Hoekbank

Onlangs een prachtige hoekbank gekocht bij Zitmaxx. Na ruim de tijd te hebben genomen in de gezellige showroom hebben we een definitieve keuze gemaakt. Omdat we gelijk wilde bestellen zijn we naar de infobalie gegaan en daar werden we vriendelijk te woord gestaan en konden we plaats nemen aan een van de tafels. Ondanks de drukte op zaterdag stond er in no time een verkoopmedewerker aan de tafel. Na een prettig gesprek waarbij de verkoper ons een aantal goede aanbevelingen gaf, hebben we direct de knoop doorgehakt en de betreffende bank besteld. Al met al zeer tevreden over de gang van zaken.

Op zaterdag de showroom bezocht op zoek�

Op zaterdag de showroom bezocht op zoek naar degelijke barstoelen. Ondanks de grote drukte verrassend snel en adequaat geholpen met mijn keuze. Chapeau!

Vriendelijk ontvangst, duidelijke uitleg en goede koffie

In eerste instantie op internet al een eerste ori�ntatie gedaan. Bij binnenkomst vriendelijk ontvangst. Gister in de winkel geholpen door Ronald. We werden goed geholpen met de stoffen en hij probeerde mee te denken met alternatieven. Ook heerlijke koffie aanwezig. Nu wachten op de spullen.

Fijne medewerkers, goede sfeer, veel keuze

Hele fijne medewerker! Luister goed naar wensen, heeft goede adviezen en denkt met je mee. Er is super veel keuze, maar door hulp van medewerker uiteindelijk een goede afweging kunnen maken voor de meest passende eettafel bank.

Hallo

Hallo. Wat een mooie en uitgebreide winkel, zoveel keus om te kiezen. Wij gingen voor een bank bij de eethoek, gevraagd of iemand ons kon helpen. Geen probleem en heel vriendelijk, ze had goeie idee�n en we waren zo klaar. Ik zou zeggen ga zo door, de vorige keer kwamen wij voor stoelen aan dezelfde tafel zo klaar. Mijn zus komt hier ook graag, de koffie is top bij jullie gr Debbie

Prachtig!!

Prachtig!!! Wat een mooie winkel. Mijn vriendin en ik konden bij binnenkomst rustig rondkijken. Aan het einde konden we rustig met een kopje koffie zitten en advies krijgen van een van de medewerkers. De adviseur kon ons vervolgens goed helpen. We hebben een mooie bank gekocht!

Veel keuze uit prachtige meubels van goede kwaliteit

Zitmaxx heeft ontzettend veel keus uit prachtige meubels en accesoires. De banken zijn samen te stellen naar de maat die je nodig hebt, ook veel keus uit mooie bekleding stoffen. Er lopen genoeg verkopers rond om je te helpen, maar absoluut niet opdringerig, je kunt rustig rondkijken en proef zitten. Wij zijn weer naar deze winkel terug gekomen omdat we 12 jaar terug onze eerste bank hier hebben gekocht en we zijn hier nog steeds heel tevreden mee (helaas past deze niet in ons nieuwe huis). Nu weer een nieuwe bank en gelijk salontafel en mooie lamp mee besteld. We zijn erg tevreden!

Geweldige duidelijke service

Nemen de tijd en denken met je mee

Ik heb nog nooit meegemaakt dat een�

Ik heb nog nooit meegemaakt dat een verkoopster 2 keer met ons meeloopt om het gewenste artikel te bekijken of het allemaal klopt. De duidelijkheid ,de vriendelijkheid en de vakbekwaamheid en dat allemaal voor black friday wanneer het erg druk is . Toppie

Zeer service gericht ook voor de mindervalide persoon

Vandaag bezocht ik samen met mijn ouders de winkel om een bank te bestellen. Zowel ik als mijn moeder gebruiken een scootmobiel. Bij aankomst in de winkel bleek de lift buiten gebruik. Als snel werd iemand geroepen en mocchten wij via het magazijn naar de goederenlift om zo toch de winkel te betreden. Overal werd netjes geholpen met deuren open houden en evt ruimte vrij maken. Ook tijdens het bestellen van de bank zeer vriendelijk en goed geholpen. Niks was teveel gevraagd en ik werd goed ondersteund mbt mijn beperkingen. Dit soort service en hulp krijg je helaas niet overal al mindervalide. Zeer fijne winkel en personeel met een prachtig aanbod absoluut een aanrader.

