eigenlijk kort .prima geholpen�

eigenlijk kort .prima geholpen ,vriendelijk ,snel en prima prijs .

Mooie meubelen

Mooie meubelen, en werd hartstikke netjes geholpen met het uitzoeken van een stofje voor de bank en eetkamer stoelen. Super zaak!

Top zaak heel veel keuze en zeer fijn�

Top zaak heel veel keuze en zeer fijn ingericht als je nog geen idee hebt wat je wil! Ook de medewerker die me geholpen heeft keek goed mee na de ruimte die ik te besteden had Bedankt

Wij zijn zeer tevreden over Zitmaxx

Wij zijn zeer tevreden over Zitmaxx. Wat een mooie winkel en zooooo groot. Zoveel om te zien en alle tijd en ruimte om de meubels ook uit te proberen. Toen wij onze keuze hadden gemaakt werden wij erg vriendelijk en deskundig geholpen en konden wij onze wensen kenbaar te maken. Dus.... zijn wij overgegaan op de koop van onze twee banken en een stoel. Een klein advies.. Misschien is voor de herkenbaarheid voor de klanten om de adviseurs een button of naambordje te laten dragen ( heb je ook met magneet zodat de kleding niet beschadigd).

Wij zijn door Zitmaxx heel goed geholpen. De medewerkster nam uitgebreid de tijd om alles door te nemen voor de gewenste bank, (maten, stof, uitvoering en accessoires). De medewerkster heefr voor ons een schets gemaakt hoe de bank er dan uit komt te zien, inclusief maten. Gaf met een berekening het totaal bedrag en de levertijd aan. En gaf ons handige tips omtrent de bestelde bank! Een echte aanrader na het vele zoeken op internet!

Fijne woonwinkel met een ruime keuze�

Fijne woonwinkel met een ruime keuze aan (vriendelijk geprijsde) bankstellen. En goed geholpen door een van de vele adviseurs aldaar om de bank in de gewenste afmetingen en stof te krijgen.

Mooie producten

Mooie producten en de enige in Nederland die heeft wat wij zoeken/zochten. Toen bleek dat er iets niet klopte in de papieren /internet (wat de verkoper zelf zag)werd dit direct uitgezocht. Goede service

Enorm veel keuze!

Enorm veel keuze! Goed systeem om foto te maken van je voorkeuren en later rustig aan tafel met een verkoper te bespreken. Daar het behoorlijk druk was, moesten we wel even wachten, maar met een kopje koffie was het goed te doen. We hopen op een levering op de bepaalde termijn en zien er naar uit!

Eettafel/stoelen.

Wij waren op zoek naar een eettafel en stoelen. Gevonden! Na door de winkel te hebben gelopen, werden we geholpen door een verkoper/adviseur. We kregen wat te drinken aangeboden tijdens het wachten en vlak daarna kwam iemand ons helpen. Alles werd duidelijk uitgelegd (levering etc..) en wij zijn blij met onze nieuwe aankoop!

Wij zijn verschillende malen in de�

Wij zijn verschillende malen in de winkel gaan kijken naar nieuwe eetkamer stoelen, je kan altijd van alles vragen en het personeel is zeer vriendelijk

Origineel concept

Gratis parkeren, functionele showroom; opzet lijkt op die van IKEA, maar terwijl je aan het einde van IKEA in het magazijn aankomt, heb je bij Zitmaxx de mogelijkheid om persoonlijk geholpen te worden. Onder het genot van een vers bakje koffie werden wij op een prettige en adequate wijze begeleid in het afstemmen van de kleur en stof van onze bank. De medewerker is deskundig, luistert goed naar de wensen, hij geeft ruimte voor wat je als klant wilt, denkt goed mee, stuurt als het gaat om functionaliteit van het product en is ook eerlijk om aan te geven waarom bijvoorbeeld een bepaalde stof beter niet kan. Ondanks het feit dat wij een bepaalde wens hadden, vonden wij dat stukje meedenken heel positief en raden wij ZItmaxx aan.

Top zaak

Zeer goed behandeld zoals bij al onze aankopen. Terzake kundig personeel en goede voorlichting.

Ik ben zeer tevreden over zitmaxx

Ik ben zeer tevreden over zitmaxx. Ik heb een bank, eettafel en stoelen besteld. Ik heb nog geen producten binnen, maar ik ben goed op de hoogte gehouden en als ik belde, werd ik goed geholpen. Vooralsnog zeer tevreden.

Super klantvriendelijk

Super klantvriendelijk! Alles werd duidelijk een heel geduldig uitgelegd van wat er mogelijk was, ondanks dat het erg druk was. Wij kunnen niet wachten tot onze bank geleverd word.

