Goed advies bij aanschaf stoelen bij�

Goed advies bij aanschaf stoelen bij nieuwe ovale tafel. In de winkel was een breed scala aan keuze in alle soorten en maten beschikbaar

Prettig en gezellig verkoopproces

Prettig en gezellig verkoopproces. Veel geduld en deskundige uitleg. Net zoals toen wij ons vorige bankstel kochten bij Zitmaxx alweer 7 jaar geleden.

Fijne en grote winkel met veel keuze

Fijne en grote winkel met veel keuze. Vervolgens goed te woord gestaan tijdens de daadwerkelijke aankoop.

Bankstel

Bij aankomst in de winkel was er een groot aanbod aan mooie bankstellen. We zijn goed geadviseerd door personeel en erg fijn dat je advies kan krijgen en de tijd voor je word genomen, zonder dat je daar een afspraak voor hoeft te maken. Mevrouw heeft ons goed uitleg gegeven wat voor soort bankstel het beste bij onze woning past. Wij zijn uiteindelijk heel blij met de keuzes die wij gemaakt hebben. Goed zaak!! Heel uitgebreid assortiment.

Mooie zaak met verrassend veel keus

Mooie zaak met verrassend veel keus. Alle vrijheid om rond te kijken. Na contact met receptie snel en vakkundig geholpen door vriendelijke en meedenkende medewerkster.

Zeer overzichtelijk en ruim,zonder dat�

Zeer overzichtelijk en ruim,zonder dat je wordt lastig gevallen door de medewerkers. Wij konden op ons gemak het aanbod bekijken, en nadat we een keuze hadden gemaakt, zeer goed ge�nformeerd en geholpen door een medewerker.

Groot assortiment, goede servicd

Mooie ruime winkel met groot assortiment, voor ieder wat wils. Prima geholpen met de aankoop en keuze van de stoffen en kleuren. Nu wachten op de meubels.

Perfect geholpen

Perfect geholpen. Aandacht en tijd voor ons. Verstand van meubels, en op een fijne manier ons verder geholpen.

Goed service je wordt goed geholpen en�

Goed service je wordt goed geholpen en naar je wensen geluisterd.

Recent mijn nieuwe bank besteld bij�

Recent mijn nieuwe bank besteld bij Zitmaxx. Mijn oude bank is ook van Zitmaxx en in 2012 gekocht, hij mankeert eigenlijk niets maar ik ben uitgekeken en wilde iets nieuws.. na veel research naar banken uiteindelijk toch uitgekomen bij Zitmaxx en ben er heen gegaan om de bank in het echt te zien en natuurlijk te testen! Werd door een vriendelijke medewerker geholpen. Je krijgt echt een eerlijk advies over prijs en kwaliteit. Ik vind dat zij leuke ook mooie meubels hebben en zeker niet duur zijn vergeleken met andere zaken.. mijn bank is zeker niet de goedkoopste.. maar je leeft maar een keer, dus gun ik mezelf wat mooisss

Netjes en met geduld geholpen

Netjes en met geduld geholpen. Kan geen minpunten noemen.

Voor sfeer, keuzes en professionaliteit ben je hier aan het juiste adres

Voor het inrichten van mijn nieuwe appartement had ik van familie de tip gekregen om bij Zitmaxx langs te gaan. Ik ben erg blij dat ik hier naar geluisterd heb! Wat ik erg prettig vond is de professionaliteit en erg fijne sfeer die er hangt. Wij werden bij binnenkomst door meerdere medewerkers welkom geheten. De verschillende ruim opgezette showrooms was een feestje om door heen te lopen en idee�n op te doen. Er is enorm veel keuze, toch wist ik precies welke zitbank en draaistoel ik wilde bestellen. Toen ik ze namelijk beiden zag, wist ik het meteen: dit zoek ik en past perfect in mijn nieuwe appartement! Ondanks dat ik wist wat ik wilde bestellen, kreeg ik tijdens een kopje thee nog wat kleurstoffen te zien. Ik bleef toch bij mijn keuze, en ik vind het wel heel prettig dat mij de opties nogmaals worden laten zien. Ik kan niet wachten tot het geleverd gaat worden en van deze mooie bestelling kan gaan genieten!

Genoeg tijd de klant.Lekker kopje�

Genoeg tijd de klant.Lekker kopje koffie er bij.

