Tevreden klant

Een heel mooi opgezet bedrijf genoeg keus en fijn geholpen.

Ik had een erg fijne ervaring bij�

Ik had een erg fijne ervaring bij Zitmaxx, erg vriendelijk geholpen. Wat een mooie store zeg, uren heerlijk vertoefd met als klap op de vuurpijl een mooie aankoop gedaan.

Aanbevolen, mits een beetje geduld

Enorm grote winkel met veel mooie meubels tegen een betaalbare prijs. Een minpunt is echter de beschikbaarheid van personeel.

Gescoord !

Mijn vrouw en ik waren afgelopen week langs de showroom geweest en we zijn goed geholpen met de keus van de stof en de juiste bankformaat te kiezen heel klantvriendelijk en behulpzaam zijn de medewerkers van ZitMaxx. Ik zou zeker aanraden voor klanten die nog meubels zoeken of twijfelen hebben bij Zitmaxx kunnen ze de juiste meubels en hulp krijgen.

Fijne ervaring.

Fijne ervaring. Het was erg druk toen wij bij Zitmaxx kwamen. Ondanks dat hebben ze bij Zitmaxx hun best gedaan om ons goed in te lichten over de wachttijd en kregen we koffie/thee aangeboden. We konden in de wachttijd alvast stalen stof bekijken, goede tijdinvulling! We hadden een erg vriendelijke verkoopster en we waren snel klaar met de bestelling. Helaas is de levertijd 3-4 maanden maar hier kunnen zij verder niets aan doen.

Bestelling grote hoekloungebank

Zeer professioneel geholpen en je merkt dat er duidelijk verstand van zaken is. Mocht je niet houden van wachten ga dan op de doordeweekse dag zo vroeg mogelijk. Jammer van de lange levertijd maar dat is bij bijna iedereen het geval. Al met al zou ik Zitmaxx zeker aanraden!

Ruime keuze/Goede prijzen.

Zeer ruime keuze, behulpzaam personeel, goede prijzen . Winkel op zich door het ontbreken van daglicht soms wat donker waardoor de exacte kleur van o.a. bekleding wat moeilijk in te schatten is. Maar verder Top!

Zeer vriendelijk geholpen met het maken van de juiste keuze voor de Boris hoekbank voor onze nieuwe keuken!

En weer een bestelling bij Zitmaxx�

En weer een bestelling bij Zitmaxx gedaan. Wederom zeer vriendelijk geholpen. Een vraag over de behandeling van een meubelstuk werd uitgezocht en kregen we een goed antwoord op. Nog steeds tevreden over het personeel bij Zitmaxx

Er is veel keuze en de service is prima!

Er is veel keuze en de service is prima!

Goede eerste indruk

We hebben nu voor de tweede keer een aankoop bij zittmaxx gedaan. We zijn vriendelijk en uitgebreid geadviseerd. Je weet dat het meestal erg druk is, dus het is beter om ochtends vroeg te komen als je wilt overgaan tot koop. We hebben dit keer een mooie hoekbank gekocht. We zijn tot nu toe zeker tevreden, echter nog geen ervaring met after sales en service.

Goed geholpen

Voor ons bezoek, wisten wij al welke kasten en stoelen wij wilde hebben. We waren immers al eerder langs geweest. Bij de balie vertelde een mevrouw dat alle verkopers bezig waren, maar dat we wel alvast plaats konden nemen. Toen de verkoper naar ons toe kwam, vroeg hij eerst of we nog wat de drinken wilde. Hij maakte kennis met ons en vroeg wat onze wens was. Vervolgens pakte hij alle spullen erbij. Hij gaf meerdere opties en dacht echt met ons mee wat binnen ons budget de beste optie was. Wij hebben nu al onze meubels van de woonkamer bij Zitmaxx besteld en zijn zeer tevreden over de hulp en meedenkendheid van het personeel.

Ondanks de drukte op die dag was er�

Ondanks de drukte op die dag was er toch ruimte genoeg voor rustig rondkijken . De afhandeling van de order door Joop was zeer vriendelijk en professioneel.

Prima service klantvriendelijk en de�

Prima service klantvriendelijk en de keuze is REUZE.

