Je zit goed bij Zitmaxx Wonen

Na vraag om een aankoop te doen werden we snel geholpen en koffie werd voor ons neergezet,de voortreffelijke uitleg over onze bank en de vriendelijkheid waren we zeer tevreden over.

Geweldige bankstellen en stoelen

Zitmaxx heeft veel keuze en de banken zijn van goede kwaliteit. Je kunt voor een eenmalig bedrag 5 jaar lang gebruik maken van hun schoonmaak- en opklopservice.

Mooie ruime toonzaal

Aardig ontvangst bij binnenkomst. Mooie ruime toonzaal met heel veel keus, maar wel leuk met kleine �intieme huiskamertjes� ingericht. Echt heel tof. Gesproken met adviseur. We zijn goed geholpen. Al met al heel erg tevreden tot nu toe.

Supervriendelijk geholpen!

Wij werden geholpen door een hele vriendelijke vrouw, ze dacht goed mee en wist al snel wat wij graag willen. Wij vonden het een hele fijne ervaring.

Wat een aanbod en fijne winkel

Wat een aanbod en fijne winkel, super goed ook geholpen en alle tijd. Een aanrader !

Vandaag een prachtige zitbank gekocht�

Vandaag een prachtige zitbank gekocht bij Zitmaxx Wonen! Na een rondje door de winkel in contact gebracht met een sympathieke medewerkster die ons bij een tasje koffie zeer goed geholpen heeft bij het kiezen van de juiste stof en alle mogelijke opties. Het is nu onze 2e zitbank die we daar gekocht hebben, prijs/kwaliteit zijn dit zeker toppers!

Heel veel keuze en betaalbaar

Heel veel keuze en betaalbaar. Wij komen hier al jaren en vinden het gewoon een super goede winkel waar je echt alles kunt vinden. Ook de mensen zijn daar aardig.

Mooie winkel

Mooie winkel, ruime openingstijden, veel personeel waardoor je snel geholpen wordt. Daarnaast een hele leuke fauteuil gekocht?? Groeten Anouk Plune

Goede service, genoeg wachtruimte en voldoende assortiment.

Uitstekende service bij aankoop nieuwe bank

Op een drukke zaterdagochtend zijn we heel snel en goed geholpen bij het samenstellen en kopen van een nieuwe bank. Alles werd goed uitgelegd. Daarna is de verkoopmedewerkster ook nog met ons door de hele winkel gelopen op zoek naar goed eetkamerstoelen. Helaas hebben we niks kunnen vinden, maar de service was uitstekend!

Goed advies, niet opdringerig!

We zijn gisteren voor de tweede keer in twee weken naar Zitmaxx gereden ondanks de afstand. Wat een gave winkel! Genoeg keuze, inspiratie �n wat ik heel erg fijn vond: g��n opdringerige verkopers. De eerste keer niet tot koop overgegaan en juist omdat er niet gepusht werd voelde het voor ons zo fijn weer terug te gaan. We zijn �rg goed geadviseerd, ondanks de drukte. Wat een vriendelijke dame en wat dacht zij goed mee! We gingen met een super goed gevoel, blij met onze bestelde bank de winkel uit!

Het was een hele fijne ervaring

Het was een hele fijne ervaring, omdat de medewerkers oprecht de tijd en moeite voor je nemen om de juiste beslissing te nemen. Bij het aanleveren van de plattegrond van mijn woning kreeg ik ook tips die ik niet had opgemerkt ( waar je dus kwa ruimte rekening mee moet houden etc.).

Weer geslaagd

14 jaar geleden onze eerste bank hier gekocht en nu weer geslaagd! Hele fijne winkel en super goed geholpen door enthousiaste Monique.

Top service!

De collega heeft ons op geholpen met het kiezen van de juiste bank, opstelling en de stof. Zeer geduldig, ook omdat we een kleine van 9 maanden bij ons hadden die vrij onrustig was. Top uitgelegd ook, meerdere ervaringen gehad met jullie. Ga zo door!

Fijne ervaring

Hele goede ervaring. Fijne geholpen door Shirley. Veel kennis & gaf veel informatie over de vragen die we hadden. Het was alleen echt super druk. Je struikelde over de mensen. Het duurde helaas ook even voordat we geholpen werden.

Fijne hulp!

Hele fijne dame die ons hielp. Ze dacht goed mee. Moesten wel een half uur wachten tot er iemand kwam omdat het druk was.

