Heel eerlijk..

Heel eerlijk... Zitmaxx stond niet bovenaan de lijst om een bank uit te zoeken. Na 4 weken zoeken (online en in showrooms) toch de vestiging in Ter Aar bezocht. Liep 2 uur later super tevreden de deur uit MET de bestelling van een bank :) Grote showroom, waardoor je alle typen banken kunt proberen, in elke vorm en uitvoering staat wel iets opgesteld. Ook nog eens prettig en vlot geholpen, vandaar deze zeer positieve review.

Fijne winkel fijne samenwerking voor de�

Fijne winkel fijne samenwerking voor de 2e keer in de winkel geweest en voor de 2e keer volledig geslaagd zelfs onderling een probleem opgelost en onze kennisen die voor meubels aan het kijken zijn sturen we maar zitmaxx en zijn ook allemaal geslaagd 4 sterren gekozen omdat 5 sterren bijna onmogelijk is omdat naar mijn mening niet alles wat jullie op de site hebben staan niet in de showroom hebben staan nogmaals thanks voor de goede services en we zien elkaar in de toekomst 100% Groetjes

Ruim assortiment

Ruim assortiment. Prettige manier van klachtafhandeling, ondanks dat het meestal behoorlijk druk is; onder het genot van iets te drinken wachten op de verkoper. Niet opdringerig in de verkoop, goed aansluiten bij de wens van de klant. Tip: niet bij alle assecoires stonden bedragen, bijvoorbeeld bij de kussens. En voor ons niet duidelijk of je een assecoire gewoon meepakt uit de winkel en af moet rekenen bij de kassa.

Fijn en deskundig geholpen

Fijn en deskundig geholpen. Geduldig en vriendelijk.

Lekker op je gemak... of toch niet???!!!

Lees tot het eind AUB. Je kan op je gemak zonder dat er iemand meteen achter je aan zit alle meubels bekijken, groot assortiment ook. Daarna rustig aan tafel met een van de verkopers gezeten en uitgebreid stoffen bekeken. Er zijn genoegg verkoopmedewerkers in de winkel dus ze nemen uitgebreid de tijd voor je met een bakje koffie. Wij hebben de stoffen uitgebreid buiten in daglicht besproken met vrouw en verkoper zat rustig op ons te wachten (ongeveer 15 min). Prima prijs kwaliteit verhouding. Helaas moet ik na de prettige ervaring zoals boven beschreven ook het volgende mededelen. Beste Zitmaxx heer erg jammer, Enige tijd geleden hebben wij een lounge hoekbank besteld. Helaas na 4 maanden wachten bleek dat de verkoper de verkeerde bank had besteld. Iedereen kan weleens een foutje maken, en ondanks het lange wachten, vond ik dit nog niet eens het meeste vervelende. Na een gesprek en onderhandelen voor de bank die wel geleverd was in de door ons gekozen stof kwamen we niet tot een akkoord over de prijs. Ik bood namelijk 1200 eur maar dat kon niet volgens de manager verkoop. Maar nu komt het, de bank staat uiteindelijke te koop voor 1266. Ik vind het niet klantvriendelijk noch zakelijk netjes om de fout die is gemaakt op geen enkele manier toegemoet te komen maar uiteindelijk de bank voor bijna hetzelfde prijs (3 maanden) later aan te bieden. Als je kosten van opslag meerekend zou je toch zeggen dat mijn aanbod van destijds op zijn plaat was geweest. Heel erg jammer. Dit laat zien dat klant toch niet centraal staat bij ZitMaxx.

De verkoopster (Elaine) was erg�behulpzaam

De verkoopster (Elaine) was erg behulpzaam en vrolijk, ze heeft me prima geadviseerd en de nodige banken laten zien om tot een goeie keuze te komen! Al met al een fijn bezoek aan deze winkel en raad mensen aan om hier eens een kijkje te nemen ook omdat de assortiment erg groot is , dus voor iedereen zit er wel wat tussen.

Fijne winkel met mooi assortiment

Fijne winkel met mooi assortiment. Alle voorkomende stijlen zijn te koop. We hebben een hoekbank uitgezocht en nadat we de ronde hadden gelopen werd ons koffie aangeboden en kwam een verkoper met alle benodigde informatie en kleurstalen. Zeker geen "dwang" om te verkopen, maar gewoon eerlijk advies. Tip: wij hebben niet eens alles gezien, zorg dat je ruim de tijd neemt! Het is meer dan de moeite waard!

Eerste kennismaking

Eerste kennismaking, hartelijk ontvangst waarna je rustig in de 15000m2 winkel kunt rondkijken. Heb je je ronde gedaan dan zijn er voldoende adviseurs om onder het genot van een kop koffie je van advies te voldoen. We zijn geslaagd, nu is nog even wachten op de levering, waarbij we ervan uitgaan dat dit ook geheel volgens afspraak gaat. Eerste ervaring tot nu toe helemaal TOP!!

