Een prima ervaring

Na een eerste ori�nterend bezoek waarbij we o.a. informatie kregen over de diverse soorten bekleding keerden we terug. Maar niet nadat we op de website de diverse banken hadden bekeken. Een aantal voldeed niet aan onze criteria en uiteindelijk kwamen we op ��n type bank en een stoel uit. Het was razend druk in de winkel maar we werden toch snel geholpen. De verkoopster stelde snel maar nauwgezet onze bestelling op. Al met al een prima ervaring. Nu wachten op de aflevering...

Ruime keuzemogelijkheden

Er is voldoende aanbod naar onze smaak. We zijn heel goed geholpen door de (meedenkende) verkoopmedewerkster. Een nadeel is dat niet overal in het pand van Zitmaxx licht van buiten binnenkomt zodat het lastig te zien is wat de daadwerkelijke kleur van de meubels is.

Prachtig assortiment

Prachtig assortiment, maar ik mis wat aanbod in kasten, kastjes. En de wachttijd om je product te bestellen is erg lang! Ook jammer dat er bij b.v. stoelen niet staat dat de prijs 'vanaf' is. o verkijk je je behoorlijk op wat je uiteindelijk moet betalen. Verder prima en mooie producten. Teus Veenendaal

Donderdag 29 juli

Donderdag 29 juli Mijn man en ik op zoek naar een bank. Ik dacht dit word niks, omdat mijn man en ik verschillende dingen wilde. De eerste winkel, zitmaxx, we komen binnen, al het personeel wat we tegen kwamen zeiden allemaal goedemorgen.. wij werden hier al vrolijk van. Toen zagen we een bank.. wij gingen zitten.. slippers uit en zitten zoals thuis.. we keken elkaar aan, dit was hem... maar de eerste winkel, eerste bank...we moeten verder kijken.. toch? We liepen door en zaten op meerdere banken, maar 't was niet die ene.. dus wij in gesprek met een super vriendelijke jonge dame, zij hielp ons met de maten, en de kleur, ze zei we hebben deze kleur ook in een veel goedkopere uitvoering en de kwaliteit blijft hetzelfde... dit nog nooit meegemaakt, ze nam alle tijd voor ons. En geen aanbetaling, bezorging incl neerzetten en pootjes plaatsen is bijna gratis... wij gingen na 't tekenen van het koopcontract super tevreden naar buiten!!! Bedankt Melissa, zitmaxx ter aar!!

Fantastisch personeel

Fantastisch personeel Weten alles wat je wilt weten en nemen alle tijd voor je Deze winkel al bij vele in mijn regio aangeraden(noord Brabant) Hier kunnen veel winkels een voorbeeld aan nemen!! Een dikke 10!!!

Zeer uitgebreid en prettig advies zonder opdringerig te worden ??

Wat wij heel erg fijn vinden is dat je rustig rond kan kijken zonder dat je direct aangesproken wordt met de vraag of ze kunnen helpen. Zodra je hulp nodig hebt dan nemen ze alle tijd voor je en wij hebben een uitgebreid advies ontvangen onder het genot van een kopje koffie. Super fijn geholpen, we kijken uit naar onze bank ??

Fijne winkel

Fijne winkel, door de grote ruimtes en sortering; ondanks veel kopers/kijkers alles goed te bekijken en te beoordelen. Ik ben goed geslaagd wat mijn aankopen betreft en nu maar hopen dat dit ook is nadat ik mijn meubelen ontvangen heb en een op mooie plaats in mijn woning zijn geplaatst. Ik kijk hier naar uit!!! Een aanrader voor mijn vrienden en kennissen. Met vriendelijke groet, Mevr. Wortman.

De verkoper was zeer vriendelijk en�

De verkoper was zeer vriendelijk en bood goede idee�n Het enigste was dat hij niet eerlijk was over de bezorgkosten

Mooie zaak

Mooie zaak, mooie spullen. Toegankelijk met de wandelwagen. Je wordt prettig geholpen, bizar hoeveel verkopers er met klanten aan tafel zaten. Ik wist thuis al wat ik wilde zodat ik vrij doelgericht kon bestellen. De verkoopster ging daarin mee ( ik had drie kinderen bij me dus niet alle tijd om op het gemakje mijn bestelling te doen) dus we stonden lekker vlot weer buiten.

We kregen goeie en duidelijke�

We kregen goeie en duidelijke uitleg/advisering over het product.

Superfijne winkel!

