Heel fijn geholpen bij Zitmaxx Wonen

Heel fijn geholpen bij Zitmaxx Wonen. Ze hebben deskundig personeel dat alles prima uitlegt. Wat ik vooral heel fijn vind aan Zitmaxx wonen is dat je op je gemak kunt rondkijken, zonder opdringerige verkopers, als je meer wilt weten kan je bij de balie aangeven dat je een verkoopadviseur wilt spreken, dat werkt super!

Mooie uitgebreide collectie en zeer�

Mooie uitgebreide collectie en zeer vriendelijke en behulpzame verkoopmedewerkers.

Op zoek naar eetstoelen

Op zoek naar eetstoelen werden we prettig ontvangen in de ruime showroom. Na rondgekeken te hebben konden we ondanks dat het knap druk was snel geholpen worden. Goed advies van de verkoopster over de mogelijkheden voor stoffering. Al met al een prima zaak.

Deskundige en rustige begeleiding. Plezier om te kopen.

Nette ontvangst en begeleiding door de winkel, deskundig advies bij keuze maken. Je krijgt de tijd en wordt niet gehaald. Compliment!!

Je eigen wensen tav bankstellen worden vervuld

Na enige tijd zelf te hebben rondgekeken werden we geholpen door Verkoopmedewerker Denise. Zij was ontzettend behulpzaam en klantvriendelijk, geen vraag was haar teveel en nam dus de tijd voor ons. Ik zal zeker mensen aanraden zeer zeker een kijkje te gaan nemen bij Zitmaxx wonen. Veel keuze en veel mogelijkheden om je iedeeen te verwezenlijken.

Fijne winkel

Fijne winkel

Fijne verkoopster

Fijne verkoopster, lekker gemoedelijk.

Uiterst vriendelijk en professioneel�

Uiterst vriendelijk en professioneel geholpen. Zeer ruime keuze! Slagingspercentage 99,9%. Bovenstaande positieve berichten zijn het wachten van 3 maanden waard! Tot slot de koffie was voortreffelijk.

Bij binnenkomst al een prettig gevoel�

Bij binnenkomst al een prettig gevoel en een (klant)vriendelijke ontvangst. De looproute gevolgd en wat een mooie (open) ruimte en een keuze aan banken en accessoires maar gelukkig aan het eind van de looproute hadden we de u-hoekbank gevonden. Aan tafel met verkoopster Karin die ons goed en duidelijk kon vertellen wat de mogelijkheden zijn qua opstelling, stof of leer en de kleur waarbij ze advies gaf over de verdere inrichting van het huis, Dit was een heel fijn en prettig gesprek en mede daardoor hebben we besloten om de bank aan te schaffen.

Zitmaxx

Wij zijn naar Zitmaxx gegaan voor een bed en zijn geslaagd!! Zitmaxx hebben wij ervaren als een nette winkel met vriendelijke medewerkers, die een eerlijk en goed advies geven! De winkel is mooi en gezellig ingedeeld. Tip: Boven stonden er medewerkers klaar om je te ontvangen en wegwijs te maken in de winkel, misschien zou dat beneden ook gerealiseerd kunnen worden. Aangezien eerste indruk toch heel belangrijk is ??

een prima winkel.

een prima winkel. veel variatie. goed aangegeven looprichting heel fijn geholpen met waardevolle adviezen

We werden vriendelijk geholpen en ze�

We werden vriendelijk geholpen en ze namen alle tijd om ons goed te helpen

Super winkel

Super winkel, veel keuze en goed advies!

Uitstekende service

Uitstekende service en behulpzame adviseurs! Breed assortiment aan banken waarbij er veel mogelijk is om je persoonlijke voorkeuren toe te passen. Zeker een aanrader!

Geweldige winkel met een ruim�

Geweldige winkel met een ruim assortiment. Raymond heeft ons fantastisch geholpen. Bedankt Raymond.

Wij hebben een fauteuil gekocht

Wij hebben een fauteuil gekocht. Goede adviezen van de verkoopster. Zeer vriendelijk. Mooie en overzichtelijke zaak. Bij Zitmaxx zit je op fluweel. Een kijkje nemen is zeker de moeite waard.

Heel goed geholpen door jullie�

Heel goed geholpen door jullie adviseurs. Wij verheugen ons op onze aankoop en verwachten in de toekomst vaker langs te komen voor het kopen van zitmeubels. Ga zo door met de goede service!

Via vorige aankoop en nu op internet�

Via vorige aankoop en nu op internet leuke fauteuils gezien, om te ervaren of ze ook zo lekker zaten, als dat ze oogde op website zijn we naar Zitmaxx wonen afgereisd... Het is een fijne winkel, je kunt je eigen gang gaan, geen opdringerige verkopers. Er stonden heel veel fauteuils en draaistoelen etc....salontafels waren er in mindere mate. 2 fauteuils gekocht, wel lange wachttijd voor te leveren, maar dat mocht de pret niet drukken, we zijn er blij mee, ook de hulp om de juiste stof te kiezen etc Bedankt, we wachten in spanning af waarneer ze bezorgd worden... Gea

Top service, Top Winkel. Goed geholpen goed advies meegekregen. Blij dat ik hier terecht ben gekomen..

Nadat ik zelf door de winkel was�

Nadat ik zelf door de winkel was gelopen om de bank, die ik op het oog had, te bekijken, ben ik zeer goed geholpen door een medewerkster van Zitmaxx. Zij begeleidde mij vakkundig door het aankoopproces heen. Ook vroeg ze naar de kleuren die al aanwezig zijn in mijn huiskamer om mij te adviseren bij de keuze van de kleur van de bank. Tevens hielp zij bij het uitzoeken van een bijpassende fauteuil. Het aankoopproces verliep soepel en plezierig.

We zijn erg leuk geholpen

We zijn erg leuk geholpen, dit is de tweede bank die we hier kopen . We zijn erg tevreden over deze winkel

Heel vriendelijk ontvangen

Heel vriendelijk ontvangen. Uitgebreid uitleg gekregen over de door ons gekozen relaxfauteuil. Kan niet wachten totdat deze wordt geleverd!

Spullen niet erg makkelijk te vinden

Spullen niet erg makkelijk te vinden

Prima winkel

Prima winkel, ook erg groot en veel keus. Daarnaast super snel geholpen met lekker bakkie koffie.

Prima voor aanschaf van een�

Prima voor aanschaf van een draaifauteuil! Erg veel keus en wij zijn heel goed geholpen. Of de fauteuil ergens anders goed koper was zijn we niet nagegaan. Maar voor de keuze en advisering alle lof, dan mag het ook wel wat kosten

Stobbeweg 21

2461 EX Ter Aar