Bestelling afgehandeld.

Ik ben naar tevredenheid goed geholpen door de medewerker. Goed advies gekregen en dacht mee.

Mooie ruime zaak met heel veel keus

Mooie ruime zaak met heel veel keus. Koffie en theefaciliteiten. Er wordt ruim aandacht gegeven. Professionele medewerkers. Mooie spullen met een goede prijs/kwaliteitsverhouding

GROOTE WINKEL

GROOTE WINKEL, genoeg keus, goede service, wij hebbben het een en ander al gekocht, we komen gauw terug voor fauteuil, en wat wij fijn vinden, je moet naar de verkkoper(ster) tooe om informatie en te helpen.. TOP WI KEL...

Uitstekende winkel

Uitstekende winkel, heel behulpzaam personeel. Ze nemen alle tijs voor je en je kanballes vragen. Hele goede ervaring!

Super fijne winkel en service

Super fijne winkel en service! Je gaat zelf een rondje lopen door de showroom. Tijdens het rondje door de showroom word er niet elke keer gevraagd of je alles kan vinden of dat je hulp nodig hebt. Na de showroom kan je ergens plaats nemen en komt er een medewerker naar je toe. Hier hebben wij een fijn gesprek gehad en werden we heel goed geholpen! De medewerkster dacht mee en liet verschillende stoffen en materialen zien. Zeker een winkel om aan te raden!

Enorme keuze je verdwaald zowat

Enorme keuze je verdwaald zowat . Uitstekend geholpen .

Fijne en vriendelijke service

Fijne en vriendelijke service, goed advies over meubels. Geen addertjes onder het gras, gewoon eerlijke antwoorden. Fijne medewerkers en hele grote uitgebreide showroom. Top winkel!

Je wordt vriendelijk geholpen dat zegt�

Je wordt vriendelijk geholpen dat zegt genoeg

Droombank

We zijn een eind komen rijden voor onze droombank! Maar die hebben we dan ook gevonden met hulp van het vriendelijke personeel. Er werd ruim de tijd voor ons genomen en er was een ontspannen sfeer. Daarbij vonden we de collectie uitgebreid en zaten er unieke exemplaren tussen! Goede prijzen. Echt een aanrader!

Verkoopster dacht goed met ons mee

Verkoopster dacht goed met ons mee, wij gaven aan naast de andere meubels nog eetstoelen te zoeken die passen bij de bank die we hadden uitgezocht. De hele winkel werd doorgezocht naar een passende stoel. Toen er eenmaal duidelijk werd dat er 1 stoel in de showroom stond die niet de goede kleur had maar w�l in de goede kleur leverbaar was. Werd er door 3 man naar een kleurstaaltje gezocht. Dit was heel fijn!

Afgelopen week meubels besteld

Afgelopen week meubels besteld, vriendelijk geholpen!

Ben netjes geholpen

Ben netjes geholpen. Geen wachttijd gehad om een adviseur te spreken.

Goede service!

Hele mooie grote winkel waar je eigenlijk altijd wel slaagt. De service is ook erg goed. Wij zijn ook zeer goed geholpen door Raymond. Alles was heel duidelijk met veel aandacht en een ontspannen sfeer.

Aangename winkelbeleving

Op donderdag 17 juni jl. met familie bij Zitmaxx geweest. Wonen zelf in Rotterdam. Hebben al eerder daar eea gekocht. Mooie showroom en spullen. Verschillende stijlen, voor elk wat wils. Dressoir en bergkast gekocht; weer goed geslaagd en.....zeer goede service, hetgeen zeer belangrijk is. Had paar dagen er voor nog gebeld of er airco was. Gelukkig bleek dat het geval te zijn. Het echtpaar (familie) waarmee wij de showroom bezochten zijn van dezelfde mening en kochten ook gelijk wat accessoires. Kortom, weer een geslaagde winkelochtend. Bert en Anneke de Jong

We zijn erg blij uit de Zitmaxx�

We zijn erg blij uit de Zitmaxx gekomen. Waren op zoek naar een eetbank en eetstoelen. Met professionele en vriendelijke hulp hebben we een mooie set uit gekozen. Kunnen niet wachten tot we het in huis hebben!

Fantastisch bedrijf

Goede winkel, met hoogwaardige banken met veelzijdige opstellingen, soms wat onoverzichtelijk maar na wat uitleg van de medewerkers was het meteen duidelijk, zal deze winkel ook sterk aanraden aan andere mensen

Veel keus, maar je vind gegarandeerd wat je zoekt

Er is ontzettend veel keus, maar de winkel is zodanig ingericht dat je daardoor niet verward raakt. Eenmaal een bank gevonden, ben ik erg goed geholpen en wist wat de eventuele mogelijkheden zijn. Binnen no-time was de bank besteld en ben erg blij met mijn aankoop.

Stobbeweg 21

2461 EX Ter Aar