Fijn dat je op je gemak door de winkel�

Fijn dat je op je gemak door de winkel kan, als je hulp nodig hebt kan je hier naar vragen. Behulpzaam en vriendelijk personeel. Fijne uitleg, handig dat er staaltjes besteld kunnen worden online, werkt prettig als je de kleur thuis wilt bekijken.

Grote keus

Grote keus, plus een outlet met mooie prijzen en leuk geholpen door Jessica helemaal top, als de bezorging zo ook gaat heb ik geen zorgen ga zo door ??

Mooie meubels �n vriendelijk personeel!

Een ruime keuze! Een vriendelijke medewerker heeft mij geholpen en fijne en duidelijke adviezen gegeven! Ik kijk er naar uit om de eettafel en salontafel te ontvangen!

Super zaak

wij hebben hier al vaker onze meubels gekocht en als er iets aan mankeerde werd het meteen opgelost. En de klantvriendelijkheid is super. Deze zaak is aan te bevelen.

Heel goed geholpen deskundig personeel�

Heel goed geholpen deskundig personeel goede uitleg over alles daar komen we nog terug.

Dat je korting op bepaalde goederen korting kan krijgen

Dat het zo als wij iets kochten al voor de 5 keer Altijd vriendelijk worden geholpen met een kopje koffie

Elke keer ervaar ik/wij dat het fijn�

Elke keer ervaar ik/wij dat het fijn winkelen is bij Zitmaxx de hulp en service is uitstekend. Wij doen dan ook altijd een goed woordje voor zitmaxx en verwijzen vrienden dan ook altijd naar Ter Aar, vaak met een goed resultaat.

Prima geholpen

We moesten vrij lang wachten tot er iemand beschikbaar was om ons te helpen. Maar diegene nam daarna ook alle tijd voor ons. Wel jammer dat de stoel die we op het oog hadden (en ook gekocht hebben) niet in alle uitvoeringen (S. M en L) beschikbaar was in de showroom om uit te proberen.

Hele goede winkel

Hele goede winkel. Je kan het ruime aanbod goed zien door de looproute. De deskundigheid van het personeel is perfect. Ze helpen je goed naar je wensen.

"Topservice en perfecte keuzes bij Zitmaxx wonen!"

Onlangs hebben we een bank gekocht bij Zitmaxx Wonen en we zijn ontzettend tevreden met onze keuze. Het bedrijf heeft een enorm breed assortiment, waarmee je je huis op allerlei manieren kunt inrichten. Wat ik vooral waardeer, zijn de mooie prijzen voor de producten en de gastvrije sfeer die er altijd heerst. De medewerkers zijn ontzettend vriendelijk en helpen je graag bij het maken van je keuze. Ze begrijpen dat dit soms lastig kan zijn en bieden daarom de mogelijkheid om een interieuradviseur erbij te roepen. Samen ga je aan tafel zitten, waardoor je goed geholpen wordt bij het nemen van een beslissing. Ook nemen ze stoffen mee om de kleuren in jouw eigen ruimte te kunnen beoordelen, zodat je altijd zeker weet dat je de juiste keuze maakt. Een extra pluspunt is dat er altijd drinken wordt aangeboden, wat zorgt voor een ontspannen en prettige ervaring. De keuze van de bank en bankkleur ging snel, makkelijk en soepel, wat de positieve ervaring compleet maakte. Tel daarbij op dat je altijd iets kunt vinden dat helemaal bij je past en ik kan Zitmaxx Wonen van harte aanbevelen! Altijd tevreden met wat ik heb gekozen.

Een fijne vlotte samenwerking om tot een mooi resultaat te komen

We werden zonder het vooraf maken van een afspraak vlot geholpen. Tevens ontvingen wij een goed onderbouwd advies om voor ons tot de juiste keuzes te komen. Voor het afronding en het opmaken van de order is voldoende tijd beschikbaar.

Gewoon een fijne meubelzaak

Door dat we een aantal keer de showroom bezochten wisten we al wat voor soort tafel en stoelen we wilde. Fijn om rond te kijken en vrijblijvend vragen te kunnen stellen aan de medewerkers die daar rondlopen. Goed geholpen bij het uitzoeken van kleur van het blad van de tafel.

