Zeer prettige winkel

Prettige winkel waar je op je gemak zelf kan rond kijken en hierna een afspraak bij de balie kan maken met een medewerker welke je verder kan helpen. Bij het eerste bezoek dacht deze medewerker iets minder mee en het tweede bezoek hebben wij een zeer prettige ervaring met de medewerker deze dacht zeer goed mee en was zeer behulpzaam.

Heel prettig en goed geholpen

Heel prettig en goed geholpen

Fijne showroom, mooie artikelen en behulpzaam personeel

We zijn afgelopen weekend voor het eerst naar zitmaxx geweest. Wat een mooie artikelen hebben ze daar. De medewerkers zijn erg vriendelijk en denken met je mee qua kleur of grootte van de bank. Ondanks de drukte werd de tijd voor ons genomen om de kostten van verschillende modellen te berekenen en naar verschillende stoffen te kijken. We hebben ook gelijk onze bank besteld.

Deskundig

Overzichtelijke showroom. Deskundige advisering open en eerlijk. Komen zeker terug.

Erg fijne en behulpzame mensen

Erg fijne en behulpzame mensen. Advies op maat gekregen! De koffie smaakte ook heerlijk en het uitzicht vanaf de winkel was top! Dat zijn we niet gewend in ons Utrecht. Via een vriend door jullie getipt en zeker een aanrader. Mooie en ruime winkel, met vriendelijk personeel. Groetjes Henk en Friso!

We hadden twee banken en 6 stoelen op�

We hadden twee banken en 6 stoelen op het oog. Na een aantal andere winkels te hebben bezocht, zijn we weer terug gekomen. Helemaal verliefd op de meubels van zitmaxx. Het was deze dag best druk. Maar snel en netjes geholpen. Top winkel!

wij zijn heel goed en vriendelijk�

wij zijn heel goed en vriendelijk geholpen bij zitmaxxen raden deze winkel zeker aan bij anderen er is erg veel keus soms zelfs bijna te veel maar een dikke pluim

zijn geweldig goed geholpen heel veel�

zijn geweldig goed geholpen heel veel keus en we hebben dan ook de mooiste stoel ooit gekocht werden heel vriendelijk ontvangen en hopen onze stoel heel snel te krijgen en zal jullie zeker aan bevelen bij familie en vrienden

Reageren snel en behulpzaam.

Reageren snel en behulpzaam.

Mooie grote showroom.

Mooie grote showroom. Als je hier geen bank vind, vind je hem nergens. Vriendelijk en professioneel personeel

TOP WINKEL

Ik heb al wat banken maar bij Zitmaxx. Alleen maar lof goed geholpen Heeeeeel veel keus. En je kan zelfs alles zelf uit zoeken Dat is helemaal geweldig. Het bezorgen van me stoelen ook top. Zelf me tijd en dag uit mogen zoeken. Ik vertel het tegen al me vrienden wat een fijne zaak

Vriendelijk personeel.

Wij zijn vriendelijk en professioneel geholpen met de aankoop van onze bank en de eethoek. Ik geef voor nu 4 sterren, omdat de aangekochte artikelen nog niet geleverd zijn, dat gebeurd pas in september. Het enige jammer vind ik dat als je aan circa �2500 aan woonartikelen koop, je alsnog �50,- aan verzendkosten moet betalen. Had hier wel een compensatie in verwacht.

