Keus, kwaliteit en service zijn top

Nadat ik nieuwe zitmeubelen bij Zitmaxx had gekocht besloot ik een week later ook een nieuwe eettafel met stoelen en vloerkleed te gaan kopen. De keus bij Zitmaxx is enorm maar ik ben geslaagd. Met de goede hulp van de verkoper is alles besteld. Zelfs de stof van de stoelen kon aangepast worden aan de eerder bestelde fauteuils. In september wordt alles in ��n keer geleverd. Top!

Bijzondere waardering voor de snelle�

Bijzondere waardering voor de snelle levering en waardering over de service medewerkers lof

Geweldige Woonwinkel

Mooie grote woonwinkel erg leuk ingedeeld met verschillende woonstijlen, veel keus in bv de stoffering ,stof ,leer of microvezel , houtkeuzes, leuke accessoires heel veel vriendelijk personeel die alle tijd voor je nemen en adviseren, ben heel leuk geslaagd ! Kan niet wachten op de levering, zie al voor me hoe t staat .

De verkoper Musa heeft ons prima�

De verkoper Musa heeft ons prima geholpen met het uitzoeken naar een geschikte tafel

Top zaak!

Via Google beland bij zitmaxx in Ter Aar. Mooie grote winkel met een lastig parkeerterrein. Maar eenmaal binnen een overzichtelijke indeling en prima geholpen. Zijn geslaagd voor een bank en later online nog een salontafel besteld. Veel keus en kleur. Een aanrader.

Groot assortiment, goed advies. Aanrader!

Groot assortiment, je kijkt je ogen uit, zoveel moois. Advies was heel goed, de verkoper dacht goed met ons mee & we hebben dan ook gelijk onze bestelling geplaatst.

Sympathieke verkoper die tijd voor je�

Sympathieke verkoper die tijd voor je heeft. Maar die je ook tijd geeft om het de aankoop nog even te overdenken. Ik hoop dat mijn moeder gaat genieten van de aankoop van de relexfauteuil.

Uitstekend geholpen en vriendelijk/vlot�

Uitstekend geholpen en vriendelijk/vlot personeel. Zeker een aanrader.

Helemaal top!??

Wat een wereld zaak! Zaterdag gaan proef zitten op een bank die wij op de website gezien hadden. Vooraf hadden we via de chat al gehoord waar we de bank konden vinden. Hij voldeed helemaal aan de verwachtingen. Super vriendelijk en kundig geholpen. Gelijk twee banken besteld! Verkoop en garantie voorwaarden geven veel vertrouwen. We moeten natuurlijk nog even afwachten of het uiteindelijk ook goed komt. Ik ben daar vrij optimistisch over. Mocht het anders af lopen, dan kom ik daar op terug!

Fijne aankoop

Op zoek naar een passende bank voor ons thuis werden we deskundig geholpen. Omdat wij andere opstelling wilde dan de normale opstelling werd er actief meegedacht in passende opstelling en stof. Heldere en deskundige uitleg waren erg prettig!

Ruim assortiment en klantvriendelijk

Waren hier nog niet eerder geweest en waren opzoek naar een bank. Ze hebben een ruim assortiment en lichten goed toe wat alle opties en mogelijkheden zijn. Bank moet nog geleverd worden, maar we zijn tot nu toe zeer tevreden!

Eerst op de site gekeken naar de�

Eerst op de site gekeken naar de meubels en hebben met een briefje in de hand de show room rond gelopen. Maar voor dat we gingen lopen werd ons een kopje koffie aan geboden erg lief hoor. We gaven aan de balie door dat we de boekbank gevonden en mochten nu zelf een kopje koffie pakken samen met de alleraardigste verkoopster zijn we tot de aankoop overgegaan. Zij wist waar ze over sprak. Ik moet zeggen wij komen graag terug

Zeer goede nazorg

Zeer goede nazorg! Door verhuizers is de poot, van de toen aangekochte bank bij Zitmaxx, afgebroken. Zitmaxx had gelukkig de poot op voorraad en ik hoefde zelfs alleen de verzendkosten te betalen. Prima service! Zelfs al is de bank een aantal jaren oud.

