Mooie ruime showroom

Mooie ruime showroom. Donderdag erg druk, maandag teruggekomen en toen ontzettend goed geholpen door Robert. We wachten met veel plezier op onze bank!

Zaterdag naar Zitmaxx geweest

Zaterdag naar Zitmaxx geweest. Goed advies gekregen van de adviseur. Ze dacht erg goed mee welke kleuren en stoffen goed bij elkaar passen. We hebben nu de bank gekocht en komen zeker terug om de overige meubels te kopen!

Het is een winkel met genoeg keus

Het is een winkel met genoeg keuze en zoals ik aan de medewerker op dat moment aangaf is het vooral een winkel die voor mij juist anders oogt dan de rest van de winkels. Wat ik qua kleuren of type stoel ergens anders niet kan vinden vond ik bij jullie wel. Daarnaast was de medewerker vriendelijk en vlot in zijn werk. Ik ben meteen geslaagd en de prijzen kwamen overeen met wat ik op de site had gezien.

Goede ervaring met het bedrijf

Goede ervaring met het bedrijf. Al eerder wat gekocht en nu dus weer. Kwaliteit is echt top en service van bedrijf ook. Medewerkers altijd vriendelijk. Kom er graag al we ergens naar op zoek zijn

Wij kunnen Zitmaxx warm aanbevelen!

Wij hebben een hoekbank gekocht en het viel ons meteen op dat er niet iemand opdringerig achter je aankwam. In alle rust konden wij zoeken en uitproberen wat goed zat. Overal hangen duidelijke prijsbeschrijvingen van alle mogelijke opstellingen per artikel, waardoor je een goede inschatting kunt maken van de prijs. ��n van ons zit in een rolstoel en ook dat was prima te doen, een lift en oprit naar de verschillende niveaus waren goed toegankelijk. Nadat wij een hoekbank hadden gevonden, hebben wij om advies gevraagd. Wij werden naar een ruim opgezette ruimte begeleid waar wij onder het genot van een kopje thee kort hebben gewacht op een verkoper. De verkoper nam alle tijd en gaf duidelijke informatie over de hoekbank en de mogelijkheden van bekleding. Dit alles zonder opdringen van allerlei nevenartikelen zoals tafel en dergelijke. Wij kunnen Zitmaxx warm aanbevelen.

Goeie service!

Goeie service!

Fijne winkel

Fijne winkel. Veel aanbod, veel keus. Fijn om meubelen te zien en omer opte kunnen zitten. Bij het maken van een keus goed en professioneel geholpen.

Wij zijn prima geholpen met onze aankoop

Wij zijn prima geholpen met onze aankoop. We hadden zelf al een goed beeld vam wat wij wilde hebben en hebben dit vertaald naar de verkoper. Hij heeft alles genoteerd en duidelijk uitgelegd hoe het met alle stoffen etc. werkt. Ook is hij nog even mee gelopen om te beoordelen of het zit comfort goed was, wij hebbem dit als erg prettig ervaren. Ook de prijs was netjes en wij zijn erg blij met onze aankoop

Geweldige levering en service

Geweldige levering en service! Nazorg is ook erg goed. Wij raden Zitmaxx zeker aan! ??

Goed geholpen

Goed geholpen. Ook een erg mooie zaak!

Wij hebben een kast gekocht

Wij hebben een kast gekocht. De keuze was niet moeilijk voor ons we wisten wat we wilden. De verkoop ging vlot. We waren eerder bezorgd voor de aflevering van de kast. Omdat we een kwetsbare vloer hebben en een negatieve ervaring hierin hebben. Maar de levering van de kast die we vandaag hebben ontvangen is uitstekend gegaan. Piet en Nicky hebben met zorg de kast binnen gebracht.Netjes oplettend op de vloer en andere meubels. Onze complimenten.

Prettige ervaring

Een ruim opgezette winkel met veel verschillende keuzes. We moesten meerder rondjes lopen op opties weg te strepen. Eenmaal een keuzes gemaakt te hebben moesten we even wachten op een adviseur, is de tussentijd konden we al wat stoffen / bladkeuze bekijken. Vervolgens hadden we een prettig gesprek met de verkoper, deze belichtte alle mogelijkheden waardoor wij een goede keuze konden maken. Toen de keuze gemaakt was zijn we nog even naar de meubels toe gegaan om te kijken of dit de juiste was. Eenmaal bij de bank besloten we toch een net andere tint te nemen. Erg fijn dat de verkoper hier ook nog even de tijd voor nam. Al met al, een erg plezierige dag gehad.

Keuzestress;-)

Keuzestress;-) Mijn zoon had al bij jullie zijn bank gekocht, erg mooi dus ik ook naar Zitmaxx voor mijn nieuwe bank..... kreeg een lichte aanval van keuzestress want wat een enorme collectie hebben jullie. Gelukkig was ik goed voorbereid door jullie website en heb ik met de hulp van een hele aardige verkoper een prachtige bank gekocht. Nu nog paar maandjes geduld en dan lekker zitten!

