Nu, 4 jaar later

Ongeveer 4 jaar geleden ben ik via een advertentie bij Zitmaxx Wonen terecht gekomen. Wat een mooie en grote winkel. Alles onder 1 dak, meubels, relax-chairs, bedden en outlet. Ik keek mijn ogen uit, wat een geweldige en grote collectie. Bij binnenkomst werd ik al vriendelijkheid geholpen en na het bekijken van al het moois werd ik door een medewerker vriendelijk en goed geholpen. Duidelijke uitleg en tijd om rustig over de aankoop na te denken. Nu 4 jaar later is de service nog steeds top. Zitmaxx Wonen weet hoe zij met klanten moet omgaan. Respectvol, vriendelijk en vooral meedenkend. Ik ben ook tot de conclusie gekomen, dat Zitmaxx Wonen goede kwaliteit levert voor de juiste prijs. Een prijs waar ik blij van word.

Top zaak en uitstekende service??

Mooie grote winkel, prima service, zijn erg behulpzaam, nemen de tijd voor ( incl een kopje koffie) leggen alles netjes uit en lichten het goed toe�kortom je kunt hier goed heen om mooie meubels te kopen.

U bank comon

Ik vond het een goed service. En ik heb een mooie bank gekocht.

Mooie grote winkel, snelle service!

Mooie grote winkel waarbij het meubilair direct in een gezellige woonhoek wordt getoond! Zonder van te voren een afspraak te hebben gemaakt toch snel geholpen geworden was een prettige verassing! En de uiteindelijke factuur en levertijd viel ons zo mee dat we het van de daken schreeuwen over hoe blij we nu al zijn met onze nieuwe aankoop!

Goed geholpen

Op zaterdag ontzettend druk maar later teruggegaan op vrijdagavond. Goed geholpen door verkoper. Geen verkooppraatjes en drong niks op. Stoel door winkel slepen om te kijken of hij bij het bankje past, was allemaal geen probleem. Wij zeggen altijd; als je het bij Zitmaxx niet vindt, dan vind je het nergens!

Na lang zoeken naar een leuk,lekker�

Na lang zoeken naar een leuk,lekker zittend bankstel zijn wij zojuist geslaagd bij Zitmaxx. Hoe fijn is dat! Erg fijn geholpen en ondanks onze gemaakte keuze laten ze nog zien wat er nog meer mogelijk is. Dit bevestigde dat we de juiste keuze hadden gemaakt en dat voelt goed.

Deskundig advies

Deskundig advies en de verkoper nam echt de tijd voor mij.

Een winkel met een zeer grote sortering�

Een winkel met een zeer grote sortering en daarnaast talloze mogelijkheden om te kiezen uit soorten bekleding. Klantvriendelijk personeel die de tijd voor je nemen.

Hele mooie meubelzaak mega veel keuze

Hele mooie meubelzaak mega veel keuze. Na 2 rondjes te hebben gelopen gevallen voor een mooie hoekbank. Nadat we plaats mochten nemen werden we heel goed geholpen door een vriendelijke medewerkster met de juiste keuze van de stof, zitting en opstelling van de bank. Kan niet wachten tot dat de bank geleverd word. En een voordeel we hoefde geen aanbetaling te doen voor de bank ????

Was een lange rit van Maarssen naar�

Was een lange rit van Maarssen naar ZITMAXX Hartelijk en goed ontvangen in het bedrijf en ruime showroom , Er werd goed de tijd genomen en klant vriendelijk welke samenstelling c.q. beste Keuze. door ( a.j.v/d Vendel Uitvliegt ) anita , om onze wensen om te zetten naar het voor ons meest geschikte bed, ( Amando /Constant Dormir ) Vakbekwaam personeel welke goed advies geeft . Wij zijn heel goed en correct geholpen ZEER Tevreden . Familie Richardson .

Fijne winkel met veel keus

Fijne winkel met veel keus, goede en eerlijke verkoper die ons heeft geholpen met de juiste keus te maken. Geen korting gekregen ook al kochten we(mijn dochter en ik) 2 bankstellen tegelijk.

