Vorige week deden wij een ori�nterend�

Betreft order nr 6244133. Vorige week deden wij een ori�nterend bezoek voor eetkamerstoelen. Afgelopen zaterdagmorgen gingen wij terug om de stoelen te bestellen. Bij het parkeren werd door n pensionado geprobeerd om mij in n parkeerplek te dwingen die in mijn ogen echt niet paste. Heb m zelf maar op n andere, zekere en veilige plek gezet. Na het nogmaals de stoelen bekeken en te hebben geprobeerd, besloten de koop in orde te gaan maken. We werden door de dames keurig naar n tafel begeleid. Na enkele minuten stelde Cecile zich voor. Helaas moest zij bij iedere vraag die wij stelden ruggespraak gaan houden, over de vraag of er mogelijk bij het model ook iets was bij te passen zonder leuning, over mogelijk korting op de prijs, totale vooruitbetaling??, vanwege uitbesteding van transport voor 19,�, uiteindelijk kwam ze terug dat als we 5 euro zouden kunnen bijbetalen en dat de stoelen gebracht zouden worden door Zitmaxx. Gratis brengen zou goedkoper geweest zijn, als dat heen en weer geloop. Uiteindelijk is ze 6-7x weg geweest tussen de 4-5 minuten, wat steeds meer irritatie bij mij opwekte, wat ik haar ook duidelijk maakten. Bij het uitschrijven van de order, begon ze fouten te maken en moest ze deze corrigeren, ze gaf aan dat ze van niet gewend was aan � kritiek � en het moeilijk vond om er mee om te gaan. Na het tekenen gaven wij haar aan dat we toch nog even terug gingen om te kijken of er toch mogelijk nog passend model was zonder leuningen. Die was er helaas niet, maar kozen wij er toch voor om 2 stoelen te wisselen voor n model. Dit werd snel en goed opgepakt door n andere � senior � verkoper. Het assortiment van Zitmaxx is groot en veelzijdig, daarom ook onze koop, helaas gaf de verkoop ervaring met Cecile ons n minder goed gevoel. M vr Gr Henk Onderwater

Ruime keus met een goede service

De winkel is mooi ingericht en heeft een heel ruim assortiment. Je kunt er op je gemak rondkijken en wanneer je hulp wilt nemen ze de tijd om je te voorzien van advies. Er wordt met je meegedacht. Onze vorige bank hadden we al eens bij Zitmaxx gekocht en er goede ervaring mee.

De service was goed

De service was goed. Er wordt met je meegedacht en je wordt goed geadviseerd.

Mooie collectie

Mooie collectie. Mooie showroom. Wij zijn er dan ook in geslaagd om een mooie hoekbank uit te zoeken. We werden redelijk snel geholpen. Door een vakkundige verkoopster. Om tot de juiste stof. En de juiste keuze te komen. Wij zijn tot nu toe erg tevreden!

Een fijne ervaring in de jungle van�

Een fijne ervaring in de jungle van meubelzaken... men begreep / respecteerde onze wensen en hielp ons goed bij het maken van de juiste keuze mbt de aanschaf van een bankstel. Ruime keuze en goed betaalbare prijzen. We weten nu waar we de volgende keer direct naar terug kunnen.

Vriendelijk & deskundig

Ik ben zeer blij met mijn aankoop. Er zijn veel opties mogelijk in materiaal en afwerking, hierin ben ik goed geadviseerd. Ook eerlijk advies in de voor �n nadelen!

Ok� super druk en lang moeten wachten�

Ok� super druk en lang moeten wachten op een verkoper maar toen die er eenmaal was was het met 10 min geregeld top dat vond ik heel prettig verder een hele goede 2e ervaring ????

De winkel voor de aanschaf van onze eerste set meubels

Voor de aanschaf van onze eerste set meubels zijn we via kennissen beland bij Zitmaxx. De showroom is groot opgezet met een looproute langs een groot deel van de tafels, stoelen, banken, decoratie, etc. Wij zijn door de adviseurs goed geholpen met onze keuze voor de soort stof en kleur van onze stoelen. Kortom, we kunnen Zitmaxx aan iedereen aanraden!

Bij aankomst vriendelijke ontvangst en�

Bij aankomst vriendelijke ontvangst en vrijheid om rond te kijken. Na rond kijken aan tafel met verkoper. Door ons voorbereidend werk en duidelijke wensen, kon hij ons goed adviseren in een vrijblijvende atmosfeer. Gaf ons het vertrouwen in een goede aankoop, gingen blij naar huis.