Superfijne winkel!! Mooie spullen, goede prijzen en een hele vriendelijke mensen. Heel erg tevreden over dit bedrijf. Kocht 2 weken geleden een bank, dressoir en salontafel en ben nu terug geweest voor eetkamerstoelen en een hocker. Dat zegt denk ik genoeg. Kan niet wachten tot mijn spulletjes er zijn en we er plezier van gaan beleven.

Zitmaxx wonen. Hier gaan we zeker weer terug!

Mooie winkel, alles onder ��n dak! Goed en snel geholpen, maar er wordt wel de tijd genomen met een kop koffie/ thee. Service is top! Later nog een wijziging doorgegeven voor onze banken en dat was geen probleem.

Goede prijs kwaliteit verhouding

Goede prijs kwaliteit verhouding

We zijn heel tevreden over het advies

We zijn heel tevreden over het advies, dat we kregen tijdens het samenstellen van de relaxstoel voor mijn moeder. Deze is nu precies op maat en met alle mogelijkheden, die mijn moeder nodig heeft. Er werd echt voldoende tijd uitgetrokken voor ons door de adviseuse en dat stelden we erg op prijs!

Hele fijne winkel, prettige en deskundige adviseur

Hele fijne winkel. Geholpen door een prettige en deskundige adviseur, die ook een goed gevoel voor humor had. Veel waarde voor een relatief lage prijs. En heerlijke koffie! Wij komen zeker terug als we weer iets anders nodig hebben!

Nieuwe bank gekocht in een zeer prettige winkel met vriendelijk personeel

Wij vonden het heel erg fijn om binnen te komen en niet meteen door verkopers benaderd te worden. We konden lekker op ons gemak rond kijken wat we wilde en toen we iets gevonden hadden werden we erg prettig geholpen en te woord gestaan door vriendelijk personeel. Als we ooit iemand over een nieuwe bank horen praten of meubels adviseren we zeker Zitmaxx aan

Ruime keuze..goed geholpen en goede�

Ruime keuze..goed geholpen en goede service...in het verleden bank daar gekocht nu eetkamerstoelen...leuke prijzen en goede kwaliteit...een aanrader..

Wat zo fijn is aan Zitmaxx is dat je gelijk het sfeer voelt dat je dat ook in huis wilt.

Wat zo fijn is aan Zitmaxx is dat je alle meubels voor je woonkamer en eetkamer in een kan kopen. Je heb gelijk een idee wat je wilt hebben. Je voelt de sfeer. Het is knus en gezellig. Soms wel moeilijk om iets te kiezen. Omdat bijna alles zo mooi is. Maar dankzij de verkoop adviseurs kom je aardig verder. Ze geven je een goed gevoel en advies. Ze denken met je mee en dat is zeker super fijn, vooral voor iemand die het moeilijk vind om iets te kiezen.

Fantastische zaak met een enorme collectie

Fantastische zaak waar je rustig kunt rondkijken. Enorme keuze in banken, stoelen etc. Heel mogelijkheden waaruit je kunt kiezen zoals kleur en keuze leuning etc. Als je hier niet slaagt dan slaag je nergens. Daarnaast wordt je heel vriendelijk en correct geholpen. Er wordt met je meegedacht en je krijgt advies zonder dat dit opdringerig is. Zo blij dat ik naar Zitmaxx gegaan ben en geslaagd ben voor een mooie bank + fauteuil. Zeker aan te raden.

Prima service, snel geholpen

We zijn vlug geholpen .

We zijn vlug geholpen , dank u wel het was top

Een gezellige drukke winkel met�

Een gezellige drukke winkel met enthousiaste medewerkers. Leuk geholpen en een supermooie bankstel gekocht. Netjes geholpen en goede informatie voorziening over het onderhoud en bezorging.

Heerlijk en onderscheidend

Een heerlijke winkel. De reis vanuit Alkmaar was het meer dan waard. Groot assortiment en onderscheidend in vergelijking met andere meubelzaken. Personeel is behulpzaam en denkt mee. We zijn dan ook goed geslaagd, raden het vrienden en bekenden aan en komen zeker terug.

topp

We zijn uit Alkmaar naar jullie toegekomen na wat mindere evaring met andere winkels. De verkoopster was vriendelijk, gezellig en legde het goed uit. We kregen ook de kans om rustig rond te kijken en te proberen welke stoel er goed zat voor mij. Daarbij kreeg ik goed advies. We gingen heel tevreden weg. Kunnen het iedereen aanraden. Vriendelijke groeten, Marianne van Eerd.

Nooit eerder bij deze mooie zaak�

Nooit eerder bij deze mooie zaak geweest. Als ik geweten had dat ze heelveel mooie meubels en assecoires verkopen. Was ik al vaker naar Ter aar gereden.

Stobbeweg 21

2461 EX Ter Aar