Mooie grote zaak met ruime keus

Mooie grote zaak met ruime keus. Goede service met vriendelijk personeel. Top!

Veel aanbod goede prijzen en goede�

Veel aanbod goede prijzen en goede service

Veel keuze en super toffe stoffen

Veel keuze en super toffe stoffen, kleuren en printjes mogelijk

Stoelendans,

Stoelendans, Bij aankomst werden we door een vrolijke verkeersregelaar naar een goede parkeerplaats verwezen eenmaal binnen in de winkel konden wij op ons gemak alles bekijken zonder gestoord te worden door verkopers nadat we onze keus gemaakt hadden en dit bij de informatiebalie hadden aangegeven werden we naar een tafel begeleid waarn even later de verkoper naar ons toe kwam. We hebben onze kleuren voor het model wat we hadden uitgekozen vlug kunnen bepalen. Het was een leuke ontspannende ervaring, We komen hier beslist weer terug

Fijne winkel

Fijne winkel. Heel veel soorten banken. Je kan hem naar je eigen wens samenstellen. Ook heel goed geholpen en goed advies gekregen.

Fijne winkel

Meerdere keren in de winkel geweest. Er is ontzettend veel keus dus het kost even tijd om de juiste bank en stof te kiezen. Uiteindelijk eerst via de website besloten welke bank nou echt de mooiste was en of het paste qua afmetingen, vervolgens opnieuw naar de winkel te gaan om een stof te kiezen en daarna de bank gelijk besteld. Je wordt goed geholpen in de winkel! Het is ook fijn dat ze verschillende stijlen hebben waardoor je je een goede voorstelling kan maken van hoe de bank gaat staan.

Heel veel personeel zodat we snel�

Heel veel personeel zodat we snel geholpen werden op een drukke zaterdag

heel vriendelijk personeel

heel vriendelijk personeel

Ondanks de drukte goed geholpen

Ondanks de drukte goed geholpen. Advies, snelle service en goede uitleg.

Ondanks drukte een zeer goede ervaring

We bleken een hele drukke dagvte hebben uitgekozen en zelfs een zeer vriendelijke parkeerregelaar was ingezet. Desondanks zakte de moed ons in de schoenen, maar eenmaal binnen was de zoektocht naar een bank nog best goed te doen. Ruime keuze met veel mogelijkheden in persoonlijke aanpassingen. Vervolgens werden we bovenverwachting snel door een medewerker vriendelijk en vakkundig geholpen. Nu wachten op de levering.

Komen altijd terug bij zitmax

Voor de derde keer een aankoop gedaan bij zitmax. De eerste en tweede keer hebben we toen het hele interieur van onze nieuwe woning bij zitmax gekocht. Het is erg fijn dat je voor alles hier terecht kan en alles ook in 1 keer thuis geleverd kan worden. De ervaringen waren tot nu toe altijd goed, en het is altijd een leuke verrassing om de meubels thuis te ontvangen. Soms weet je nog niet precies wat je binnen krijgt omdat je de stof en kleur apart kiest, maar tot nu toe is het altijd zelfs mooier dan verwacht. 14 december de derde aankoop gedaan.. een nieuwe bank. Samen met mijn broertje hier naar toe gegaan en smaken verschillen niet want we hebben de zelfde bank gekocht! Heel goed en vriendelijk geholpen!

Fantastisch geholpen door Helena bij�

Fantastisch geholpen door Helena bij uitzoeken van een bank. Uitgebreid advies gekregen en alle tijd werd genomen om opties te bespreken.

De ervaring in de Zitmaxx was prettig en inspirerend.

Het was een fijne ervaring in de Zitmaxx ter Aar. Het aanbod was heel ruim waardoor we veel inspiratie voor ons huis kregen. We werden heel prettig geholpen bij het uitzoeken van de juiste stof voor ons. En er werd goed meegedacht hoe we de rest van de ruimte in onze woonkamer konden benutten. De meneer bij de stoffen bleef ook maar zoeken naar een specifieke kleur ondanks de drukte in de winkel. Ik beveel Zitmaxx zeker aan wanneer je een bank wilt kopen.

Soepel koopproces

Soepel koopproces

Snel en fijn geholpen!

Snel en fijn geholpen!

supersnel en fijn geholpen

Ondanks de drukte supersnel en fijn geholpen! Zitmaxx gaat met de tijd mee.

Zeer klantvriendelijk, ook bij kleine aankoop!

Showroom bezocht om een vloerkleed uit te zoeken. Geen aparte afdeling voor vloerkleden, maar de wandeling langs alle zithoeken was leuk. Foto's gemaakt van kleden die wij mooi vonden. Terug bij de servicebalie werd er direct een medewerker geregeld. Besproken welke kleden het beste passen. De medewerker kwam met diverse stalen bij ons aan tafel zitten. Nam alle tijd. Het kleed was afgeprijsd en wordt gratis bij ons thuis bezorgd.

Accuraat geholpen door een zeer deskundige persoon!

Accuraat geholpen door een zeer deskundige dame met goede smaak advies voor hetgeen wat we wilde hebben voor onze eethoek!

Geweldige winkel

Geweldige winkel, mooi assortiment, vriendelijke en behulpzame medewerkers en snelle goede service! Kortom, top ervaring!!

Snel geholpen en veel keuze

Snel geholpen

Vandaag super goed geslaagd voor ons nieuwe meubilair. Van zithoek tot eethoek en alle bijbehoren helemaal compleet. Super fijn geholpen door de medewerker die echt meedacht en doorslaggevend advies heeft gegeven. Heel fijn om zo serieus en zonder opdringen te worden geholpen. Het was vandaag erg druk in de winkel, maar de medewerker nam alle tijd voor ons. Top ervaring, kan niet wachten tot de levering!

Mijn ervaring was dat wij op ons gemak�Bankstel

Mijn ervaring was dat wij op ons gemak konden rond kijken en er niet gelijk iemand bij je stond om te vragen of hij of zij ons kon helpen. Toen we wilde dat iemand ons kon helpen er ook gelijk hulp kwam . Ook dat we rustig geholpen werden met de bank kopen en wat nog mooier was dat we geen aanbetaling hoefde te doen maar pas bij aflevering moeten betalen.

Netjes geholpen ondanks de drukte in de�

Netjes geholpen ondanks de drukte in de winkel . Ruime keuze aan meubels en stoffen

De medewerkers denken goed met je mee

De medewerker dacht goed met ons mee over de kleur, was bereid om een stoel te verplaatsen naar de bank om kleuren te vergelijken en gaf ons goed advies m.b.t. ons huidige kleurenpalet in huis. Met een lekker kopje koffie gingen we het meubel samenstellen en kregen we de totaalprijs te horen. Al met al een hele fijne ervaring - niet de eerste keer - bij Zitmaxx Wonen. Hier kopen we ons volgende meubelstuk ook weer.

Toppers

We zijn goed geholpen door medewerkster en jullie winkel heeft een ruim assortiment aan keuzes.

Stobbeweg 21

2461 EX Ter Aar