Goeie service

Leuke mensen en je wordt er goed geholpen en mooie spullen hebben ze daar

Ervaring Zitmaxx

Zaterdag was het erg druk bij Zitmaxx. We wilden graag op ons gemakje kijken en op advies van een verkoopmedewerker zijn we maandagochtend vroeg teruggegaan naar Zitmaxx. Het was ontzettend rustig en hebben alle meubels op ons gemak kunnen bekijken. Hierna zijn we keurig geholpen en kregen wij nog advies voor het indelen van onze woonkamer. Er werd goed met ons meegedacht. Uiteindelijk een prachtige bank en een eetkamerset besteld.

Bank en bed aankopen

Ik en mijn partner hebben een bank en bed bij zitmaxx gekocht. Bij aankomst ruime keuze in banken en meubels. Het moeilijkste is om dan de kleur en stof te kiezen ze hebben zoveel keuze!! Voor ieder wat wils. Het enige wat ik graag had willen zien het visualiseren op bijv een pc om de klant de echte beleving van de aankoop te zien.

Bij Zitmaxx zit je goed!

Jeetje, wat een verrassende aankoop gedaan bij Zitmaxx! Al een tijdje waren we op zoek naar een velvet u-bank. Na een advertentie op mijn socials in aanraking gekomen met Zitmaxx en wel om de volgende reden vol overtuiging bij hen onze nieuwe bank gekocht: A) lang niet overal vind je een ruime keuze aan u-banken, bij Zitmaxx wel B) niet overal kan er het nodige in velvet, bij Zitmaxx wel...sterker nog een hele afdeling is er aan stoffen, de keuze is reuze! C) we zijn zeer vriendelijke geholpen en tot slot D) iets dat tegenwoordig zeker niet gebruikelijk is, we hoefden geen aanbetaling te doen, eerst wij als klant tevreden en dan pas na aflevering betalen bij de chauffeur. Top toch! Dus ben je op zoek naar een nieuwe bank dan zit je bij Zitmaxx zeker goed!!

Aantal meubels bij jullie gekocht, en ben super tevreden! Goed geregeld met leveren, van te voren netjes een telefoontje , en beide keren op het afgesproken tijdstip! ??

Aantal meubels

Zeer vriendelijk en deskundig advies.

Zeer vriendelijk en deskundig advies. De winkel is heel prettig ingericht.

Prettige winkel

Prettige winkel, goed te bereiken en veel keus. Genoeg gelegenheid om rustig even te wachten met een kopje koffie tot er een medewerker beschikbaar is om te helpen. Al met al prima

In 1 woord: SUPER!

Ik liep als een kip zonder kop door de winkel, er was zoveel keus. Gelukkig heeft Ronald me super goed geholpen, zonder hem was ik niet tot een besluit gekomen. Wat was het een moeilijke keuze maar ik heb uiteindelijk de bank die ik voor ogen had gevonden dankzij Ronald. Super bedankt voor de goede hulp. Hij was zeer geduldig, vriendelijk en ook grappig.

Leuke winkel met veel keus.

Leuke winkel met veel keus.

Ik werd gehaastig geholpen toen ik over�

Ik werd gehaastig geholpen toen ik over de kleur van de bank na zat te denken zei tie, ik dacht dat je het wist met andere worden neem die eerste kleur nu maar ik heb nog meer te doen, zo kwam het op mij over best irritant.

Mooie zaak ..prima bankstellen

Mooie zaak ..prima bankstellen

We werden keurig geholpen door de�J. den Hartog

We werden keurig geholpen door de medewerker en hij nam echt de tijd voor ons. Wij kwamen niet uit de kleur en hij heeft ons goede raad gegeven. En hebben een prachtig eetbankje en eetstoelen gekocht. Het was voor het eerst dat we bij Zitmaxx Wonen komen en wat een onwijs grote winkel met allerlei soorten meubels. De keuze is reuze. Wij zijn super enthousiast en bevelen Zitmaxx Wonen zeker bij de mensen aan. Succes M.vr.gr. Astrid Tuithof