Na online research gingen wij met een�

Na online research gingen wij met een missie naar Zitmaxx. We hadden een bank gezien die ons aansprak, in de showroom kwamen we erachter dat hij ook nog een lekker zit en net zo leuk is als hoe hij online staat afgebeeld. We hebben ons bij de informatiebalie gemeld en werden al snel geholpen door ik denk ��n van de jongste medewerkers. De beste jongen was slechts 14 jaar maar heeft ons erg goed geholpen. Dit beloofd wat voor de toekomst op een positieve manier.

Een erg vriendelijke jongedame

Een erg vriendelijke jongedame. Wij vonden dat zij verstand van zaken had en ons goed advies gaf. Is ook even nog mee gelopen naar de showroom voor extra info.

Fijne winkel met mega veel keus en kundige verkopers

Ik was er op een drukke dag, mij werd medegedeeld dat ik beter op een rustige dag terug zou kunnen komen als ik niet even wilde wachten. zo gezegd zo gedaan. Binnen 2 minuten werd ik keurig netjes geholpen. Verkoopster had verstand van zaken en begreep precies waar mijn interesses lagen en wat mogelijk was. Binnen een half uur was ik een mooie nieuwe bank rijker.

Genoeg keuze en goeie ervaring.

Allereerst een hele mooie winkel met heel veel keus. Er is voor ieder wat wils. Je wordt vriendelijk geholpen en de medewerker denkt met je mee. Wij hebben onlangs onze bank besteld en kunnen niet wachten tot deze binnen is! Wij zouden de Zitmaxx Wonen zeker aanraden.

Nieuwe bank

Ik werd snel geholpen door een vriendelijke medewerker, ik wist wat ik wilde, nog even ter verduidelijking werden de stoffen erbij gehaald, hij naam de tijd, maakte nog een gezellig praatje. Binnen 10 minuten was ik klaar en stond ik weer buiten. Kan niet wachten op de nieuwe bank! Enige tip: we hebben een oude bank van de Zitmaxx en het was fijn geweest om deze meteen mee te nemen tegen een kleine vergoeding.

Prettige en behulpzame verkoopster

Prettige en behulpzame verkoopster, die ons goed heeft geholpen bij de aanschaf van een nieuw bankstel.

Goed geslaagd!

Een mooie ruime zaak met veel aanbod. Niet opdringerig en vriendelijk /behulpzaam personeel. We zijn goed geslaagd en hebben een mooie bank gekocht.

Het was erg druk maar wij hadden i.v.m

Het was erg druk maar wij hadden i.v.m. andere afspraak weinig tijd. Wisten precies wat we wilden hebben. Zijn toch snel geholpen.

Fijne winkel met veel mogelijkheden

Fijne winkel met veel mogelijkheden! Tijdens het uitkiezen van de bank zijn wij goed geholpen. Omdat wij in een appartement op de tweede verdieping wonen, is het de vraag of onze bank ook bovengebracht kan worden. Tijdens het bestelproces heeft een bezorger meegekeken en de opties voorgelegd. Dit gaf ons een gerust gevoel voor de bezorging.

Klantbetrokkenheid

ik werd heel vriendelijk te woord gestaan. de medewerkster liep met mij mee naar de stoel die ik had gezien en constateerde ook zelf dat ik er comfortabel in zat. er was alle tijd voor mij.

Mooie zaak met ruim aanbod.

Mooie zaak met ruim aanbod van meubels en accessoires. Erg aantrekkelijke looproute die je een volledig beeld van het aanbod geeft. Artikelen hebben een prima prijs kwaliteit verhouding. We komen graag terug.

Prima winkel!

Prima winkel, veel keus en betaalbaar! Prima medewerkers ook!

Goed en vriendelijk geholpen

Wij zijn vandaag heel goed en vriendelijk geholpen. We wisten wat voor bank we wilden maar de kleuren combinatie kwamen wij niet uit, door het gesprek en de verschillende stoffen die we konden voelen en zien zijn we er uit gekomen.

Stobbeweg 21

2461 EX Ter Aar