Een paar kleine problemen werden keurig�

Een paar kleine problemen werden keurig opgelost

Fijn gesprek met de verkoper in de�

Fijn gesprek met de verkoper in de winkel, geen druk maar vriendelijk en een prima uitleg over de opties en het product.

Vriendelijk en zeer deskundig

Na een reistijd van 1,5 uur naar Ter Aar zijn wij door een medewerkster (Karin) van Zitmaxx op een deskundige wijze geholpen. Wij waren zeer onder de indruk van het niveau van professionaliteit dat Zitmaxx voor ons heeft geleverd. Bij onze volgende aankoop zullen wij zeker weer afreizen naar Zitmaxx in Ter Aar. Een echte aanrader!

Hele mooie winkel groor assotiment en�

Hele mooie winkel groot assotiment en we zijn heel netjes en vriendelijk geholpen

Prima advies gehad

Prima advies gehad. Keus genoeg

Enorme collectie meubelen

Enorme collectie meubelen. Prima personeel. Al klant sinds meer dan 20 jaar dus uiterst tevreden.

Dit is de 2e keer dat wij bij Zitmaxx een bank hebben besteld. Het is een super mooie grote winkel en het personeel is heel vriendelijk!

Goed geholpen

Goed geholpen, vriendelijk, veel geduld en niet meer geprobeerd te verkopen dan waar we voor kwamen.

Een ruime winkel waar je veel�

Een ruime winkel waar je veel verschillende meubels kunt bekijken. Genoeg informatie op de kaartjes. De uiteindelijke bestelling verliep uiterst prettig. Bekwame vrouw, eerlijke informatie, tijd nemen voor ons. Nu wachten op de bestelling ??

Vriendelijk en kundig personeel begeleiden je in alle keuzes!

Naar aanleiding van eerder bestelde stofstalen (die waren prachtig) zonder enige voorbereiding voor een bank gaan kijken. Bij binnenkomst werd ik vriendelijk te woord gestaan en voorzien van een kop koffie. Na een ronde door de winkel opgevangen door een adviseur. Dankzij zijn kennis, tips en adviezen heb ik mijn perfecte bank kunnen uitkiezen!

Genoeg keuze en deskundige hulp

Genoeg keuze en deskundige hulp. Snel en adequaat. Duidelijk to the point zonder verkooppraatjes waardoor we met een goed gevoel een bank hebben aangeschaft.

Prettig en vakkundig geholpen

Zeer prettig geholpen, was al 17uur geweest, werd niets afgeraffeld. Konden gewoon vragen blijven stellen en alles werd netjes beantwoord en/of uitgelegd. Top verkoper

Vriedelijk en veel keus.

Afgelopen week een nieuw bankstel gekocht. We hadden ons gelukkig al een beetje verdiept in wat we wilden. En dat was maar goed ook, wat een keus. Maar ondanks dat we al iets in gedachten hadden waren er toch nog wat vragen. Uiteindelijk vriendelijk geholpen en een duidelijke uitleg gehad. En op basis daarvan een hele mooie hoekbank uitgezocht.

Vriendelijke medewerkers vanaf�

Vriendelijke medewerkers vanaf binnenkomst TM de aankoop. Goed geholpen, duidelijke uitleg en prijsopgave! Vorige bank komt hier ook vandaan dus aflevering en de service daarbij zal naar verwachting ook goed aflopen!

Gewoon zeer goed en professioneel�

Gewoon zeer goed en professioneel geholpen. Geen onnodige zaken proberen aan te smeren maar een eerlijk advies. Duidelijk wat je van ze kan verwachten en wat eventueel via derden gaat.

Een nieuwe bank......

De bezoeken aan Zitmaxx zijn voor ons uiterst vruchtbaar geweest, Na een ellenlange zoektocht op het net vonden we eindelijk de bank die bij ons past. Toen we de bank wilden uitproberen bleek deze niet in de toonzaal. Toch kregen we uitgebreide informatie van een toegewijde verkoper. Zo toegewijd dat we, toe we de bank bij een collega van Zitmaxx hadden uitgeprobeerd, hem bij Zitmaxx hebben besteld bij dezelfde verkoper die ons wederom van goed advies voorzag bij de keuze van de bekleding en........bij de verkoop van de oude bank.

Positieve ervaring en goed geslaagd

Positieve ervaring en goed geslaagd. Keurig bijgestaan met de bestelling. Een aanrader om een bezoek in te plannen.

Prima en gezellige showroom om er een�

Prima en gezellige showroom om er een tijdje te vertoeven.

Winkel zag er mooi en duidelijk uit

Winkel zag er mooi en duidelijk uit. Personeel was erg vriendelijke en behulpzaam. De verkoper heeft mij goed geholpen met het kiezen van een stof en gaf goed advies! Mooie meubels voor een leuke prijs!

Zitmaxx, een aanrader!

Speciaal naar Zitmaxx Wonen gekomen vanuit Eindhoven voor prachtige nieuwe fauteuils. Zeer tevreden over de klantvriendelijkheid, het geduld en hulp door de verkopers. Een prettige ervaring en kan het zeker aanraden. Ben zeer benieuwd naar het eindresultaat wanneer ze over een paar maanden binnenkomen!

Snel deal gesloten

Ondanks dat het druk was toch snel geholpen en bankstel aangekocht. Verkoper dacht goed mee en dwong niet om iets te kopen maar gaf duidelijk advies.

Onze ervaring is dat er veel keuze is�

Onze ervaring is dat er veel keuze is en er ook vriendelijk en behulpzame mensen zijn voor wie niets teveel is om te helpen. Je word er gastvrij ontvangen, een aanrader voor iedereen !

Een echte aanrader!

Vanuit Leusden naar ter Aar gereden op een zaterdag en we lieten ons aangenaam verrassen door de uitgebreide collectie, schone showroom, goede prijs/kwaliteit verhouding, zeer uitgebreide keuzen in stoffen en materialen en opties. Duidelijk aangegeven looproute en voor ons heel belangrijk....totaal geen opdringerige verkopers, hetgeen we wel eens anders hebben meegemaakt bij grotere meubelwinkels. Als je iemand nodig had voor advies, gewoon naar de infobalie lopen en binnen korte tijd kwam er een uiterst vriendelijke en behulpzame verkoper op ons af. Kortom...Top! Enig minpuntje...te weinig parkeergelegenheid bij pand zelf, maar gelukkig konden we in de buurt ook gratis parkeren en een klein stukje lopen kan ook geen kwaad. Ook de aftersales / klantenservice is prima. We kregen binnen 1 dag antwoord op een vraag over de bestelling per e-mail. Kortom...een aanrader.

Goede snelle service in de winkel

Goede snelle service in de winkel. Prima prijs kwaliteit verhouding voor een ruim assortiment.

Vriendelijk personeel en een topservice

Vriendelijk personeel en een topservice. Na helemaal gek te worden van alle verkoop trucs in andere winkels liet het personeel ons eerst rustig rondlopen. Na enige tijd zijn we samen met iemand van het personeel aan tafel gaan zitten en hebben we samen de juiste bank afmeting uitgezocht en onze uiteindelijke keuze gemaakt. Zeer prettige ervaring!

Stobbeweg 21

2461 EX Ter Aar