Prijsverschil

Ongeveer tien jaar gelden hebben wij bij een concurrent van Zittmax een mooie bank gekocht, thuis nog even gegoocheld en we kwamen er achter dat bij Zittmax de bank ruim duizend euro goedkoper was, na wat bellen kregen we vijfhonderd euro korting. Uiteraard zijn we nu naar Zittmax gegaan, het werd ons door de verkoper heel makkelijk gemaakt om een goede keuze te maken en het assortiment is gigantisch.

zeer neljes geholpen

zeer neljes geholpen

je wordt er vriendelijk ontvangen

je wordt er vriendelijk ontvangen, en ook goed geholpen niets is teveel

Top service!

Goede service en netjes geholpen. Kregen veel uitleg over de diversen materialen en keuzes voor de bedden. Namen de tijd en dachten mee voor het beste eindresultaat.

Super goede ervaring ze hielpen ons bij�

Super goede ervaring ze hielpen ons bij het zoeken naar meubelen voor onze woning op stichting ipse de bruggen! Ze denken mee qua meubelen en geven opties. Tot nu toe de meubelen die we binnen hebben gehad zijn super en we hopen binnenkort meer te kopen bij de zitmax voor Ipse de bruggen.

De eerste keer in de zitmaxx

De eerste keer dat ik bij de zitmaxx ben geweest. Een mooie grote winkel met een ruim assortiment. Het was druk die dag en bijna alle tafels waren bezet met klanten en verkopend personeel. Ik persoonlijk vond het allemaal erg veel wat er in de winkel stond, de gecreerde woonkamers waren dicht op elkaar opgezet. Waardoor de winkel rommelig oogde en je niet goed wist waar je naar moest kijken. Na drie rondes door de winkel lopen weet je ongeveer wat er allemaal staat. Veel kan je niet vinden. Door de drukte werden wij later geholpen. Drinken en eten was aanwezig, dat was netjes verzorgd. Het gesprek met de verkoper liep ook erg goed. Wij werden goed geadviseert, onze vragen werden beantwoord en meubels konden we nogmaals bekijken. Een groot assortiment uit verschillende materialen en stoffen, dit was heel prettig! En dus voor ieder wat wils. De kans is klein dat je niks koopt. Uiteindelijk zijn mijn partner en ik blij naar huis gegaan met een nieuw stel meubels. Voor in ons eerste huis!

Enorme keus

Supergrote showroom met een enorme keus. Het was enorm druk waardoor we een half uur moesten wachten op een verkoper. Wel goed geholpen en geadviseerd. Ik zou deze zaak zeker bij vrienden aanraden.

Beste meubelzaak van Nederland for�

Beste meubelzaak van Nederland for sure, Heb heel mijn woonkamer bij Zitmaxx gekocht en geen minuut spijt van gehad. -service -aanbod -kwaliteit Allemaal top??

Heel fijn geholpen en veel keuze

Heel fijn geholpen en veel keuze! Kortom goede service!

Topman

Wij zijn heel vriendelijk geholpen met hele goed uitleg, een prachtig bedrijf

Naar mijn mening een Vam de leukste winkels! Voor iedereen wat wils! Vriendelijke mensen en goede service. Nemen serieus de tijd. Wordt erg blij om hier te shoppen!

Hulpzaam

Hulpzaam, advies gevend. Hopelijk zal ik bij de levering het zelfde service krijgen. Ben benieuwd hoe snel de levering zal zijn. Zal zeker terug komen voor ander meubelair.

Leuke winkel, maar verkoper kon beter..

Dit kon net ff iets beter. Deze verkoper had zijn dag niet of geen zin er in. Ik moest telkens zelf om andere stoffen vragen.. erg jammer, want ben er een keer eerder geweest en super goed geholpen door Raymond! Verder winkel is goed en veel keus.. nu hopen dat de bank ook bevalt!

Stobbeweg 21

2461 EX Ter Aar