Fijn geholpen

Goed en uitvoerig geholpen tijdens het uitkiezen van de bank en de kleuren door een medewerker van Zitmaxx. Nu wachten op de bank en hopen dat deze naar tevredenheid is.

Na jaren geleden een zitbank te hebben�

Na jaren geleden een zitbank te hebben gekocht bij Zitmaxx, wederom getogen naar Ter Aar, voor 6 nieuwe eetkamer stoelen. Na ons vooraf al te hebben georienteerd via de website eerst eens gaan kijken en proefzitten alvorens we bij de adviseur met dame in opleiding hebben besloten tot aanchaf van 6 eetkamerstoelen merk: Chloe tyope :KIOWA ten bedrage van 1321,00 euro. Na onze eerdere ervaring , evenals bij aankoop van onze bank ter waarde van 3619,00 in 2016 met Zitmaxx een goede koop denken een goed advies gekregen.

We hebben een bank gekocht die achteraf�

We hebben een bank gekocht die achteraf niet goed bleek. Na inzet van een expert goed geholpen en een nieuwe bank mogen uitzoeken.

Prima winkel

Goed en snel geholpen, vriendelijke medewerkers. Zeer veel keus.

Heel leuk en goed geholpen in de winkel

Heel leuk en goed geholpen in de winkel door Aniek!

Fijn dat je op je gemak kunt rondkijken�

Fijn dat je op je gemak kunt rondkijken en wanneer je iemand nodig hebt dan vraag je het gewoon. Wordt heel erg netjes geholpen en goede service.

Geweldige meubelzaak word goed geholpen�

Geweldige meubelzaak word goed geholpen . Ze nemen de tijd voor je. Mensen zijn vriendelijk. Dat is goede service. Zou het iedereen aan raden om er te gaan kijken. Veel keus.

Goede uitleg en klantvriendelijk.

Goede uitleg en klantvriendelijk. Bij binnenkomst word je welkom geheten, en je komt erg gezellig binnen. Bij het zoeken naar een bank word je niet telkens door een medewerker gestoord of die je kan helpen, dat vonden wij erg fijn. Toen we een vraag hadden konden we bij de info balie vragen naar een medewerker, die naar even wachten kwam en de hele tijd bleef voor uitleg van de stof en bank daarna netjes alles in orde gemaakt, en nu is het wachten op de bank. Tot nu toe is het een perfecte winkel om wat uit te zoeken, en slagen doe je er wel ze hebben zoveel keus dat iedereen daar kan slagen.

Zeer fijne winkel ervaring gehad bij�

Zeer fijne winkel ervaring gehad bij zitmaxx Heel prettig geholpen in een hele fijne ongedwongen sfeer

Fijn geholpen en goed advies gekregen�

Fijn geholpen en goed advies gekregen van de medewerker.

Zeer tevreden over de service!

We hadden al online eetkamerstoelen besteld tijdens de lockdown, erg tevreden mee, dus voor onze nieuwe bank was Zitmaxx een logische keuze. Enorme keuze, maar geen uren nodig om het rondje te maken. Vakkundig personeel dringt zich niet op, maar nemen uitgebreid de tijd om te helpen bij vragen. Al onze specifieke wensen werden serieus behandeld door een toegewezen medewerker, die een offerte maakte zodat we thuis rustig konden overleggen. Hij bleef even vriendelijk toen het bijna sluitingstijd was en raffelde niks af. Met goed gevoel weer naar huis. Bij terugkomst werd door een even vriendelijke andere medewerker de offerte verwerkt tot order. Ze zijn open en eerlijk over levertijden, prijzen en garantie. Vakkennis is bij iedereen die we gesproken hebben zeer groot. We komen hier zeker terug voor ons volgende meubel!

Heerlijke relaxfeautuil op de juiste maat en in de juiste kleur.

Bij het maken van mijn keuze voor een relaxfeautuil ben ik optimaal geadviseerd door de verkoopster onder het genot van een kop koffie. Ik ben daarom volledig tevreden huiswaarts gekeerd en wacht nu in spanning op het moment dat ik heerlijk relaxt van mijn nieuwe stoel kan genieten. K. Sneek Heerhugowaard

Medewerker was erg behulpzaam

Medewerker was erg behulpzaam. Nam de tijd, niet opdringerig. Dat maakt dat we een keuze hebben kunnen maken die tot slot helemaal bij onze smaak past.

