Al veel winkels bezocht maar bij�

Al veel winkels bezocht maar bij Zitmaxx was er zoveel keus!! Eindelijk een bank gevonden die �cht lekker zit (Franchesca) en ook nog eens in de kleur �n materiaal die we voor ogen hadden. Na de ronde door de winkel werden we zo goed geholpen, super fijn! Ook prijs/kwaliteit een goede keus. Nu alleen even wat langer wachten.. we hopen dat het snel gaat??

Dikke aanrader!

Door mijn vorige goede ervaringen bij Zitmaxx ben ik wederom geslaagd hier. Wij werden zeer goed ontvangen door een medewerker. Heel vrijblijvend gesprek, de medewerker dacht goed met ons mee qua stijl en zitcomfort. Geheel ongedwongen en relaxed met een kop koffie een aankoop gedaan. Een dikke aanrader!

Ik ben erg goed geholpen

Ik ben erg goed geholpen. Goede klantenservice, de medewerkers waren erg vriendelijk en denken met je na. Ik kom hier zeker terug !!

Wij hebben het als zeer prettig ervaren�

Wij hebben het als zeer prettig ervaren om binnen de maatregelen van de corona rond te kunnen lopen door de winkel. Na afloop zijn we prettig geholpen en hebben onze bestelling geplaatst. Wij wachten nu met spanning af hoe onze nieuwe bank en tv meubel staat in ons huisje.

bij binnen komst netjes�

bij binnen komst netjes ontvangen,daarna uitstekend in geligt door ver schillende ver kopers,die ons later de vrijheid gaven om zelf de juiste stoelen uit tezoeken wat dus ook is gelukt

Heel blij met onze keuze voor Zitmaxx.

Hartelijke ontvangst, goede informatie. Er is ruim voldoende tijd voor ons genomen ondanks dat het best druk was. Ruime keuze, wij waren wel blij dat wij eerst de website geraadpleegd hadden.

Prettig en deskundig geholpen en�

Prettig en deskundig geholpen en geadviseerd. Prima dankjewel . Wij hebben veel zaken afgelopen de laatste weken. Dit wad de eerste positieve ervaring. Dank

We zijn zeer goed geholpen en super service

We zijn zeer goed geholpen en de verkoper heeft ons met onze wensen Zeer goed geholpen en meegedacht Gekocht leren hoekbankstel , en een bij passende poef ,en eetkamerstoelen met het zelfde leer er op Super service en mooi zaak Perry van der steeg

Prettig en duidelijk

Mooie presentatie in de showroom en wat ons direct al opviel was dat er voldoende verkopers aanwezig waren om te helpen. Na een rondje gelopen te hebben besloten wij om wat informatie te vragen. Bij de infobalie werden wij direct vriendelijk ontvangen en, omdat er op dat moment geen verkoper beschikbaar was, netjes aan een tafeltje gezet en niet veel later kwam er een verkoper. De verkoper was niet opdringerig en nam alle tijd om onze vragen te beantwoorden en ons te helpen met het uitzoeken van de juiste stoelen met de juiste stoffen. Uiteindelijk de bestelling geplaatst en de orderbevestiging een aantal dagen later in de mailbox ontvangen. Wij hebben er een goed gevoel aan overgehouden en komen er vast nog wel eens terug

heel goed geholpen na beschrijving van�

heel goed geholpen na beschrijving van een stoel op internet werd de juiste stoel gebracht en konden ook de kleur kiezen volgende week worden ze al gebracht alles bij elkaar zeer tevreden

Prettig geholpen in de winkel

Prettig geholpen in de winkel. In afwachting van het te leveren product, ondanks de coronasituatie een gewone levertijd.

Veel keuze mooie winkel en zeer�

Veel keuze mooie winkel en zeer vriendelijk personeel die ons goed adviseerden.

Fijn hoe wij geholpen zijn

Fijn hoe wij geholpen zijn. Wat ik als prettig ervaren heb is dat er veel medewerkers aanwezig waren om ons te helpen nadat wij in de winkel rond gelopen hebben. Wat ik miste was dat er geen medewerkers in de winkel zelf liepen, dit had ik ook fijn gevonden ipv alleen aan het eind van de winkel.