Eetbank

Ruime keuze. Goed advies

Hallo,

Hallo, Nadat wij voor 2 jaar geleden hele goede ervaring hadden met een bankstel zijn wij voor de eetkamerstoelen weer naar de andere kant van het land gegaan naar Zitmaxx. Nadat wij geen goede klik hadden met de verkoper en daar melding over hadden gemaakt werden wij super maar dan ook super geholpen door een andere medewerker. Deze medewerker heeft nog kosten of moeite bespaart om de situatie op te lossen. Wij zijn zeer vriendelijk ontvangen net als de vorige keer. Zeer de moeite waard om bij Zitmaxx een kijkje te gaan nemen en hebben een zeer groot assortiment . WIJ ZIJN ERG TEVREDEN terug naar huis gegaan. Fam.Donze

Service zoals het hoort

Ik beveel Zitmaxx iedereen aan; ondanks de drukte een klantvriendelijkheid om U tegen te zeggen!

Zitmaxx: een aanrader!!!

Wat vind ik van Zitmaxx? Het is er altijd druk. Blijkbaar trekt deze winkel veel klanten. Toch heb je alle rust en ruimte om rond te kijken. Heel fijn: iedere bank is in verschillende formaten (tegen duidelijk vermelde, heel redelijke prijzen) en met heel veel verschillende bekledingen (eventueel tegen meerprijs, afhankelijk van de gekozen stof) verkrijgbaar. Als je over wil gaan tot een aankoop, moet je wel even wachten op een verkoper. Maar in die tijd kan je een gratis kop koffie of thee nemen. En het verkooppersoneel is heel vriendelijk en ter zake kundig. Ook prettig: men werkt met vaste prijzen. En dus niet: als u vandaag nog bij ons koopt, krijgt u honderd euro korting. Je kan dus rustig over je aankoop nadenken en wordt niet onder druk gezet met zogenaamde "kortingen". Kortom: ik vind Zitmaxx een aanrader!

Hele fijne winkel

Fijne winkel met veel loop en kijkruimte. Heerlijk dat je lekker even rustig kan lopen zonder dat er gelijk gevraagd wordt of je geholpen kan worden. Bij vragen zijn de medewerkers erg berijd om je te helpen. Er is heel veel mogelijkheid mbt verschillende soorten stoffen!!

ik ben super geholpen

ik ben super geholpen, en heb het advies gekregen waar ik naar opzoek was.

Zitmaxx Wonen is goed te vinden

Zitmaxx Wonen is goed te vinden, genoeg parkeerplaats voor de deur. Ook voor mindervaliden. Bij de binnenkomst wordt je vriendelijk door het personeel begroet. Ruim en mooi aanbod voor elke beurs. Bij aankoop geeft de verkoper op een vriendelijke manier de verschillende mogelijkheden onder het genot van een kopje koffie. Een afspraak maken hoeft niet. Echt een aanrader.

Als je bij Zitmaxx geen bank kan vinden�

Als je bij Zitmaxx geen bank kan vinden dan vindt je er nergens 1. Ontzettend veel keuze en voor vragen is er altijd iemand die je vriendelijk te woord staat. Tot nu toe ben ik zeer tevreden !

Goede ervaring met Zitmaxx.

Goede ervaring met Zitmaxx. Goede verkoper met geduld en inzicht en beslist niet opdringerig. Prettig shoppen bij dit bedrijf.

Klantvriendelijk en servicegericht

Prettig geholpen, op een toch wel drukke dinsdagmiddag. Tijdens de 20 min wachttijd genoten van een kopje koffie/thee, in een prettige ambiance. Medewerkers nemen de tijd voor je. En zelfs het toch nog wisselen van de uitgekozen kleur op de volgende ochtend was geen moeite.

Zelf samenstellen en veel stofkeuze

Goed geholpen, tijdens het wachten al stalen gekregen om alvast te bekijken. Dit was erg attent. Zelf online de bank samengesteld en de verkoper gaf als tip om online de kleur code op te zoeken van een bank die ik had gezien. Hierdoor heb ik nu mijn droombank! De perfecte stof op een perfecte bank. Zelf je bank kunnen samenstellen en zoveel stofkeuze hebben, is echt een groot voordeel.

Stobbeweg 21

2461 EX Ter Aar