2e keer dat wij hier een bank besteld�

2e keer dat wij hier een bank besteld hebben. Met de 1e bank nog steeds heel blij! Vind het proces fijn, zitten met een verkoper die met je mee denkt verder niet te veel poespas. Helemaal prima!

Op aanraden van onze vrienden bij�

Op aanraden van onze vrienden bij jullie onze eetkamerstoelen gekocht. We kunnen niet wachten tot ze geleverd worden!

We hebben goed advies gekregen bij het kopen van een boxspring

We hebben goed advies gekregen bij het kopen van onze nieuwe boxspring. Het personeel was vriendelijk en mijn vriend en ik voelde ons goed geholpen. We kunnen niet wachten tot die er is.

Grote winkel met enorm veel opties wat�

Grote winkel met enorm veel opties wat betreft banken! Was lastig om een keuze te maken zonder het uiteindelijke plaatje voor ogen te zien, maar met behulp van de werknemers is dit goedgekomen. Kan niet wachten tot de bank binnen is!!

Zeer behulpzame verkoper

Zeer behulpzame verkoper. Neem de tijd voor je. Groot assortiment. Smeren je geen dingen aan. Kan nog niet over kwaliteit of afhandeling van klachten oordelen. Dus daarom 4 sterren.

een zaak waar je terug blijft komen om te kopen

ik heb 7 jr geleden een bankstel gekocht en kwam zaterdag voor 4 eetkamer stoelen. Hele vriendelijke medewerkster (ondanks de enorme drukte) ze bleef vriendelijk ze kwam zelfs met stoelen aanzetten. Knap als je toch moe bent na zo een drukke dag en dan zo vriendelijk en behulpzaam, blijven. Compliment. Ik vind jullie een goede zaak en heb jullie ook aan vrienden doorverwezen en die zijn ook bij jullie geweest en waren ook enthousiast.

Goed advies en service

We zijn heel goed geholpen en zeer enthousiast. Een zaak met veel keuze en mogelijkheden zoals zitdiepte, zithoogte, soorten leuning en pootjes. En daarnaast een groot assortiment aan bekleding.

Erg grote winkel met veel keuze

Erg grote winkel met veel keuze. Je word fijn geholpen. Ze stellen de bank samen, naar je wensen zoals je hem wilt hebben. Word ook gekeken naar welke stof het beste bij je past en de grote van de bank. Volgende keer komen we de meubels uitzoeken. Zo tevreden zijn we met de service dir we hebben gekregen

Vijf sterren

Wat een geweldige zaak, personeel heel attent, rustig en wat ik zeer bewonder ze dwingen je niets op. We komen zeker een keer terug

Een prettige eerste kennismaking!

Op zoek naar een nieuwe bank kwam ik de site van Zitmaxx tegen. De site werkt geweldig goed, je ziet direct wat de stofkeuze, uitvoering en modelkeuze voor invloed hebben op de actuele prijs. Ik had nog nooit van Zitmaxx gehoord maar de recensies waren goed. Het was erg druk (zaterdag) maar we zijn heel goed geholpen en hopen onze nieuwe bank over 12 weken te mogen ontvangen.

Prachtige zaak met veelzijdig aanbod�

Prachtige zaak met veelzijdig aanbod voor ieder budget. Op zich had er van mij wel iets meer advies gegeven mogen worden, maar dat kan per adviseur verschillen natuurlijk. Hou er rekening mee dat je wel een poosje bezig bent, want als je uiteindelijk je keuze gemaakt hebt, moet het nog een keer per item op een order overgeschreven (!!!) worden. Al met al: prachtige meubels uitgekozen, nu afwachten tot ze geleverd worden!

Perfect geslaagd bij Zitmaxx na fijne service

Wij waren op zoek naar een gave bank, eettafel en een bergkast. Na rondkijken op de website maar eens gaan kijken in de winkel. Erg leuke ruim opgezette showroom met allerlei verschillende stijlen en in uiteenlopende prijscategorie�n. Voor ieder wat wils dus. Erg vriendelijk personeel die je netjes groeten bij binnenkomst en graag met je meedenken. We hadden wat vragen en werden goed en vriendelijk geholpen. Niets was teveel gevraagd. Uiteindelijk zijn wij super blij en tevreden de winkel weer uitgelopen na het bestellen van de dingen die we graag wilden hebben! De levertijd is op sommige dingen wat lang op dit moment, maar dat geldt voor alle meubelzaken!

Stobbeweg 21

2461 EX Ter Aar