Zitmaxx; een aanrader!

In mijn zoektocht naar een nieuwe bank kwam ik Zitmaxx wonen tegen. Ondanks dat deze winkel niet bij mij om de hoek zit ben ik (mede door de goede recensies) afgereisd naar Zitmaxx om de banken die ik eerder online had bekeken, in het echt uit te testen. Bij aankomst was het buiten enorm druk. Het parkeren werd (ontzettend netjes) geregeld door verkeersregelaars. In de winkel zelf was het ook druk, maar door de enorme ruimte loop je elkaar niet in de weg. De keuze is reuze en de prijzen zijn naar mijn inziens zeer redelijk. De verkoopadviseur heeft mij vriendelijk geholpen. Uiteindelijk heb ik de bank gekocht die ik in eerste instantie ook online al had bekeken. Er zijn super veel kleuren en stoffen waar je uit kunt kiezen, voor ieder wat wils dus. De lange levertijd (2,5 tot 3,5 maand) komt voor mij goed uit omdat mijn woning nog niet is opgeleverd, maar ik kan mij voorstellen dat dit voor sommige mensen een lange tijd wachten is. Zitmaxx is wat mij betreft een aanrader als je op zoek bent naar kwalitatief goede meubels voor een eerlijke prijs. En nog een voordeel; geen opdringerige verkopers!

Er is erg veel keus en overzichtelijk.

Er is erg veel keus en overzichtelijk.

Top winkel

Top winkel, kan het zeker aanbevelen

Super goed geholpen in de winkel!

Super goed geholpen in de winkel! Ik had thuis op internet al uitgezocht ongeveer wat ik wilde maar het uitkiezen vd stof en kleur kun je toch het beste even in de winkel doen. Het was best druk maar de dame die mij hielp nam rustig de tijd en heeft mij goef geadviseerd

Fijne winkel en fijn concept, uitgebreid assortiment! Goed geslaagd.

Ik vind het echt een hele fijne winkel ! Wij kwamen er eerst 2 weken geleden, op een zaterdag, het was toen enorm druk (hadden wij niet verwacht tijdens de vakantie), parkeren werd goed geregeld en eenmaal binnen in de winkel was het allemaal verspreid. Het is fijn dat je ongestoord door de winkel kunt lopen en overal kunt zitten. Daarnaast wat een uitgebreide keuze ! Ik heb mijn bank er gevonden, na een jaar zoeken ;-). Afgelopen vrijdag teruggekomen en snel en prettig geholpen, opnieuw verbaasd over de uitgebreide keuze van stoffen en materialen, dus ook daar heb ik passend materiaal (microvezel we hebben katten), en een mooie kleur uitgekozen ! Vooralsnog heel blij. Wacht nu op de levering !

Duidelijk en niet opdringerig .

Duidelijk en niet opdringerig . Vorige week een eethoektafel aangeschaft nadat we een paar weken eerder de stoelen al hadden gekocht . erg vriendelijk en deskundig advies gekregen en dmv de duidelijke kleuren voorbeelden die aanwezig waren de juiste tafel gevonden . uitleg en hulp was prima en zeker niet opdringerig zoals wel vaker in andere winkels helaas .

Altijd goed en professioneel geholpen

Al vaker iets gekocht en altijd goed en professioneel geholpen

Mooie winkel

Mooie winkel, veel keus voor een betaalbare prijs. Zaterdag erg druk, prima geholpen.

Ik werd super fijn geholpen

Ik werd super fijn geholpen, het personeel had veel kennis en het was erg prettig communiceren. Heel erg tevreden en kan niet wachten tot me bestelling binnen is!

Word een 3 x dat we daar kopen

Word een 3 x dat we daar kopen , wederom geholpen door robert , waar we oo gewacht hadden een zeer deskundige man die mee denkt en zeer correct is , tot de volgende keer chaupou !!

Goede koffie verzacht het wachten

In verband met de drukte moesten wij wel even wachten tot er eindelijk een medewerker beschikbaar was, maar dat was nog geen straf inzake de heerlijke chociato en koffie. Medewerker was zeer ervaren, wat ons tot de huidge stofkeuze heeft geleidt. Zeer ruim assortiment.

Grote zaak met zeer ruime keuze

Grote zaak met zeer ruime keuze. Op ons gemak kunnen rondkijken,zonder gelijk een verkoper achter ons aan te krijgen. Tegen de tijd dat we geholpen wilden worden werden we bij de informatie balie goed ge�nformeerd en van stof stalen voorzien. Ook in de stoffen genoeg mogelijkheden. Als de aflevering net zo prettig en vlot verloopt als de aankoop , zijn wij dik tevreden en komen zeker terug.

Stobbeweg 21

2461 EX Ter Aar