Droom bank

Super goede ervaringen! Wij zijn goed geholpen met het uitzoeken van onze droom bank! Goed advies gehad over de kleuren en de stoffen. Groot assortiment voor ieder wat wils! We kunnen niet wachten tot onze bank er is!

Je wordt heel vriendelijk ontvangen

Je wordt heel vriendelijk ontvangen, geen opdringerige verkopers. Als je vragen hebt of je wilt iets kopen kan je je melden bij de balie en krijg je een tafel aangewezen. Hier komt dan iemand naar toe die je verder kan helpen. Het wachten op deze medewerker was kort en in de tussentijd kregen we koffie/thee aangeboden gekregen.

Eerst rustig zelf door de showroom gelopen. Daarna vriendelijk geholpen met het uitzoeken van de juiste materialen. Geen opdringerig gedoe of het aansmeren van dure opties. Verkoper dacht echt met ons mee. Hele fijne service en zijn heel benieuwd hoe onze bank straks uiteindelijk geworden is. Komen hier zeker terug voor het uitzoeken van een fauteuil

Mooie duidelijk winkel

Mooie duidelijk winkel, alles verliep ook netjes incl koffie hihi. Banken alle soorten en maten te verkrijgen. We werden netjesgeholpen en duidelijke uitleg ontvangen. We hebben na pr uur rond gelopen te hebben een mooie bank gekocht, nu pr maanden wachten, wat we ook niet erg vinden was bekend zowel op de site als tegen ons verteld door Raymond de verkopen. Hij was zeer vriendelijk en behulpzaam. Dus dikke ???? voor Zitmaxx

Prima geholpen en keurig geregeld.

Prima geholpen en keurig geregeld.

Heel fijn en kundig geholpen door�

Heel fijn en kundig geholpen door Raymond.

Perfecte service!

Perfecte service!

Mooie winkel met veel verschillende�

Mooie winkel met veel verschillende stijlen. Heel goed geholpen, de service was top! Blij met onze aankopen.

Tevreden klant

Prima winkel komen helemaal vanuit Drenthe om hier meubels te kopen!!!

Zeer snel en kundig geholpen

Zeer snel en kundig geholpen, we kunnen niet wachten tot onze nieuwe bank er is.

Nou wij zijn super geholpen door de�

Nou wij zijn super geholpen door de verkoper en alle vragen werden super beantwoord. Hij haalde alle stalen erbij om de goede kleur uit te kunnen kiezen Wij hebben goed advies gekregen van verkoper en een heel goede keus kunnen maken

Fijne winkel !!

Ik vond hier al heel snel wat ik zocht in tegenstelling tot andere winkels. Verkoopster was vriendelijk en nam alle tijd , heel byzonder. Geen aanbetaling maar afrekenen als de bank staat. Heel netjes.

Hele fijne woonwinkel, fijne service van vriendelijke medewerkers!

Hele fijne ervaring, goede inspiratie opgedaan met hele prettige service als kers op de taart. Wij zijn hier heel goed geslaagd, dankzij de mooie showroom �n deskundigheid van de medewerkers! Leuke bijkomstigheid: onze kinderen werden erg leuk behandeld, zodat we nog een laatste blik konden werpen op de beoogde bank!

Geweldige service

Geweldige service. Staal goed en snel ontvangen. Orderadministratie duidelijk en snel afgehandeld. Levertijd is lang maar was bekend. Jeff van Spaendonk

We zijn heel fijn geholpen bij onze�

We zijn heel fijn geholpen bij onze keus. Eerder al een oorfautuil bij jullie aangeschaft en er nog steeds heel blij mee. Blij dat wij naar jullie zijn gegaan.

Wij konden op ons gemak rondkijken en�

Wij konden op ons gemak rondkijken en toen wij een bank gezien hadden die wij mooi en passend vonden werden wij geholpen en goed geadviseerd over alle mogelijkheden. Wij zijn benieuwd naar onze nieuwe banken.

Hele fijne hulp in de winkel en veel keuze

Hele fijne hulp in de winkel om te vinden wat je zoekt en bij de aankoop zelf. Ik was heel blij met de ruime keuze aan kleuren en stoffen waardoor ik mijn banken precies kon samenstellen zoals ik wilde.

Mooie en verzorgde winkel met een groot�

Mooie en verzorgde winkel met een groot aanbod aan meubels!

Wat ik erg jammer vind, zijn de bezorgkosten

Wat ik erg jammer vind, zijn de bezorgkosten die je moet betalen , als je voor best heeeel veel geld meubels hebt gekocht, en dat voor nog geen 5km verderop, bereken t dan door in de meubels, dan heeft niemand daar een naar gevoel bij , maar nu.......heb ik een bijsmaak , ik woon nog geen 5km van de zitmaxx en moet evenveel betalen als iemand die 150 km ver woont???????heel jammer........

Erg tevreden

Mooie, ruime showroom. Alles was overzichtelijk, netjes en de prijskaartjes duidelijk. Het was druk, maar we werden best snel geholpen. Verkoper was vriendelijk, verstand van zaken en goede uitleg van wat we kregen en wat we konden verwachten. Kortom, alleen maar complimenten

Ben heel prettig geholpen

Ben heel prettig geholpen , een paar keer om raad gevraagd . En dat heeft me geholpen om een beslissing te nemen

Aanrader!

Mooi ingerichte winkel met veel keuze. Je kan op je gemak rondkijken, dat is voor mij een groot pluspunt. De verkoper heeft ons goed geholpen en nuttig advies gegeven over stoffen en stiksel, waar wij zelf niet over nagedacht hadden.

onze bank gevonden tussen de de vele modellen

We hebben onze bank gevonden tussen de vele modellen, personeel was zeer ge�nteresseerd en bereid ons te adviseren, uiteindelijk online samengesteld en besteld.

Fijne gezellige en prettige ervaring

Al heel snel kwamen de verkoper en ikzelf er achter dat het een heel prettig gesprek zou worden. We kwamen er achter dat we alletwee dezelfde passie hebben. Zo hebben we tussen de gesprekken over onze passie gewoon tussendoor even de meubels gekocht daarbij ook zeer zeker goed geadviseerd. Met andere woorden nog nooit op zo'n fijne gezellige en plezierige manier meubels gekocht. Met recht helemaal niks op aan te merken dus echt top

Ruime keuze aan woonartikelen

Ruime keuze aan woonartikelen, vriendelijke mensen en goeie service. We komen hier graag.

Stobbeweg 21

2461 EX Ter Aar