Helemaal vanuit Drenthe naar deze�

Helemaal vanuit Hoogeveen, Drenthe naar deze meubelzaak gegaan. Prachtige zaak. Na het einde van de looproute wacht een heerlijk bakje koffie of thee op je. Als je daarna interesse hebt in ��n van hun producten wordt je geholpen door een adviseur. Ik heb zojuist met hulp van een adviseur mijn eerste bank gekocht. Kan niet wachten tot die in mijn huisje staat! Bedankt voor de goede service ??

Fijne zaak

Fijne zaak, waar je met rust rond kan kijken, zonder gelijk �overvallen� te worden. Geen gladde verkooppraatjes en denken mee met de klanten om de juiste keuze te maken.

Goed geholpen en veel keuze in de�

Goed geholpen en veel keuze in de winkel. We hebben een eetbank besteld.

Prima zaak en goed helpend personeel

Prima zaak en goed helpend personeel

Goede service. Snel geregeld en meedenkend!

Grote winkel met veel keuze!

Grote winkel met veel keuze!

goed geholpen

goed geholpen , fijne winkel, fijn

duidelijk bekwaam geholpen.Goede prijs�

duidelijk bekwaam geholpen.Goede prijs voor kwaliteit

Veelzijdige collectie en een deskundig advies

Mooie, veelzijdige collectie met een helder concept. Banken zijn geheel naar eigen wens samen te stellen; de indeling, stof, kleur, etc. Prettig geholpen en met een deskundig advies hebben we een mooie hoekbank uitgekozen.

Goede uitleg en advies met superservice.

Goede uitleg en advies met superservice.

Fijne winkel

Fijne winkel, overzichtelijk en goed geholpen door het personeel. Zal niet de laatste keer zijn dat ik hier wat koop.

Heb meubels besteld voor nieuw chalet�

Heb meubels besteld voor nieuw chalet via internet. De dame aan de telefoon was vriendelijk en hielp effici�nt. Toen een deel van de bestelling niet uitvoerbaar bleek ,werd ons door het hoofd verkoop een goed alternatief geboden. Kortom :niets te klagen en tevreden!

Goed assortiment

Goed assortiment. Aardig personeel. Helaas nemen ze oude meubels niet meer mee terug

We zijn heel goed geholpen en kregen goede adviezen. Er werd ons uitgelegd wat de mogelijkheden waren qua armleuningen , zithoogte enz. En de koffie smaakte prima Echt een aanrader voor iedereen T.van Zundert

Top winkel

Van buitenaf ziet het er niet zo groot uit. Maar eenmaal binnen weet je niet wat je ziet, je kijkt je ogen uit. Voor ieder wat wils is er wel wat te vinden. Ruim opgezet, vriendelijk personeel en koffie e.d in overvloed. Wij hebben de bestelling geplaatst en zijn met een tevreden gevoel weer huiswaarts gereden.

Extra uitvoering

Ik kreeg bij thuiskomst een telefoontje dat iets extra toch kon worden uitgevoerd.

Erg leuk geholpen en een gezellige�

Erg leuk geholpen en een gezellige winkel

Goede service in de zaak

Goede service in de zaak, nette verkoper met verstand van zaken! Zeer tevreden over de klant vriendelijkheid en duidelijke uitleg over verschillende zaken.

Gezellig een middagje shoppen bij Zit-Max in Ter Aar.

Gezellig een middagje shoppen bij Zit-Max in Ter Aar, een mooie grote klantvriendelijke meubelwinkel met een perfecte en duidelijke inrichting met de meest uiteen lopende Banken-stoelen-kasten-en allerlei accessoires om je woning naar eigen smaak perfect in te richten. Met zeer vriendelijk en deskundig personeel om al jou wensen te verwezenlijken en dit alles tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Ook al koop je niets het is gewoon een genot om bij Zit-Max rond te lopen de koffie en een frisje staat altijd voor je klaar. Ga zo door Zit-Max.

Zeer grote keus

Zeer grote keus Word alles zeer goed uitgelegd en ze nemen er de tijd voor

Prima geholpen

Prima geholpen. Duidelijke uitleg.Inmiddels vrienden doorgestuurd.

Fijne service

Grote winkel, veel keuze ! Geen agressieve verkopers maar ze laten je rustig kijken . Zodra je meer informatie willen nemen ze alle tijd en voel je je op je gemak. Wij waren met twee kleine kinderen, en ook daar wordt voor gezorgd ! Erg vriendelijk advies !

Een prettige winkel

Een prettige winkel, overzichtelijk. Vriendelijk en behulpzame medewerkers. Er wordt geen aanbetaling gevraagd. Wij komen zeker nog een keer terug.

Wij zijn superblij

Wij zijn superblij! Binnekort gaan wij trouwen, een nieuwe woning gekocht en een supergave bankstel bij Zitmaxx! Bij binnekomst zijn wij vriendelijk verwelkomt en geholpen. Er wordt meegedenkt en tips gegeven voor de kleur- en stofkeuze. Dat was superhandig. Wij hebben het positief ervaren :)

Topppp service binnen !!

Topppp service binnen !!! Geen woorden maar daden !!

Stobbeweg 21

2461 EX Ter Aar