Bankstel Stefanie Velvet Gold

Over een aantal weken ontvangen wij de sleutel van ons nieuwe huis. Hierbij hoort ook een nieuw interieur. Zodoende zijn wij bij Zitmaxx uitgekomen omdat we eerder ook al eens wat gekocht hadden voor onze huidige woning. Ons doel was om een nieuwe bank te scoren en dat is gelukt. We maakte een keuze uit 3 banken en daarbij is het 1 geworden genaamd Stefanie. Vervolgens zijn wij heel netjes en snel geholpen door een medewerker. Doordat we al wisten welke bank, stof en kleur we wilde waren we er al snel uit. Nu is het even wachten tot we in ons nieuwe huis kunnen en op de bank mogen neerploffen.

4 eetkamerstoelen besteld ,en men heeft�

4 eetkamerstoelen besteld ,en men heeft mij telefonisch KEURIG geholpen om de bestelling te plaatsen. Erg vriendelijk personeel. Er is ruime keus in het assortiment.

Ons eerste bszoek

Wij kwamen hier voor het eerst en waren een beetje overdonderd door de grootte van de winkel en hoe veel klanten er waren. We voelden ons wel direct op het gemak en werden niet 'lastig gevallen' door het personeel, maar wel ontzettend vriendelijk ontvangen. Na het uitkiezen en uitproberen van de bank hebben we om een medewerkster gevraagd, zij was er vrij vlot ondanks de drukte. Ze dacht goed mee (we hebben kinderen en een aantal huisdieren en willen natuurlijk zo lang mogelijk genieten van de bank), nam rustig de tijd, probeerde geen onnodige verkoop tactieken uit en stelde zelfs ons ��n jarig dochtertje op haar gemak. Wij zijn heel tevreden met de service en kijken heel erg uit naar onze nieuwe bank!

Gewoon top!

Mooie grote winkel met heel veel keus en gastvrije verkopers.

Prettige winkel, rustig rond gelopen en vriendelijk geholpen.

Overzichtelijke winkel. Fijn dat tijdens de winkelroute wordt aangegeven hoe lang de route nog ongeveer duurt. Aan het eind de infobalie, waarna ik aan een tafel keurig en vlot geholpen werd. Ik ga graag nog eens terug, ook om accessoires te kijken. Al moest ik er ruim 1 uur voor rijden. Geen probleem, moeite waard.

Vriendelijk en snel geholpen door een�

Vriendelijk en snel geholpen door een dame die echt de tijd voor ons nam.

Voor het eerst naar Zitmaxx

Voor het eerst naar Zitmaxx, keurig ontvangen bij de receptie, vervolgens ronde door de winkel gelopen , keuze te over, vervolgens plaatsgenomen aan tafel waar we keurig werden geholpen.Alles naar tevredenheid!

Top afhandeling

Top afhandeling

Hele mooie showroom

Hele mooie showroom, door het ruime assortiment, keuzes maken. Gelukkig goed advies. Aanrader. Gelijk andere op de hoogte gebracht van deze topzaak. Moeite van de rit meer dan waard.

Genoeg keuze

Genoeg keuze, goed geholpen. Erg blij met onze aankoop was de lange autorit zeker waard

Super mooie bank en fauteuil gekocht

Super mooie bank en fauteuil gekocht! Paar weken geleden een bank gekocht en een fauteuil. Ben benieuwd! Het is een drukke zaak maar zijn goed geholpen. Wij zijn door Louis geholpen echt een aanrader en neemt de tijd voor je. Dat hadden sommige collega�s wel minder tegen sluitingstijd. Hopelijk komt de bank snel binnen!!

Heel veel sortering je kunt goed kiezen. En vriendelijk geholpen ik beveel het ook aan

Heel veel sortering , je kunt goed kiezen . En vriendelijk geholpen niets was haar te veel Ik beveel het ook aan

Stobbeweg 21

2461 EX Ter Aar