had binnen een dag antwoord en hebben ze de prijs achteraf nog voor me aangepast. Ik had dit eerlijk gezegd niet verwacht. Dus ik ben hier heel erg blij mee. Zitmaxx houdt zich echt aan de laagste prijs garantie!

Ervaring Zitmaxx

Mooie overzichtelijke winkel, waarbij de kans op slagen vrij groot is. Mooie producten en een goed ingedeelde winkel. Vervolgens na keuze een vriendelijke adviseur toegewezen gekregen die samen in gesprek ging over de maat van de bank, materialen etc. Al met al een prima ervaring en wij gaan dit zeker aanraden bij anderen.

Leuke spullen

Leuke spullen, prima afhandeling en goede communicatie. (En lekkere koffie en chocoladedrank). Schrijfwerk op papier zou denk ik efficienter met een computer kunnen.

Goed geholpen.

Getipt door mijn broer om hier naar de ruime keuze aan stoelen en banken te gaan kijken. Een ruim assortiment aan stoelen, mogelijkheden en kleuren. Net zoals zij zijn wij geslaagd voor de eetkamerstoelen / eetkamerbank. We zijn netjes te woord gestaan. Hoeven geen aanbetaling te doen. Keurig geregeld.

Zeer tevreden!

Ik heb al mijn meubels bij Zitmaxx besteld. Ik ben super geholpen! Vriendelijk personeel en nemen alle tijd voor je.

Stobbeweg 21

2461 EX Ter Aar