Al heel wat woonwinkels gezien maar dit is de beste woonwinkel tot nu toe. TOP

Na dat wij onze eerste bestelling online hadden gedaan voor het aanschaffen van 4 eetkamerstoelen, waar wij nog steeds heel tevreden over zijn. Zijn wij inmiddels ook toe aan een nieuwe bankstel deze wilde wij niet online bestellen, want die wil je toch eerst zien voelen en proefzitten. Wij zijn bij Zitmaxx langs geweest en stonden versteld van de showroom van ruim 15000 m� op dit moment ��n van de grootste trendy meubelwinkels van de Benelux. Kwamen inderdaad ook Belgische en Duitse mensen tegen, die speciale hier voor naar toe rijden. We werden in een hele relaxte sfeer geholpen door een hele geduldige dame die echt de tijd voor ons nam. Je merk gelijk dat de meubel van top kwaliteit zijn. Onder genot van een cappuccino werden uitgebreid ingelicht over de bank, het materiaal bezorgservice, geen aanbetaling vooraf en de garantie. Ik kan het iedereen aanbevelen. Komen hier zeker weer.

klacht over banken goed opgepakt en�

klacht over banken goed opgepakt en korting grkregen op wen aankoop voor een loveseat.

Na een mislukt aangekocht bankstel�

Na een mislukt aangekocht bankstel gekocht te hebben in een andere winkel, zijn we terecht gekomen bij Zitmaxx waar we eigenlijk al jaren kwamen ( maar toch een keer ergens anders wilde kijken jammer genoeg) Blij dat we weer terug waren bij Zitmaxx , zijn we fantastisch geadviseerd door een zeer vriendelijke verkoper die ons geweldig geholpen heeft. Volgende keer weer direct naar Zitmaxx!!

een groot voordeel om te kopen bij�one stop shopping .....

een groot voordeel om te kopen bij zitmaxx wonen is het gigantisch grote assortiment. Als je hier niet slaagt slaag je nergens !!

Was druk

Was druk, maar voldoende medewerkers om geholpen te worden. Aanbod meubelen uitgebreid en veel.

klantbeleving 9+

We werden geholpen door een hele geduldige dame die echt de tijd voor ons nam. We werden uitgebreid ingelicht over de bank, het materiaal en de garantie. Ook vond ik het fijn dat ze aangaf dat elke klant gelijk wordt behandeld en dat er geen kortingen worden gegeven om iedereen zo gelijk mogelijk te behandelen!

Ruim assortiment met normale prijzen

Ruim assortiment met normale prijzen. Snelle communicatie

Een hele mooie zaak

Een hele mooie zaak . Ik keek me ogen uit . Zo veel keus ..overal Lekker zitten en liggen Op de vele banken die er staan .. nadat ik een keuze had gemaakt hebben we ons gemeld bij receptie waar wij heel vriendelijk werd geholpen en naar een tafel werd gebracht . Er werd gelijk koffie aan geboden .. Daar kwam een vriendelijke dame ons helpen met onze keuze bank .. Leuk en goed verkoop gesprek gehad .. en onze bank is besteld .. Ik kom nog zeker een keer terug ..

Hele fijne winkel

Hele fijne winkel, groot assortiment en echt voor ieder wat wils. ik ben voornamelijk erg te spreken over de klantvriendelijk en de tijd die genomen wordt voor klanten. ik werd uitgebreid geholpen bij het uitzoeken van de stof van een bankstel, ontzettend goed, want de stof die ik aanvankelijk wilde vond ik in daglicht toch niet zo mooi. geweldige vakkundigheid!

Helemaal vanuit Drenthe naar deze�

Helemaal vanuit Hoogeveen, Drenthe naar deze meubelzaak gegaan. Prachtige zaak. Na het einde van de looproute wacht een heerlijk bakje koffie of thee op je. Als je daarna interesse hebt in ��n van hun producten wordt je geholpen door een adviseur. Ik heb zojuist met hulp van een adviseur mijn eerste bank gekocht. Kan niet wachten tot die in mijn huisje staat! Bedankt voor de goede service ??

Fijne zaak

Fijne zaak, waar je met rust rond kan kijken, zonder gelijk �overvallen� te worden. Geen gladde verkooppraatjes en denken mee met de klanten om de juiste keuze te maken.

Goed geholpen en veel keuze in de�

Goed geholpen en veel keuze in de winkel. We hebben een eetbank besteld.

Prima zaak en goed helpend personeel

Prima zaak en goed helpend personeel