Wij zijn heel goed geholpen door een�

Wij zijn heel goed geholpen door een meneer uit Vlaardingen heeft ons goed uitgelegd hoe je ook op de computer eventueel je tafel kan samenstellen. Nou ja dat dus we waren erg content me dochter heeft een mooie bank gekocht ik een mooie hanglamp .

Veel keus. Goede service.

Veel keus. Uiteindelijk goed geholpen nadat we eerst circa 45 minuten moesten wachten. Zijn weggegaan en aan eind van de middag teruggekomen. Regel bij drukte de wachttijden en het systeem beter!!

Ik ben heel goed geholpen door een van�

Ik ben heel goed geholpen door een van jullie medewerker ze nam de tijd om mij te helpen met me aankoop ze gaf mij heel goed advies

Een zeer tevreden klant

We zijn naar Zitmaxx gegaan om te ori�nteren voor een bank. Uiteindelijk hebben we een bank, eettafel en een kast aangeschaft. Veel leuke en kwalitatieve producten. Daarnaast werden we ook heel goed geholpen door de medewerkers daar. Af en toe moesten we wel een beetje lang wachten, maar dat kwam omdat het enorm druk was. Al met al zeer tevreden!

We zijn erg goed geholpen

We zijn erg goed geholpen. Het wijnkastje dat we meteen wilden meenemen, maar wel wat zwaar was, werd door twee verkopers in onze auto geladen. Wat een service!

Grote winkel met veel opties en behulpzaam en bekwaam personeel

We bezochten zitmaxx afgelopen weekend. In vergelijking met andere meubelzaken is het erg groot en ruim met veel meubels en stijlen om uit te kiezen. Het is georganiseerd als een lange cirkelvormige route waar je de meubels kunt bewonderen die zijn gestyled op hun eigen eilanden. Elk meubelstuk heeft zijn eigen kaart waar je de verschillende opties kunt lezen, en de maatvoering, waarover het vriendelijke personeel je ook informeert wanneer je binnenkomt. Het enige verbeterpunt zou zijn om de kaart op een langere lijn te installeren, zodat de details zijn van veraf te zien en klanten hoeven niet te bukken om ze te zien. Zitmaxx heeft veel verschillende stijlen om uit te kiezen, sommige klassiek, sommige modern, andere een beetje eigenzinnig, zodat iedereen iets voor zichzelf kan vinden. Als je iets voor jezelf hebt gevonden, wordt je geholpen door vriendelijke en kundige assistenten die je bij een kopje koffie of thee vertellen over stoffen en vullingen, zodat je de beste keuze maakt voor je toekomstige woning. Ze hebben hun eigen parkeerplaats, maar die is niet erg groot gezien de grootte van de winkel. Ik ben heel blij met de bank ik heb gevonden en ik denk moet ik nog terug komen voor fauteuils :)

Het was even rijden vanuit Zoetermeer�

Het was even rijden vanuit Zoetermeer maar dan de moeite waard. Heel vriendelijk ontvangen en voortreffelijk geadviseerd en geholpen. Hele mooie winkel alhoewel de route op de eerst etage ons zeer lang overkwam. Vol vertrouwen wachten wij op de levering van de stoel. Bedankt

De moeite waard

Mooie showroom met mooie producten + prijzen Goeie service (als je de weg even niet weet wordt je aangesproken en geholpen) Oprechte laatste prijs garantie

Bank aangeschaft

Op een zaterdagochtend langs geweest voor de aankoop van een nieuwe bank. Hierbij hadden we al een bank op het oog. Direct geholpen door een van de medewerkers die ons direct de weg wist te wijzen. Nadat wij aangaven de bank te willen kopen, maar in een andere samenstelling, werden we meegenomen in de verschillende maten, vormen en stofferingen van de bank. Na onze voorkeur te hebben uitgesproken werd een duidelijke berekening gemaakt van de prijs en werd ons duidelijk uitgelegd welke mogelijkheden er optioneel waren (beschermspray en extra garantie). Kortom: Duidelijk en vriendelijk te woord gestaan en een mooie bank aangeschaft! Deze zal waarschijnlijk rond oktober / november worden geleverd.

Veel te zien en veel keuze

Veel te zien en veel keuze, beetjr misselijk van alle bochtjes langs alle show kamertjes. ??. Er is veel Mogelijk dus top!

Top zaak

Hele mooie winkel, groot en mooi ingedeeld, kunnen een hoop meubel winkels nog wat van leren! Leuke prijzen en kwaliteit voor je geld. Ik kom hier zeker terug voor meer meubels. Werd ook heel vriendelijk en duidelijk geholpen. Ik ga deze winkel zeker aanbevelen bij anderen!

Stobbeweg 21

2461 EX Ter Aar