Erg tevreden,mooie sortering en�

Erg tevreden,mooie sortering en verkoper heel netjes en duidelijk.Dus we zijn enthousiast.

Zeer vriendelijk geholpen

Bij binnenkomst vriendelijk begroet, en daarna rustig rond kunnen kijken. Nadat ik besloten had welke bank het zou worden zeer vriendelijk geholpen bij de stofkeuze en overige vragen. Plus nog een goede tip voor een leuke lunchgelegenheid.

Een dikke 10!

Alles is goed geregeld, netjes zoals beloofd door een zeer vriendelijke bezorger bezorgd. Alles was compleet. Een dikke 10!

Van plan om je woning in te richten

Van plan om je woning in te richten? Bij Zitmaxx Wonen zit je meteen goed. Ervaren personeel die jouw heel goed helpt. Je gaat met een goed gevoel naar binnen en je komt ook met een goed gevoel naar buiten. Gewoon super.

Wij zijn heel tevreden met het advies�

Wij zijn heel tevreden met het advies en de manier waarop wij geholpen zijn om nieuwe meubels uit te zoeken. Goed meegedacht en niets opgedrongen. Dit maakt dat wij Zitmaxx zeker zullen aanbevelen aan andere belangstellenden.

Wij zijn prettig door de verkoper�geholpen

Wij zijn prettig door de verkoper geholpen, met duidelijke uitleg over de verschillende mogelijkheden van het meubel waar onze keuze op op was gevallen na aankoop dus met een goed gevoel huiswaarts gegaan.

Fijne zaak en klant vriendelijk

We kregen van mijn zus deze zaak op nadat we aangaven dat we een nieuwe bank zochten . Zij was er erg tevreden over en die ervaring delen wij met haar. Je kon rustig rond kijken en toen we een bank zagen die ons aansprak werden we zeer vriendelijk geholpen , een erg ruime zaak met veel keus en een goede prijs , kwaliteit verhouding .

Beter dan verteld...

Na door bekenden gewezen te zijn op Zitmaxx Wonen zijn wij naar Ter Aar gegaan om hun enthousiaste verhaal te checken. Wat een fijne overzichtelijke zaak met een prachtig assortiment waar niet direct bij binnenkomst een fanatieke verkoper in je nek springt. Na op alle gemak het assortiment te hebben bekeken en een (voorlopige) keuze gemaakt te hebben contact gezocht met een verkoper. Een verkoper met verstand van zaken en goede adviezen. De eethoek besteld. Als de aflevering net zo gaat als het bestelproces ....hulde!!

Graag weer naar zit max

Aardige ontvangst bij de receptie Aardige en goed adviserende en meedenkende verkoopmedewerker. Eerder hier een bank gekocht en 10 jaar meegegaan! Dus alle vertrouwen dat de nieuwe bank goed afgeleverd gaat worden en van goede kwaliteit is.

Aanschaf Bank en Fauteuils

Via internet al jaren geleden ben ik terecht gekomen bij Zitmaxx. Ik ben niet zo groot behuisd en heb dus beperkte ruimte. De Bank die ik zoek mocht niet meer dan 1.70 m breed zijn. 1.60 m is een ideale maat, maar in de gangbare modellen haast niet te vinden. Bij Zitmaxx zijn er banken van 1.64 m en iets kleinere 1.54 m. De keuze viel op 1.64 m breed, de bank zit niet goed. Ronald had dit gelijk door en verwees mij naar een kleiner model 1.54 m Campbell die wel goed zit. De veelheid van stoffen en modellen bij Fauteuils is enorm. Toch ben ik er in geslaagd een stof te vinden voor bank en fauteuils. Opmerkelijk vindt ik dat de stof voor bank of fauteuil andere prijs klasse bestaat. Beetje raar systeem het is niet anders. De verhouding Bank en stof vind ik niet helemaal in evenwicht. Door een fout is er een prijs bedongen voor bank in mijn voordeel al waar ik denk dat er met de prijs is geschoven in de dag voor dekoopen erna. Is niet te bewijzen. Uit eindelijk toch 40 euro voor deel gekregen. Ben blij met de koop. Carona doet de levering vertragen jammer,is niet anders. Ik sluit af met te zeggen dat het verkoopgesprek goed is verlopen.

Medewerkers waren gastvrij

Medewerkers waren gastvrij, behulpzaam met zoeken, vriendelijk en correct te woord gestaan.