Het is een hele fijne en professionele�

Het is een hele fijne en professionele winkel. Aan iedereen zijn instelling en houding merk je echt dat alle neuzen dezelfde kant op staan, en dat ze hetzelfde doel hebben, de klant zo goed en fijn mogelijk helpen. Ondanks de enorme omvang van de winkel voelt het heel erg persoonlijk en warm. Bedankt!

Hoezo...service? TOP

Op aanraden van vrienden naar Ter Aar Zitmaxx getogen. In de prachtige omgeving verwachtten wij niet zo'n grote meubelzaak dus waren zeer verrast door de moderne uitstraling met voldoende parkeergelegenheid. Eenmaal binnen verbaasde de enorme collectie fauteuils ons, raakte niet uitgekeken. Nadat we een keuze hadden gemaakt kwam al snel een medewerkster om ons goede adviezen en mogelijkheden te geven. Naar aanleiding daarvan een goede keuze kunnen maken en bestelling geplaatst. Een absolute aanrader, met niet opdringerige maar op verzoek servicegerichte verkopers. Aankoop door Ed Evers Haarlem

Toppie behandeld door verkoopster ????? met�

Toppie behandeld door verkoopster ????? met uitstekende kennis van zaken en de kortste weg door de winkel ?? Enorm assortiment Komplimenten!!

Mega veel keus en je word onwijs goed�

Mega veel keus en je word onwijs goed geholpen. Fijne winkelervaring.

Aankoop twee relax stoelen

We vonden het assortiment best groot,de verkoopster deed echt haar best om ons te helpen wat voor ons de beste koop zou zijn en nam daar ook de tijd voor We hopen veel plezier van onze aankoop te hebben

Persoonlijk geholpen, heel tevreden!

Na een lange zoektocht naar een nieuwe bank zijn wij via via bij Zitmaxx gekomen. Eerst een rondje door de prachtige showroom om vervolgens volledig persoonlijk geholpen te worden door Julia. Er werd goed geluisterd naar onze wensen en waar wij de bomen door het bos niet meer zagen zijn wij weggegaan met een nieuwe bank! Zelfs werd er nog gekeken naar een stof die wij ergens anders hadden gezien. Al met al, nu al onwijs tevreden met onze aankoop en we hopen de bank in april op te halen voor onze nieuwbouwwoning.

Er is heel veel keuze

Er is heel veel keuze en alles is mogelijk! Ben erg professioneel geholpen, fijne ervaring.

Veel keuze en goed geholpen !

Veel keuze en goed geholpen ! Voor een bank kan je terecht in alle soorten en maten.

Erg fijn geholpen

Erg fijn geholpen, nam de tijd en dacht echt mee. Ruime showroom met veel keuze! Super tevreden

De keuze is geweldig

De keuze is geweldig Vriendelijke hulp

Grote winkel met persoonlijke benadering

Hoewel een supergrote winkel met dito aanbod werden wij op een zeer vriendelijke, klantgerichte en persoonlijke wijze geholpen door verkoopster Julia. Wij wisten al welke tafel wij wilden hebben en dat ie bij Zitmaxx het meest gunstig was geprijsd. Tevens zijn wij bij Zitmaxx ook geslaagd voor de bijpassende stoelen.

Zeer goede ervaring

Zeer goede ervaring, veel keus en overzichtelijk. Prima en kundig geholpen door Rolf.

Zeer veel keus

Zeer veel keus, prettige loop route, fijne mensen die je helpen..

Fijne winkel,goed geholpen.We hadden�

Fijne winkel,goed geholpen.We hadden ergens een plaatje van een bankje. Werd helemaal meegedacht welke er het beste bij kwam.Met voorbeelden etc

Eettafel en stoelen / geweldige zaak

Vanmiddag samen met mijn moeder langs Zitmaxx geweest. Hele leuke en sfeervolle zaak. Werden ontzettend goed geholpen door een vriendelijke en lieve verkoopster. Ze was erg geduldig (vooral omdat ik geen keuze kon maken). Uit eindelijk samen alle mogelijkheden bekeken en na lang twijfelen een mooie tafel en stoelen gekocht. Ik kom zeker terug voor een nieuwe bank en eventueel tv meubel!

Stobbeweg 21

2461 EX Ter Aar