Wij waren verbaasd over de hoeveelheid�

Wij waren verbaasd over de hoeveelheid meubelen die er stonden voor iedereen een keus ,keurige zaak vriendelijke mensen . Echt een topzaak ga zo door??????

Fijne grote zaak

Super fijne grote zaak. Groot aanbod aan assortiment en in elke prijsklasse wel iets. Was alleen wel aardig druk waardoor we even moesten wachten tot we geholpen worden.

Tot nu toe zijn wij goed geholpen.

Tot nu toe zijn wij goed geholpen. We hadden ons thuis al op het artikel ingelezen en gekeken. Hebben wel een ori�ntatie bezoek gebracht zodat de keuze al was gemaakt. 3 stofkeuzes gemaakt en de juiste zat daar tussen.

Net opgezette winkel

Net opgezette winkel. Fijn dat er voorbeeld woonkamers zijn gemaakt. Dat maakt het een stuk overzichtelijker. Mooie bank en stoel uitgekozen. Goede hulp gehad tijdens het zoeken en Bik de bestelling plaatsen. Duidelijk uitleg over de opties en garantie en dergelijke gehad.

Winkel en aanbod

Duidelijke winkel met prijzen en naam van de producten. Systeem met ruimtes waar je geholpen wordt door de medewerkers werkt prettig. De medewerkers nemen uitgebreid de tijd om alle opties te bespreken en uit te leggen. Tot slot zijn de mogelijkheden m.b.t. stoffering van de meubels ontzettend uitgebreid.

Hele fijne winkel met aardige mensen

Hele fijne winkel met aardige mensen, die je goed helpen.

Ons bezoek aan Zitmaxx.

Wij waren op zaterdag 14 aug. bij Zitmaxx in Ter Aar. Het was er erg druk, maar er was plaats genoeg voor iedereen. We zagen mooie meubels, en ook de eettafel en stoelen van onze keuze. Er waren veel tafels met klanten en verkopers, druk pratende. Voor informatie of verkoop. Ook wij kregen van een vriendelijke gastvrouw een tafel toegewezen, waar we konden wachten op een medewerker. Omdat dit wel een half uur kon duren. zeiden we dat we maandag wel terug zouden komen. Dat hebben we gedaan. De gastvrouw herkende ons nog van zaterdag. We zijn eerst nog naar "onze tafel en stoelen" gaan kijken en mochten toen weer plaats nemen. Al gauw kwam verkoper Robert. Hij had alle tijd voor ons, en we bestelden met zijn hulp en meedenken, een tafel en vier stoelen. Wij zijn zeer tevreden met de royale keuze en vriendelijkheid bij Zittmaxx en als we weer iets nodig hebben weten we waar we heen gaan. Hans en Anneke

Super fijne, mooie zaak

Goed geholpen, fijne keuze. Grote zaak, super blij met onze keuze

prettig winkelen

De procedure die je kunt volgen om en gewenst product uit te zoeken vinden wij prettig. Eerst een rondje in de zaak, je komt dan vele meubelen tegen waar je interesse naar uitgaan. Je noteert of neemt een fotootje van je gewenste meubel en gat terug naar de ontvangstbalie. Geeft aan dat je iets gevonden hebt en wordt naar een plaats gebracht waar je al dan niet van een kopje koffie of iets anders genietend wacht op een medewerk(st)er. Die kwam vlugger dan wij hadden ingeschat en kan dan op je gemak aangeven wat je keus is geworden. De medewerk(st)er beantwoord op een professionele manier de vragen die bij ons leven. Na nogmaals onze keus te hebben bekeken kom je dan tot een besluit. Een heel ongedwongen maniet van winkelen. Heel goed

Ik ben zeer goed geholpen.ze zijn erg�

Ik ben zeer goed geholpen.ze zijn erg beleefd, geduldug, behulpzaam en vooral professioneel.

Nette winkel veelzijdige keuzes

Nette winkel met veel keuze. Vriendelijke verkoop met super uitleg en de prijzen zijn in evenwicht met de kwaliteit. Medewerker neemt de tijd om uitleg te geven en mee te denken over hetgeen wat je wilt kopen. Proberen ook niet het duurste te verkopen. Fijne winkel en medewerkers voor elk wat wils

Prettig verrast

Prettig verrast Wij waren prettig verrast door de klantvriendelijke sfeer en de onmiddellijk ontstaande vertrouwsrelatie. Een aanbevelenswaardige zaak.

Ondanks de drukte uitstekend geholpen

Ondanks de drukte uitstekend geholpen. Ze luisterde goed en dacht mee, zeer prettig.