Zitmaxx Wonen een onderneming waar de�

Zitmaxx Wonen een onderneming waar de klant nog echt koning is en zich ook zo voelt. Bij elke vraag een passend antwoord zonder morren of enige opmerking. Garantie service een dikke 10 alles word opgelost zonder scheve gezichten. Tot hier kunnen vele ondernemer nog iets van leren. Ga zo door!

Goede service voor een redelijke prijs!

Dit is inmiddels de derde keer dat ik bij Zitmaxx een bank koop en zou niet telkens bij ze terugkomen als ik niet tevreden was :-) De kwaliteit/prijs verhouding is erg goed en ben zeer tevreden over de behulpzaamheid van de medewerkers. Enige minpuntje wat mij betreft is dat ik de levertijd een beetje lang vind...Maar zelfs met dat krijgen ze van mij 5 sterren!

Fijne winkel met veel keus

Fijne winkel met veel keus. Geen opdringerige verkoop, je voelt je vrij om er door heen te lopen en op je gemak alles te bekijken. Ook zijn de meubels betaalbaar en voor elk budget is er wat te vinden. Alleen de sierkussens vind ik belachelijk duur, maar dat is persoonlijk, verder leuke accessoires.

Prima zaak met mooie meubels

Ben tot nog toe zeer tevreden, heb samen met Aniek een mooie bank samengesteld, alles rustig uit kunnen zoeken mbt kleur en opstelling etc., en ik kan niet wachten tot ie hier staat, mooie winkel met mooie meubels.

Een prachtige winkel en heel veel�

Een prachtige winkel en heel veel keuzes. Duidelijke winkelroute en rustig de tijd om rond te kijken. Het bestellen verliep ook zeer vriendelijk en duidelijk. Kunnen niet wachten tot de bestelling binnen komt. m.vr.gr. Dick en Margreet Rovers.

Erg mooie winkel

Erg mooie winkel, prachtig ingericht in verschillende stijlen. Elk hoekje weer wat anders. Mooie meubelen

Zeer ruime keuze en meer als alleen bankstellen.

Zeer ruime keuze en meer als alleen bankstellen. Winkel is overzichtelijk en er is veel ruimte, we zijn super goed geholpen door een van de verkopers die ruim de tijd nam om mede onze kleurkeuze te bepalen onder een lekker bakkie koffie ! Goede prijs kwaliteit verhouding. Kortom we zijn zeer tevreden.

Top geholpen

Top geholpen! Medewerker erg deskundig en tegelijkertijd vriendelijk. Wij voelden ons erg welkom in de winkel.

Mooie spullen veel keus

Mooie spullen veel keus

Super winkel maar kies een geschikt moment

Op een zaterdagmiddag gegaan maar was echt veel te druk waardoor je niet rustig banken kon uitproberen. Omdat de collectie wel erg mooi is doordeweeks teruggegaan en toen echt super goed en vriendelijk geholpen. Raad iedereen aan om doordeweeks te gaan omdat de mensen van zitmaxx dan alle tijd hebben om je goed te adviseren en te helpen bij het maken van je keuze(s)

Goede service!

In de winkel goed geholpen, de stoeltjes die ik had uitgekozen bleken ook op voorraad te zijn en kon ik gelijk meenemen. Ook bij het afhaalmagazijn vriendelijk geholpen. Bij de stoeltjes in elkaar zetten wat probleempjes maar uiteindelijk via chat wel gelukt! Al met al erg blij met mijn stoeltjes!

Wij waren zeer verrast door de�

Wij waren zeer verrast door de verschillende woonstijlen en de prettige opstelling hiervan. De verkoopster was erg vriendelijk en behulpzaam bij het maken onze keuze. De prijzen zijn , prijs / kwaliteit zeker goed. Kan Zitmaxx wonen dan ook iedereen aanbevelen.

Voor het eerst bij zitmaxx wonen�

Voor het eerst bij zitmaxx wonen geweest. Heerlijke ruim opgezette winkel, met veel stijlen. Prima geholpen. Kom hier zeker vaker terug.

Wij waren nog niet eerder hier geweest�

Wij waren nog niet eerder hier geweest dus ik stond ervan te kijken wat een asortiement hier was we zijn ook netjes geholpen wat je ook zoek staat er

Stobbeweg 21

2461 EX Ter Aar