Fijne woonwinkel met prima prijs-kwaliteitsverhouding

Zitmaxx is een woonwinkel waar wij al jaren komen om idee�n op te doen voor onze inrichting en even door de Outlet heen te lopen. Ook nu hebben weer naar volle tevredenheid ons nieuwe bankstel in de winkel in Ter Aar besteld. Ondanks de drukke avond werden we vriendelijk welkom geheten en konden we ons onder het genot van een kop koffie alvast ori�nteren op de mogelijkheden qua bekleding. Sneller dan gedacht werden we geholpen door een van de verkopers die ons goede adviezen gaf en meedacht. Fijn dat hij alle tijd nam voor onze vragen en diverse te overwegen opties. Ook de prijs en bijkomende kosten waren helder en brachten ons geen verassingen. We zijn blij met onze keuze en aankoop bij Zitmaxx.

Netjes door de verkoper geholpen

Netjes door de verkoper geholpen. Bood zelf aan dat wij iets nog thuis mochten nakijken en bood een redelijke termijn waarbinnen de order nog kon worden gewijzigd. Nu afwachten tot de bank wordt geleverd.

Uitstekend service

Uitstekend service. Klant vriendelijk. En veel keuzen uit diverse tafels stoelen en banken etc. Mooi winkel en overzichtelijk. Heb 10 jaar geleden een bankstel gekocht bij hun gekocht goed kwaliteit leer bekleding en ziet er nog steeds nieuw uit. TOP WINKEL.

Zeer professioneel en gedegen advies�

Zeer professioneel en gedegen advies gekregen van Michael. Hij dacht goed met ons mee en nam alle tijd. We hebben een prachtige bank aangeschaft en kunnen niet wachten tot de bank in onze woonkamer staat!

Prettige bediening en service

Prettige bediening en service

Uitgebreid assortiment

Uitgebreid assortiment, kwaliteit en prijs.

Zeer vriendelijk personeel

Wij kwamen voor de 1e keer hier op aanbeveling van een vriendin. We zijn verrast door de service, vriendelijk personeel, kopje koffie tijdens het wachten en daarna nemen ze alle tijd voor je.

Geweldig assortiment en fantastische service

Groot assortiment aan banken en een enorme hoeveelheid mogelijkheden qua stoffen. Het bedrijf is goed georganiseerd, ter plekke kun je een afspraak maken waarna je vrijwel meteen wordt geholpen. Vriendelijk, behulpzaam personeel. Echt goed geholpen. Enige jammere is dat er geen horeca aanwezig is, bijvoorbeeld voor een broodje. Dit is geloof ik niet mogelijk omdat er geen horecabestemming is. Daarentegen hebben ze wel goede koffieautomaten en er staat een 'snack' & frisdrank automaat.

Tijd voor een nieuwe bank

De huidige bank begon redelijk versleten te raken dus bij Zitmaxx wezen kijken voor een vervanger. Ruime keuze, prima geholpen. Het was wel even wachten op een beschikbare verkoper/verkoopster maar dat is te verwachten op een (drukke) zaterdagmiddag. Prima service!

Na een rondje door de winkel te hebben�

Na een rondje door de winkel te hebben gelopen super geholpen met het uitzoeken van de stoffen. Goed meegedacht met de kosten en een leuke verkoper die de tijd nam ons goed te helpen.

Een mooie grote woonwinkel op een�

Een mooie grote woonwinkel op een veelzijdig gebied. Erg veel artikelen te bezichtigen maar zo opgesteld dat het overzichtelijk blijft en stijlvol ingedeeld. De persoonlijke behandeling bij een aankoop is ook prima geregeld.

zeer uitgebreid assortiment

zeer uitgebreid assortiment, voor ieders portemonnee is er wel iets te vinden, waren zeer positief verrast, geen opdringerige verkopers, maar vakkundig personeel die rustig op al onze vragen een antwoord hebben. kortom een winkel om naar terug te gaan en die we zeker bij vrienden en kennissen kunnen aanraden. 1 minpuntje is de parkeer ruimte voor de deur, maar in de omliggende straten is er voldoende parkeer ruimte.

Verrassend grote winkel met meubelen voor elke stijl!

