leuke overzichtelijk zaak

leuke overzichtelijk zaak, goed geholpen en nu kijken of het product naar ons zin is.

Fijne winkel

Fijne winkel. Zeer ruim assortiment.

.aankoop stoep.

Goede behandeling. Men nam de tijd voor uitleg.

Hier word echt de tijd voor je genomen!

Wij hebben aan tafel samen met medewerker Robert een bank samengesteld. Nu ben ik nogal constant aan het twijfelen, maar we werden echt heel goed begeleid en er werd echt de tijd voor ons genomen. Robert had veel geduld met me en dacht echt heel goed mee over de samenstelling en de kleur. Ik denk dat Robert wel 6 keer terug gelopen is naar de stoffenkamer en de stoffen speciaal buiten liet zien om precies de kleur te vinden die we zochten. Al met al echt een hele gezellig ochtend gehad en onze droombank samengesteld. Mijn complimenten voor het geduld en het meedenken van de medewerker!

we zijn netjes geholpen en heb verder�

we zijn netjes geholpen en heb verder geen bijzonderheden alleen even moeten wachten i.v.m met drukte. mooie winkel met heel spullen kan niet wachten dat me spullen geleverd worden.hoop dat wij de gelukkige zijn .......

Goed geholpen door Tony

Goed geholpen door Tony, hij dacht ook met ons mee wat wel en niet kon in de ruimte die wij hebben en kwam ook met de perfecte kleur na onze omschrijving ervan. Top! Blij met onze aankoop, nu wachten tot kerst haha

Onze eerste eettafel

Samen met me vriendin een nieuw huis gekocht waarin we eindelijk na 6 jaar een eettafel kwijt kunnen. Op de site al een mooi overzicht gekregen van de keuzes in dit geval van tafels die we konden maken. In de winkel rondgelopen die er keurig netjes en overzichtelijk uit ziet waarbij je gelijk een idee krijgt van hoe de tafel zou staan in de woonkamer. Na ons rondje in de winkel een gesprek gehad met een erg vriendelijke en meedenkende verkoper en hebben we de tafel direct besteld.

Schitterende zaak waar je ook nog eens�

Schitterende zaak waar je ook nog eens een goed advies krijgt!

Nette winkel met veel aanbod waar je in�

Nette winkel met veel aanbod waar je in alle rust kunt uitzoeken wat je nodig hebt.Goed geholpen door verkoper die alle tijd voor je neemt en met je meedenkt. Super

Leuke winkel veel keus goed geholpen

Leuke winkel veel keus goed geholpen

Wij zijn uitgebreid en prettig geholpen�

Wij zijn uitgebreid en prettig geholpen met goede uitleg,veel keus en persoonlijke aandacht. We kunnen niet wachten op het resultaat en zijn benieuwd hoe heet staat in de kamer en kijken ook uit naar avonden samen eten aan de eettafel op onze nieuwe stoelen.

Een hele mooie zaak met heel veel�

Een hele mooie zaak met heel veel keuze. Wat heel fijn is dat je met de verkoper zover het mogelijk je meubels kan aanpassen naar je eigen kleur stof of leer .En ze de tijd nemen voor hun klanten.

Aanrader als je nieuwe meubels zoekt

1,5 uur gereden in de hoop een mooie eetbank te vinden. Op de site zag ik al veel keuze het was hopen dat dit ook allemaal in de winkel zou staan. En gelukkig was we echt genoeg keuze aan eetbanken en eetkamerstoelen. Gelukkig niet voor niks 1,5 uur heen en terug gereden. Ook zijn we erg vriendelijk te woord gestaan en geholpen.

Fijne winkel!

Mooie winkel met veel keus. Vriendelijk en kundig personeel die goed konden helpen tijdens het maken van onze keuze mbt de kleur en type stof! Al de 2e keer een bank van zitmaxx en tot op heden zeer tevreden. Dit zal zeker niet onze laatste bestelling zijn!

Zeer goed en klantvriendelijk geholpen

Zeer goed en klantvriendelijk geholpen. Prima afspraken kunnen maken. Zeker een aanrader.

Super leuk geholpen en wat een�

Super leuk geholpen en wat een fantastisch mooie winkel.

Dikke aanrader!!

Heel goed ontvangen en de prijzen zijn ook goed. Koffie was ook lekker :)))

Fijne winkel

Fijne winkel, goed geholpen goede servies en een prachtige bank gekocht

Ruime keuze en heel praktisch met een�

Ruime keuze en heel praktisch met een looproute. Super vriendelijk personeel en heel goed geholpen en helpen meedenken en toen ik nog een vraag stelde via mail, heel snel antwoord terug. Kortom een zaak die ik zou aanbevelen

Hele fijne zaak

Op internet gekeken naar recensies Vele klanten waren zeer tevreden We zijn er geen geweest en wat een fijne zaak Je kan rustig rondlopen en geen vervelende verkopers die je lastig vallen Als je wat hebt gezien net zoals ons ga je naar de balie en wordt naar een tafel gebracht en wordt koffie aangeboden Verkoper komt en neemt stalen mee van het desbetreffende bankstel Uiteindelijk besteld en nu afwachten tot hij geleverd wordt Dus voor ons een hele fijne ervaring B Steegers

Goede winkel en goede service

Goede winkel, erg klantvriendelijk. Top dat we hier onze hele inrichting voor ons nieuwe en eerste huis hebben gekocht.

Geweldige winkel

Geweldige winkel , wat een assortiment . Ik wist niet wat ik zag! Aardige hulpvaardige assistent , die me heel goed geholpen heeft! Zal jullie zeker bij andere mensen aanbevelen.Ik ben heel blij met mijn aankopen??????????

Goede voorlichting

Na de eerste ori�ntatie hebben wij bij Zitmaxx stoelen gekocht. De voorlichting was prima en er werdt ruimschoots de tijd voor genomen zelfs een paar keer met de verkoopster de winkel door gelopen om ons de verschillende mogelijk heden te laten zien.

Ruim assortiment en behulpzame en�

Ruim assortiment en behulpzame en vriendelijke medewerkers

Super lieve en leuke verkopers

Super lieve en leuke verkopers, nemen echt de tijd voor je om je zo goed mogelijk te helpen. Niks te klagen dus! En wij zullen het zeker aanraden om hier je meubels te kopen!

Stobbeweg 21

2461 EX Ter Aar