Zitten als een koningin. Mijn nieuwe bank getest en gelijk gekocht!

De site van Zitmaxx was al heel duidelijk, maar om de juiste stof te bepalen en te ervaren hoe de bank zit toch ook naar de showroom gereden. Wat een mooie zaak met super vriendelijk personeel. Ondanks de drukte ben ik super snel geholpen door een adviseur, die echt de tijd voor je neemt en met je meedenkt. Verliefd geworden op de Romi en zonder probleem een staaltje mee kunnen krijgen van de stof om deze thuis nog te bekijken. Bij thuiskomst daarna direct de order kunnen bevestigen. Ook hierna nog vriendelijk te woord gestaan door een medewerkster die de order nog even na liep. Echt van begin tot eind een prettige ervaring met Zitmaxx. En nu kijk ik hoopvol uit tot �mijn� Romi bank er is over 8-10 weken. Bedankt voor de fijne winkelervaring Zitmaxx!!

Prima zaak met fijn personeel.

In het filiaal in ter Aar een nieuwe eetkamer tafel en een TV-kast gekocht. Wat een enorme keuze maar prima geholpen door een verkoopmedewerkster die ons door showroom heeft begeleid inclusief koffie. Fijne zaak.

Eerlijk advies, nemen de tijd

Super goed geholpen met het uitzoeken van onze bank en eetkamer stoelen! Aangezien ons huis in Frankrijk gebouwd word waren we erg aan het twijfelen over de kleuren; er werd vanalles bij gepakt om zo'n realistisch mogelijk beeld van het geheel te krijgen. Eerlijk advies wat ik erg belangrijk vind, word niks aangesmeerd, duidelijke uitleg over de voor en nadelen en de levering. Ook namen ze namen uitgebreid de tijd voor ons terwijl het aardig druk was. We zijn erg goed geslaagd en kunnen niet wachten tot het binnen komt!

(Te) jonge kundige verkoopster.

We werden zeer snel en deskundig geholpen door een jonge verkoopsters. Deze jongedame was behulpzaam en zeer deskundig. Alle opties werden aangeboden en uitgebreid besproken Product wordt in 8 tot 10 wkn afgeleverd. Het bedrag was hoger dan we wilden uitgeven maar door de aangeboden opties vonden we het uiteindelijke bedrag acceptabel

Netjes en gezellig geholpen ??

Netjes en gezellig geholpen ??

Winkel met veel keuze en goede kwaliteit

De winkel is ruim opgezet met veel keuze uit verschillende producten die ook in veel stoffen en/of kleuren leverbaar zijn. Begin december zijn ons bankstel met 2 losse woonkamerstoelen afgeleverd en keurig door de monteurs opgebouwd. De kwaliteit is gewoon heel goed. Net wederom geslaagd voor een uitschuifbare Melamine eettafel met 6 stoelen. Een winkel waar het altijd druk is omdat iedereen gewoonweg weer terugkomt. Een aanrader dus.

Veel keuze

Er is veel keuze, personeel is deskundig en vriendelijk.

**Geweldige ervaring bij Zitmaxx�

**Geweldige ervaring bij Zitmaxx Wonen** Op 2 januari zijn we vanuit Aalten naar Ter Aar gereden om een nieuwe bank te kopen. Acht jaar geleden hadden we al goede ervaringen met Zitmaxx Wonen, en deze keer was het net zo positief. Bij aankomst was het enorm druk, maar zodra we binnen waren, merkten we daar niets meer van. De winkel is goed georganiseerd en ruim opgezet, waardoor het winkelen prettig verloopt. Aan het einde van onze looproute door de winkel kregen we koffie aangeboden en hoefden we slechts vijf minuten te wachten op een vriendelijke dame die ons kwam helpen. Binnen een half uur hadden we onze keuze gemaakt en was de koop gesloten. Snelle en effici�nte service, precies zoals je het graag ziet! Ik raad Zitmaxx Wonen zeker aan voor iedereen die op zoek is naar meubels van goede kwaliteit en uitstekende service. ---

Enorm ruime keuze en gastvrije ontvangst

Enorm ruime keuze uit meubels en vooral uit de stoffering van de stoelen en banken. Daarmee kun je het helemaal op maat maken voor jezelf. De warme ontvangst, en kundige hulp maken het bezoek helemaal af. Het parkeren kan we lastig zijn op drukke dagen.

Stobbeweg 21

2461 EX Ter Aar