Aankopen Zitmaxx

#NAAM?

Prima geholpen

Afgelopen maand meerdere keren dingen gekocht bij de Zitmaxx. Eetbank, tafel, stoelen en decoratie. Zijn alle keren goed geholpen. Het personeel denkt goed met je mee en is erg vriendelijk

Wat een mooie grote zaak met prachtige�

Wat een mooie grote zaak met prachtige meubels! Goed geslaagd en erg prettig geholpen. Er werd in ieder geval goed meegedacht!

Wat een breed aanbod en leuke styling.

Wat een breed aanbod en leuke styling. Hier kan iedereen slagen voor een leuke prijs. Aardige en effici�nte verkoper. Een leuk uitje in deze tijd en in een mooie omgeving.

Verrassend

Zijn erg verrast door het verkoopsysteem bij Zitmaxx????, heel fijn om eerst zelf een rondje door alle woonkamers te maken. Er werd ons erg vriendelijk uitgelegd hoe het systeem werkt en geen verkoopsdruk, voelde ons erg op ons �zit� gemak ??. Uiteindelijk heel prettig geholpen met het kopen van onze nieuwe eetkamerstoelen. Tot nu toe alleen maar positief

Wat een fijne winkel!

Wat een fijne winkel! Je kan rustig rondkijken zonder meteen opgejaagd te worden door een verkoper! Je loopt rustig door de winkel en kan je tijd nemen om te kijken naar verschillende meubels als je een keuze hebt gemaakt kan je bij de balie vragen of iemand je kan helpen. Je word vriendelijk begroet door al het personeel erg prettig! Aan de tafel nemen ze ook de tijd voor je en bespreken we samen rustig de keuzes en mogelijkheden. Ze dringen je niets op! Wij komen met plezier naar zitmaxx en hebben daar grotendeels onze meubels gekocht.

Er werd ruim de tijd voor ons genomen

Er werd ruim de tijd voor ons genomen. Na flink overleg kwamen we tot de conclusie dat er een fout gemaakt was bij het ontwerp en werd er totaal niet moeilijk gedaan om van voor af aan te beginnen. Super fijne ervaring! Ben ook heel benieuwd naar onze toekomstige bank!

Super gewoon

Veel keus , goed geholpen. Zelfs de regenton was geen probleem.

De winkel is mooi

De winkel is mooi, er is erg veel keus, maar ik ben het meest tevreden over de manier waarop wij zijn geholpen, wij hadden een bank gezien maar wilden een andere leersoort, alle soorten leer zijn getoond met uitleg wat het beste bij ons paste. Echt heel fijn en ik moet ook zeggen dat ik onder de indruk was van de prijzen, een stuk voordeliger als ik verwachtte.

Ontzettend netjes geholpen

Ontzettend netjes geholpen. Meerdere keren al wat gekocht. Fijne zaak

Goed geholpen

Goed geholpen. Eerlijke mededeling over de aflever datum.

Prettige en overzichtelijke winkel

Prettige en overzichtelijke winkel met heel veel keus, wij zijn prettig geholpen en hadden keus uit heel veel stalen waar we op ons gemak uit konden kiezen.

Erg vriendelijk en meedenkend�

Erg vriendelijk en meedenkend personeel. Wat betreft meubels, stoelen en banken is er zoveel mogelijk. Al deze mogelijkheden maken dat je thuis komt met het mooiste wat je maar wilt.

Prettig geholpen ondanks drukte.

We hadden op de duidelijke website van Zitmaxx een tafel uitgezocht en die hebben we in de showroom kunnen bekijken op aanwijzing van een personeelslid. Na afloop van de ronde door de showroom hebben we even moeten wachten tot er iemand vrij was om een keuze te maken uit een aantal voorbeelden voor het tafelblad waarna de bestelling snel werd afgerond. Hoewel het druk was zijn we zeer snel en prettig geholpen.

Enorme keuze en veel mogelijkheden om�

Enorme keuze en veel mogelijkheden om iets naar wens te laten aanpassen, Medewerkers allemaal zeer vriendelijk en kundig Kortom fijne zaak.

We hebben heerlijk in de winkel�

We hebben heerlijk in de winkel rondgekeken en aan het eind werd ons gevraagd of we advies wilden. We kregen een verkoper toegewezen die ons vroeg wat onze wensen waren. We hadden een bank gevonden en kregen daarover informatie, uitgebreid wat er kon, hoe het thuisgebracht werd en waarop we moesten letten. En als tevreden klant verlieten we de winkel.

Zeer zeker aan te raden.

Nette zaak, klant vriendelijk personeel. En je wordt netjes en vriendelijk geholpen bij het maken van een keuze.

Top winkel en vriendelijke verkopers

Top winkel en vriendelijke verkopers

mooie grote winkel met heel veel keuze

mooie grote winkel met heel veel keuze. geen opdringerige verkopers maar je kan op je gemak door de hele showroom lopen en bij het einde word je aangesproken door een medewerker of je geholpen wil worden. Daarna word je naar een tafel begeleidt en bespreek je alles rustig met een verkoper. Na twee dagen wilden we toch een wijziging doorvoeren en ook dat was geen probleem. Vraag wel naar je kortingscode!

Heel fijn geholpen

Heel fijn geholpen, met aandacht en snelheid! Ik heb een mooie bank kunnen aanschaffen. Verder mooie winkel met een divers assortiment en goede prijzen. Kortom super winkel! Dankjewel.

We zochten een lekkere betaalbare relaxstoelen

We zochten een lekkere betaalbare relaxstoel. Nadat we onze keus hadden gemaakt, heeft vriendelijke verkoper ons verder geholpen. De verkoopster die eerst alleen was en ons zag zoeken naar een verkoper, heeft gelijk andere verkopers erbij gehaald. En dat was super. De levering duurt helaas wel erg lang. Maar ook van het verloop daarvan wordt je keurig op de hoogte gehouden. We komen zeker een terug als we weer een meubel nodig hebben. Keus genoeg en ook betaalbaar voor kleine portemonee.

Een prettige en persoonlijke ervaring.

De verkoper heeft ons goed geadviseerd met het uitkiezen van de stof voor onze nieuwe bank. Aangezien wij katten hebben, waren we op zoek naar sterke stof die tegen een stootje, of beter gezegd, nageltjes kan. De praktijk zal nog moeten uitwijzen of dit daadwerkelijk het geval is. Verder werd er uitgebreid de tijd genomen om de juiste maat bank te kiezen en de rolmaat werd erbij gehaald om voor ons de meest geschikte bank te kunnen adviseren. Tot nu toe niets dan lof voor Zitmaxx.

Verbeterpuntje

Het contact was zakelijk. Uiteindelijk wel de bank uitgekozen die we wilden hebben.

Mooie zaak met mooie producten

Mooie zaak met mooie producten. We werden vriendelijk te woord gestaan en zijn geslaagd voor een mooie bank. We zijn zeer positief over de winkelervaring!

Zitmaxx is helemaal TOP!

Voor het eerst kwamen we een kijkje nemen bij Zitmaxx. We waren meteen enthousiast, zoveel banken, zoveel keuzes, zeer vriendelijk personeel en helemaal naar eigen keuze samen te stellen. Dankzij jullie vriendelijke medewerker Rick hebben wij onze droombank samen kunnen stellen. We kunnen niet wachten tot deze wordt bezorgd! Dank je wel Zitmaxx Ter Aar.

Stobbeweg 21

2461 EX Ter Aar