Op een ontzettende drukke zaterdag zijn�

Op een ontzettende drukke zaterdag zijn wij ontzettend vriendelijk geholpen door Michael, hij snapte wat wij nodig hadden, liet ons allerlei staaltjes zien om een keuze te maken voor de bank en gaf ons onze privacy om even in alle rust te overleggen. De keuze voor de bank was snel gemaakt, jullie hebben zoveel staan... de eethoek met stoelen waren we nog niet helemaal uit maar daar komen we zeker voor terug. Het allermooiste is dat de bank die wij gekocht hebben, wij die eerst in een andere winkel gezien hadden maar een beetje te duur vonden. Toen we bij jullie rond liepen stond die zelfde bank bij jullie maar dan voor " � 350,- "goedkoper. De beslissing was toen snel gemaakt. Wij komen heel snel weer bij jullie terug ZITMAXX, we hebben nl nog een eettafel, eetkamerstoelen, tv meubel en noem maar op nodig en jullie keuze is zo uitgebreid dat we dat zeker gaan vinden bij jullie. Tot snel. Groetjes Edwin en Shirley

Super service en zeer vriendelijk personeel

Er zijn tegenwoordig maar weinig winkels waar je nog goede en echte service krijgt Maar deze winkel, echt top ! Ik ben heel fijn geholpen en toen er daarna nog wat geregeld moest worden waren er ook meerdere personeelsleden aanwezig om dit te doen. Echt een super service en heel vriendelijk personeel. Deze winkel is zeker een aanrader !

Ruime keuze aan woonaccessoires en�

Ruime keuze aan woonaccessoires en bankstellen. Prettige en vriendelijke medewerker, was goed op de hoogte van het aanbod. Erg fijne service. Snelle reactie via mail!!!

Eetbank Zitmaxx

Zitmaxx Wonen had een groot aanbod in de showroom. Vervolgens werd ik goed geholpen bij het bestellen van een eetbank.

Kan niet wachten op mijn nieuwe bank!

Bij aankomst bij de showroom van Zitmaxx wist ik al welke bank ik wilde. Dit kwam met name door de website en alle goede zoekfuncties. De bank bleek inderdaad precies wat ik wilde qua zit comfort, uiterlijk en afmetingen. Alleen nog het stofje� ik had geen idee, maar dankzij het eindeloze geduld van de medewerkster die mij hielp, vertrok ik weer naar huis met een bestelling op zak! En nu wachten op de bank!

Wij kwamen voor het eerst bij Zitmaxx�

Wij kwamen voor het eerst bij Zitmaxx en waren verrast door het aanbod van schitterende meubelen. Ook het advies hebben wij als positief ervaren, wij hebben meteen een aankoop gedaan. Wij zullen zeker vaker een bezoek aan Zitmaxx brengen.

We hebben een jaar geleden een�

We hebben een jaar geleden een bankstel bij jullie gekocht tot volle tevredenheid. En nu hebben we een eethoek met 6 stoelen gekocht . Fijne zaak ruime keuze fijn personeel .xx

Zeer behulpzaam en vriendelijk�

Zeer behulpzaam en vriendelijk personeel, wanneer je om stoffen vraagt voor een bank, komen zij die zsm persoonlijk naar je brengen. Zij geven daar ook een mooie overzichtskaart bij, waarop je de opties van de bank goed in kan zien. Wij hebben daar uiteindelijk een mooie bank gekocht voor een scherpe prijs en zonder aanbetaling. Wij raden deze winkel aan.

We zijn goed geholpen en geslaagd met�

We zijn goed geholpen en geslaagd met de meubelen die we zochten. Veel aanbod. Er werd ruim tijd besteed, zonder gehaast aan onze wensen.

Veel keus voor een realistische prijs�

Veel keus voor een realistische prijs De verkopers zijn professioneel, en nemen de tijd voor een op maat gemaakt advies. Waardoor je met een goed gevoel de gekochte meubels tegemoet ziet

We zijn goed geholpen en een goede�

We zijn goed geholpen en een goede uitleg gehad We hebben geen klachten Fijne winkel veel keus, ruim opgezet

De doorgezakte stoel

Tijdens een kaartavond zakte ik door een stoel. Wij wilde zo snel als mogelijk 4 nieuwe stoelen bestellen. Bij de leverancier die mijn vorige stoelen had geleverd konden wij niet slagen. Op hun parkeerplaats heb ik Zitmaxx gevonden die voor mij onbekend was. Wij zijn op deze dag (zaterdag) naar Zimaxx gereden wat achteraf gezien niet de beste keus was i.v.m. de drukte op de zaterdagen. Dit kon onze pret niet drukken omdat wij die dag 4 fantastische stoelen hebben besteld. Mijn vrouw zei naderhand, als je bij Zimaxx niet kunt slagen dan denk ik dat je nergens kunt slagen, wat een keus.

Stobbeweg 21

2461 EX Ter Aar