Via internet bij Zitmaxx terecht gekomen. Groot pand met een enorme keuze aan verschillende stijlen. Echt voor elk wat wils! Eigenlijk zouden er op de internetsite foto's van de binnenkant van de winkel moeten staan, om een idee te krijgen. Zelfs geslaagd bij Zitmaxx voor eetkamerstoelen. Geen last van opdringerige verkopers en wanneer je wel hulp kunt gebruiken wordt je goed geholpen. Echt ongelofelijk wat er mogelijk is met stoffen en andere opties! Heel divers. Als je het hier niet kunt vinden, dan slaag je nergens. Heb Zitmaxx al aan diverse vrienden/kennissen aanbevolen!

Groot aanbod

Erg tevreden! Omdat jullie zo�n mega aanbod hebben in staaltjes ben ik even langsgereden naar jullie winkel voor een eetkamerbank. Hier werd ik vriendelijk en snel geholpen en was de keuze snel gemaakt. Fijn om zoveel keuze te hebben en alles even in het echt te kunnen zien. Kan niet wachten tot de bank binnenkomt.

Ruime keuze

Ruime keuze. Vriendelijke verkoopster die mee dacht in de mogelijkheden. Kan niet wachten tot de bestelde tafel binnen is ??

Vond de vorige keer erg opdringerig

Vond de vorige keer erg opdringerig. Waarom we de bank niet meteen bestelden. Nu vond de verkoper ons erg makkelijk...

Ruime keuze

Ruime keuze, na een rondje zelf rustig rondkijken nam de medewerker die ons hielp alle tijd voor ons.

Helemaal Top !!

Ruime keuze , mooie meubels , precies wat we zochten , vriendelijke mensen , verkoper was vriendelijk en duidelijk met z�n uitleg koop was snel geregeld , kleuren staaltjes meegekregen om thuis nogmaals goed te kijken naar onze keuzes , top winkel , kan iedereen die meubels zoekt deze winkel aanbevelen , heb gesproken met klanten die eerder hier aankopen hebben gedaan en waren zeer tevreden. Vriendelijke groet Philip Burggraaf.

Na een minder geslaagd gesprek op�

Na een minder geslaagd gesprek op vrijdag 6 augustus met een van jullie verkopers had ik op donderdag 12 augustus een goed en prettig gesprek met adviseur H.Jacobs en afdelingschef Stefan waarin ik de vorige ervaring heb verteld. Dit resulteerde in een goed afgesloten aankoop. Erg goede service. Met vriendelijke groeten Robert Veltenaar.

Prima geholpen

Prima geholpen! We wisten zelf al goed wat we wilden en het personeel heeft geholpen om de puntjes op de i te zetten!

Super vriendelijke mensen die verstand hebben van zaken! Wij zijn goed geholpen en kunnen niet wachten tot onze spullen binnen zijn!

Mooie winkel met een verassend groot aanbod

Ontzettend mooie winkel met een verassend groot assortiment. Nadat we een model hadden gevonden werden we onder het genot van een kop koffie verder geholpen voor het uitkiezen van de stof en eventuele opties.

Onze keus voor een nieuw bankstel

We hebben eerst rustig rond kunnen kijken. Daarna onze keus gemaakt en tijdens het verkoop gesprek fijne tips gekregen en de kans om rustig over elk punt na te denken. Ook qua voorlichting kundig. De klant wordt vrijgelaten en toch begeleid. Prima gevoel over deze beslissing en koop. Zeker een bedrijf om aan te bevelen bij anderen.

Wij hebben voor de 2 keer een mooie�

Wij hebben voor de 2 keer een mooie aankoop gedaan bij Zitmaxx Wonen. Vorig jaar een mooie bank waarbij wij goed geadviseerd zijn over de kleur en de stof. En nu een mooie eettafel gekocht, de Kala. Robert heeft ons goed geadviseerd en heeft zelfs uitgerekend of de stoelen die wij willen (van Karwei) wel passen qua afmeting. Dit vonden wij echt super want Robert noemde punten op waar ik zelf nooit aan gedacht had. Dus wij zijn super tevreden en wachten met smart tot de tafel geleverd wordt. Bedankt Robert!

Tevreden klant

Een heel mooi opgezet bedrijf genoeg keus en fijn geholpen.

Stobbeweg 21

2461 EX Ter Aar