Ik ben zeer goed en heel vriendelijk�

Ik ben zeer goed en heel vriendelijk door de verkoopster geholpen en geadviseerden door haar geslaagd met mijn aankopen

Goed en degelijk geadviseerd en�

Goed en degelijk geadviseerd en geholpen.

Wij zijn heel tevreden over hoe wij�

Wij zijn heel tevreden over hoe wij ontvangen zijn. We zijn ook prettig geholpen. En leuk geslaagd.

Klantvriendelijk

Klantvriendelijk, overzichtelijke uitstalling van de meubels en goede, plezierige voorlichting bij de koop.

Superwinkel en website

Super geholpen bij de aankoop van onze nieuwe bank! Mooie winkel veel keuze! Op naar de volgende aankoop, bedankt Zitmaxx

Heel vriendelijk en professioneel�

Heel vriendelijk en professioneel geholpen door een verkoopster.

Fijn om in alle rust je droombank uit te kunnen zoeken.

Super fijn hoe de medewerkers je de vrijheid geven om rustig rond te kijken. Veel keus, en vooral veel verschillende modellen om uit te kiezen. Ik en mijn vriend waren gelijk enthousiast over wonderful elementen bank. Alleen waren we nog niet uit welke kleur het beste bij de vloer zou passen. Omdat wij het accent niet op de bruin/grijze vloer willen leggen heeft en super vriendelijke heer ons hierbij geholpen en zijn advies gegeven, hier kregen wij een vertrouwd gevoel bij, en zijn dan ook voor de wonderful lewis 126 coper gegaan. Super tevreden met de service en de klantvriendelijkheid. Wij zijn blij met ons nieuwe bank voor ons eerste huisje samen.

Prima geadviseerd .

Prima geadviseerd .

Fijne ervaring

Goed geholpen, verkoopster dacht goed mee en was erg behulpzaam!

We werden keurig ontvangen en geholpen

We werden keurig ontvangen en omdat wij graag direct een verkoper wilden spreken, werden we verzocht aan een tafel te wachten tot deze kwam. Ondertussen konden we een heerlijke kop koffie of thee pakken. Na slechts enkele minuten kwam de verkoper eraan. We hebben onze wensen besproken en hij heeft ons enkele dingen in de showroom laten zien. Uiteindelijk hebben we de bank naar onze wens samengesteld en besteld. Dat ging prettig en snel. De showroom is trouwens veel groter dan je aanvankelijk denkt. Het was dan ook fijn dat de verkoper ons binnendoor mee kon nemen naar de specifieke dingen die we wilden zien. Wij zijn heel tevreden met de service en onze aankoop.

Bij ons entree bij Zitmaxx Wonen werden�

Bij ons entree bij Zitmaxx Wonen werden wij heel vriendelijk ontvangen. Wij waren op zoek naar twee passende relaxstoelen/fauteuils. Die zoektocht hebben wij bij hun als zeer ontspannen ervaren. Geen verkopers direct bovenop je, maar men liet ons met een paar korte aanwijzingen en belangrijke tips om op te letten, geheel op ons gemak allerlei fauteuils uit de grote voorraad testen. Toen wij uiteindelijk in grote lijnen onze keus hadden gemaakt kwam een medewerker naar ons toe met nog een aantal tips die we in ons enthousiasme enigszins waren vergeten. Samen nogmaals de voor en nadelen besproken. Vervolgens onze keus vastgelegd en verder keurig administratief door de medewerker afgehandeld. Daarna nog de hele vestiging rustig doorgelopen en waren onder de indruk van de grote en mooie voorbeelden op woongebied die men hier aantreft. Hier moet je echt even de tijd voor nemen om alles te zien. Een aanrader!! Wij zien uit naar de levering van onze fauteuils en vertrouwen erop dat ook dat naar wens verloopt. Wim en Corrie Lelystad .

Wij waren voor het eerst in jullie�

Wij waren voor het eerst in jullie zaak. Op zoek naar eetkamerstoelen. Wat een keus!!!! We hadden wat moois gezien en kwamen in contact met een verkoper. Kopje koffie, even op de nieuwe stoelen zitten, gesproken over de kleurmogelijkheden , enz. Alles heel relaxt en er was echt tijd voor ons. Stoelen gekocht. Moeten nog geleverd worden maar tot zo ver een heeeele prettige zaak met veel en ruim aandacht voor de klant.

Stobbeweg 21

2461 EX Ter Aar