Heel erg goed geholpen

Heel erg goed geholpen! Ben er heel blij mee! Met deze beslissing, die in overleg is gebeurd met de adviseur van Zitmaxx. Echt heel fijn. Zeker aanbevolen voor ieder ander. Vr groet Erna Fok. L

Goed opgesteld en looproute

Goed opgesteld en looproute. Hele aardige en behulpzame medewerkers.

Indrukwekkende winkel

We waren onder de indruk van de grote van de winkel en de Styling. Het is een prachtige winkel. Ook het personeel was erg vriendelijk en behulpzaam. Wij zijn geholpen door Rick en vinden hem erg kundig en vriendelijk, ook zijn eerlijkheid over wat wel en niet mooi zou staan konden wij erg waarderen. Kortom Zitmaxx is een aanrader. Groetjes Johan en Patricia

Topwinkel

We zijn goed geholpen ! Aardig personeel

Goed geholpen

Goed geholpen, in een snelle tijd besloten wat we wouden door het advies van 1 van de medewerkers. Zeer tevreden over de klantvriendelijkheid

bekleding uitkiezen voor onze nieuwe zitbank

Afgelopen donderdag hebben we een bank gekocht bij Zitmaxx. Wij zijn hierbij heel prettig geholpen. Er werd de tijd genomen om informatie te geven over de bekleding die we nog moesten kiezen. Dit ging bovendien op een gezellige, eerlijke en meedenkende wijze, bedankt hiervoor!

Leuke bank gekocht

Leuke winkel goed advies we hebben een leuke bank uitgezocht

Groot assortiment en goede hulp

Mooie winkel met heel veel keuze aan stoelen, banken, tafels en nog meer. Eerst zelf een paar rondjes gelopen door de showroom en daarna door een verkoper geholpen. In 1 winkel bezoek gelijk geslaagd voor bank, eettafel en stoelen!

Afgelopen week heb ik mijn eerste bank�

Afgelopen week heb ik mijn eerste bank gekocht voor mijn eerste woning. Ben geholpen door een hele aardige en eerlijke mevrouw. Mooie assortiment en genoeg aanbod voor ieder z'n smaak. Zeker een aanrader!

Prima geholpen fijne winkel

Prima geholpen fijne winkel

Ruime keus

Ruime keus, prettig concept, goed advies en prima kwaliteit- prijsverhouding. Ik beveel Zitmaxx zeker aan.

We willen Zitmaxx complimenten maken�

We willen Zitmaxx complimenten maken over de service gerichtheid waarmee wij onze bank konden kopen bij jullie. Wat wij als heel belangrijk hebben ervaren dat er ons niets werd opgedrongen. Geen verkooppraatjes over de beste stoffen. Er werd geluisterd naar wat onze wensen waren en daar werd in mee gedacht. We kijken er enorm naar uit als onze nieuwe bank afgeleverd gaat worden.

Eerlijk verhaal, zonder poespas

De verkoper Robert, had een duidelijk en eerlijk verhaal. De bankcombinatie was niet meer compleet te leveren. Ik stelde voor de hocker uit de winkel te nemen maar hij was daar heel duidelijk in :"Niet doen want je krijgt kleurverschil en dat wil ik niet. Beter niet verkopen dan iets verkopen waar je spijt van krijgt. Dat is meedenken en schept vertrouwen. Overigens zijn we er met Robert samen uitgekomen en hebben een prachtige bank gekocht. Top in de winkel is dat je rustig kunt rondkijken zonder een hijgerige verkoper in je nek en pas met een verkoper in contact komt als je daarom vraagt. De verkoper neemt vervolgens alle tijd zonder opdringerig te zijn. Topconcept. Ik beveel deze winkel zeker aan bij andere!!!

Goed geslaagd bij Zitmaxx!

Via internet zijn we bij Zitmaxx terecht gekomen voor een eetkamerbank. Afgelopen week een bezoek gepland aan de winkel, dit was een hele fijne ervaring en we zijn geslaagd voor de aankoop! Daarnaast nog veel andere leuke dingen gespot, we gaan gauw weer eens langs :) Jammer dat er maar 1 vestiging is!

Hele goede service

We werden ontzettend fijn geholpen. Er werd goed meegedacht over de materiaal soort, kussens en kleur. We kregen de tijd om even na te denken over deze keuzes. Daarnaast een hele nette winkel met ontzettend veel keuze

Nieuw bankstel gekocht

Nieuw bankstel gekocht. Konden rustig rond kijken. Daarna goed geholpen. Aardige mensen, namen de tijd.

Stobbeweg 21

2461 EX Ter Aar