Mooie spullen en hele goede service

Mooie spullen en hele goede service

Ben goed geholpen

Ben goed geholpen. Juist advies gekregen en goed meegedacht. Raad ze zeker aan in de toekomst

Fijne zaak

Fijne zaak met een groot assortiment. Vriendelijke verkoper. Het is handig als je zelf alvast de namen/merken van de meubels opschrijft of een fotootje maakt als je wil gaan bestellen. Anders moet de verkoper alles opzoeken en je loopt niet snel even terug omdat het een hele grote zaak is.

Top geholpen

Top geholpen. Komen hier al jaren. Zou het iedereen aanbevelen. Goede en degelijke meubels. Prachtige winkel.

Meteen raak

Voor het eerst, na tip van een vriendin, beland bij Zitmaxx. Wat een grote winkel en ruim assortiment, aantrekkelijk opgesteld. Na onze keus gemaakt te hebben, werden we door de receptie verwezen naar een tafel. Wachttijd viel erg mee met een lekkere cappuccino. We werden zeer vriendelijk en deskundig geholpen en de mogelijkheden waren eindeloos qua opstelling, bekleding en kleur van onze bank. Meer dan tevreden. Het zoeken naar een plekje op het parkeerterrein geeft aan dat het erg druk is

Wij zijn keurig geholpen door de�

Wij zijn keurig geholpen door de verkoper; compleet, accuraat en inhoudelijk. Vooral de tweede afspraak was de verkoper prettig in de omgang. Deze verkoper was meer senior dan de verkoper van de eerste afspraak.

Hoekbank

Mooie winkel, veel keus in modellen en stoffen. Vriendelijk personeel. We zijn blij met onze aankoop.

Het was best spannend om de meubels uit te zoeken voor mijn eerste woning. Nerveus aangekomen bij Zitmaxx wonen werd ik op mijn gemak gesteld met een kop koffie en een leuk gesprekje over mijn verhuizing. De adviseur die mij hielp was ontzettend geduldig, lief en ge�nteresseerd. Ik heb zo veel kleurstalen kunnen bekijken als nodig, zonder mij gehaast te voelen. De mevrouw was zo vriendelijk nog even samen een rondje in de winkel te lopen om wat advies te geven. Uiteindelijk een weloverwogen beslissing genomen waar ik erg blij mee ben. Een echte aanrader!

Bezoek Zitmaxx op 28 juli 2021

Op locatie parkeerruimte genoeg en het ontvangst was zeer vriendelijk. Een zeer ruime keuze van meubelen en alles verdeeld in vakken met nummers wat handig is bij het zoeken naar een bepaald meubelstuk. Om de evt. koop van meubels af te ronden zijn er aan het einde van de route aparte tafels aanwezig voorzien van genoeg verkopers/sters die dit in orde maken onder het genot van een kop (gratis) koffie of thee. De wachttijd om dit af te ronden was dus minimaal. Een aanbetaling vooraf was niet nodig en ook het meekrijgen van stukjes stof van de bestelde meubelen was geen enkel probleem. Al met al een positieve ervaring.

Goede leuke zaak

Goede leuke zaak, fijne medewerkers. Kleine tip: de prijs lijstjes zijn duidelijk. Misschien bij de huidige bank waar de prijslijst hangt, laten zien hoeveel die kost. Bv groene lijntje eroverheen of dergelijks.

Ondanks dat het een ontzettende drukke dag was, zijn wij super geholpen. Dit is inmiddels de derde keer dat ik een aankoop doe bij Zitmaxx en ik ben heel tevreden. Nu geduldig wachten op de bank, tafel en lamp :-)

Hele mooie en fijne woonwinkel

Mooie uitgebreide winkel met veel verschillende stijlen. Duidelijke informatie op de meubels wbt stoffen en kleuren waarin het verkrijgbaar is. Vriendelijk en bekwaam personeel ondanks de drukte. Goed geslaagd en fijn geholpen. We zien uit naar de levering!

Super goed geholpen

Super goed geholpen, waardoor we de bank hebbrn gevonden die we willen. Goeie service en klantvriendelijkheid. Dank je wel

Mooie zaak

Mooie zaak Werd goed geholpen door personeel. Prima service.

Stobbeweg 21

2461 EX Ter Aar