Geslaagd!

Na een lange en uitgebreide zoektocht via het internet en bezoeken van diverse winkels kwam ik in Ter Aar terecht. Wat een verademing. Fijne winkel, ruime keuzes en top adviseur die de tijd nam, meedacht en eerlijk advies gaf. Melissa heeft me echt goed geholpen. Naast dat het erg gezellig was, ben ik ook geslaagd. Kan niet wachten op de winterse avonden op onze nieuwe bank!

We wisten al wat we wilden

We wisten al wat we wilden. Dus we gingen voor het proef zitten. Dit ging wel alleen op een hoekbank. Graag hadden we ook iets meer 2 en 3 zitten banken gezien. Verder goed geholpen. Binnen 1,5 uurstonden we weer buiten.

Behulpzaam personeel

Behulpzaam personeel, ruim assortiment, niet te duur geprijsde artikelen, geen afleverings kosten dus alles bij elkaar een top winkel

Tevreden klant!

Wij hebben hier een bankstel, eetkamerstoelen en salontafels besteld ter plekke bij de showroom. Het was een mooie showroom met veel opties en werden vriendelijk geholpen. Zeker een aanrader!

Goed geholpen

Goed geholpen. Duidelijke uitleg over de mogelijkheden. We kregen de tijd om rustig met elkaar na te denken wat we wilde. Kortom niet opdringerig maar wel alle informatie gekregen die we nodig hadden voor het maken van onze keuze.

Afgelopen week voor de 2e keer een bank�

Afgelopen week voor de 2e keer een bank gekocht bij zitmaxx. Zeer fijn/deskundig geholpen door Robert met het uitzoeken van de stof. Nu nog even geduld voordat we onze nieuwe bank mogen ontvangen.

Leuke receptioniste en leuke salesvrouw.

Leuke receptioniste en leuke salesvrouw.

kon eerst rustig rond kijken om een�

kon eerst rustig rond kijken om een keuze te maken daarna kwam er een verkoper om alles uit teleggen was vriendelijk en drong niets aan zodat het je eigen keus is

Zeer fijne ervaring, mooie kwaliteit meubels

Een eettafel, salontafel, fauteuil en bank besteld bij zitmaxx, wat een ongelofelijk hoop keuze in deze winkel! Zeer mooie spullen , mooie kwaliteit , voor ieder watwils. Samen met een verkoper alles uitgezocht . Heel fijn geholpen, hij nam de tijd om alles op wens te laten maken en op fijne manieren te laten bezorgen . Al deze meubels gekocht voor mijn eerste woning , een hele fijne eerste ervaring omtrent meubels kopen :) ik ga Zitmaxx aan iedereen aanraden. Super bedankt !

Prachtige winkel

Zeer goed geholpen door vriendelijke medewerkster, denkt goed met je mee en uiteindelijk uitgekomen op een mooi bankstel, prachtige winkel en heel veel keuze! Als je daar niet slaagt, slaag je nergens????

Mooie overzichtelijke showroom - goed advies

Mooie overzichtelijke showroom. Krijg als klant al de tijd om rustig rond te krijgen. Daarna goed geholpen door adviseur. Stelde de goede vragen om te komen tot keuze

Bank kopen binnen half uur.

Een uur voor sluitingstijd kwam ik de winkel binnen, denkend even gauw een bank uit te zoeken. Er was ontzettend veel keus en nadat ik alles had bekeken en gezien had hoeveel opties ik per bank wel niet had, duizelde het mij. Ik heb hulp gevraagd van een medewerker, een half uur voor sluitingstijd, met de vraag of hij mij in een half uur kon helpen. Hij grapte dat hij wel eens in minder dan een half uur een bank verkocht had. Ik wist gelukkig welke bank ik ongeveer wilde, dat maakte dat ik snel geholpen kon worden. De verkoper was erg vriendelijk en gaf me de tijd om de opties te bekijken. Hij liet me de stof zelfs bij daglicht goed bekijken. Uiteindelijk had ik binnen 3 kwartier precies de bank die ik wilde voor een hele nette prijs. Ik ben dus heel tevreden.

Stobbeweg 21

2461 EX Ter Aar