Mooie moderne winkel

Mooie moderne winkel, zeer rolstoelvriendelijk en vriendelijk personeel waardoor wij correct zijn geholpen

Wij hebben onlangs een bezoek gebracht�

Wij hebben onlangs een bezoek gebracht aan Zitmaxx wonen en na een half uur rond gekeken te hebben gesproken met een medewerker. Hij heeft ons goed uitleg gegeven over de stoffen en mogelijkheden. Na een uur hebben wij een mooie hoekbank, stoel en poef gekocht. Levertijd is tussen de 8 en 12 weken. Wij kijken er erg naar uit!

We kende de winkel niet maar vond het fantastisch!

Toen we net binnen kwamen kregen we in eerste instantie een chaotisch idee, we dachten dat we in een restaurant warem beland! Haha, toen we door hadden dat wij voor onze items boven moesten zijn was er een oase van rust, alles was enorm stylevol ingericht, en het gaf je echt een goede indruk hoe bepaalde meubels tot hun recht konden komen! Na ons rondje beneden aan de bali gemeld dat we graag meer info wouden, we mochten plaats nemen, koffie pakken, en er zou een adviseur naar ons toe komen, binnen 10 min een goed gesprek gehad! En onze meubels besteld! We kende de winkel niet maar vond het fantastisch!

Goed geholpen

Goede indeling van de winkel zeer veel te zien en wat we zochten was veel om te kiezen. Goed geholpen met ruime keus aan kleuren en materialen. En goede met uitleg.

Goede ervaring bij Zitmaxx

We zijn geholpen door een hele vriendelijke dame, het leuke is dat het bankstel dat we gekocht hebben...dezelfde naam heeft als de verkoopster!!! Fijne ambiance en vriendelijk personeel. Ik kan het iedereen aanraden om eens langs te gaan en te ervaren!!

Snelle service!

Goedenavond Mijn man Miguel en ik Jacqueline zijn bijzonder tevreden over de service van Zitmaxx Ik heb verschillende mails gestuurd met vragen over ons bestelde toekomstig nieuwe zithoek en kreeg zeer snel antwoord op mijn vragen dat mij gerust stelde wat ik belangrijk vind Het is tenslotte geen pakje boter dat je koopt Ook het maken van de afspraak via de site(Corona tijd) kon snel plaatsvinden en omdat wij van ver kwamen kregen wij ruim de tijd om rond te kijken De verkoper heeft ons geholpen een hoekbank samen te stellen Tot dus ver zeer tevreden en hoop heel veel plezier te gaan krijgen van onze nieuwe hoekbank. Vriendelijke groet Jacqueline Tamarit

Erg goed geholpen!

Een bedrijf met goede service en klantvriendelijk, behulpzaam en ervaren personeel. Erg goed geholpen!

GEWELDIGE winkel !

GEWELDIGE winkel !! Zeer behulpzame medewerkers en heel erg goed geholpen tijdens het aankoop van onze bankstel!! Wij zijn helemaal vanuit Arnhem naar de ZITMAXX gaan rijden en absoluut geen spijt gehad!! Dank voor onze aankoop we kunnen niet wachten tot ze binnen zijn. En wie weet zien jullie ons over een paar maanden weer.

Onze perfecte bank

Wij kwamen voor een lekkere loungebank, we hadden het wel in ons hoofd maar was nergens te vinden in een showroom. Met de keuze mogelijkheden die zitmaxx w�l heeft, hebben wij nu de (in onze ogen) perfecte bank. De vrouw waar wij door geholpen werden was super vriendelijk en netjes, ook al waren we met 2 kids, het was een fijne ervaring. We komen zeker terug nog voor accessoires.

de verkoop ging snel,omdat ik veel�

de verkoop ging snel,omdat ik veel reviews heb gelezen die bijzonder slecht waren ivm de levering en service geef ik voor nu 3 sterren,is alles geleverd volgens afspraak zonder beshadigingen en of uitgestelde levering waardeer ik mijn beoordeling op

Aanrader van de bovenste plank!

Heel breed assortiment. Voor ieder wat wils! Ik zelf ben erg kieskeurig en perfectionistisch, en toch mijn droombank mogen samenstellen. Je wordt vakkundig geholpen en te woord gestaan. Je loopt rustig van begin tot eind een halfuur minimaal door de winkel. Genoeg te zien in ieder geval. Fijne mensen die er werken ook en prachtige spullen!

Fijne grote winkel

Fijne grote winkel, waar je niet gelijk een verkoper op je nek krijgt maar gewoon eerst zelf kan rondkijken.

Goed geholpen door

Goed geholpen door Meneer

Goed geholpen bij uitzoeken van nieuwe bank

Zeer goede winkel met een ruim assortiment en grote showroom. Ook de hulp van de medewerkers was zeer goed. De reden voor 4 sterren en geen 5, Was dat de love seat die bij veel mogelijkheden zat niet in de showroom te vinden was. Verder nog geprobeerd nog een korting te krijgen, maar dit was helaas niet mogelijk, maar ook begrijpelijk in deze tijd.

Goede bediening en zeer vriendelijk�

Goede bediening en zeer vriendelijk personeel

Fijne en professionele hulp bij het�

Fijne en professionele hulp bij het kiezen van een bank! De levertijden mogen wel iets korter.

Bankstel Martini

Een paar dagen geleden hebben we een nieuwe bank uitgezocht. Na een bakkie koffie en een rondje door de winkel werden we uitstekend geholpen door een mevrouw. Ze nam uitgebreid de tijd voor ons en gaf ons goed advies omdat we er nog niet helemaal over uit waren. Uiteindelijk zeer blij met onze aankoop.

Vriendelijk en goed geholpen.

Vriendelijk en goed geholpen.

We waren een jaar of 3 geleden hier ook�

We waren een jaar of 3 geleden hier ook al geweest. Je kunt heerlijk door de showroom lopen zonder oponthoud. En toen we eruit waren hebben we een prima advies gekregen en de aankoop gesloten.

Zeer prettig geholpen

Ik werd heel fijn geholpen door Robert! Ik kreeg goed advies en hij was heel geduldig met alle vragen die werden gesteld. Bedankt hiervoor! Zitmaxx is een prachtige winkel en ik kom er zeker weer een keertje terug.

Super geholpen!

Super geholpen!

Goede service. We zijn snel en vakkundig geholpen. Betaling bij aflevering en alles wordt eerst naar tevredenheid bezorgd en gemonteerd.

problemen met gekochte bank

wij hebben problemen gehad met onze bank van 1,5 jaar oud dit is heel netjes door Zitmaxx opgelost onze complimenten hiervoor

Wij vonden het sowieso prettig dat we�

Wij vonden het sowieso prettig dat we alle vrijheid kregen om rustig te winkelen en op zoek te gaan naar een bank die voor ons geschikt bleek en ook gevonden hebben. Met een vraag konden bij ��n van de verkopers terecht. Bij het bestellen en een lekker bakkie en goed advies zijn wij tevreden vertrokken.

De eerste keer dat wij daar waren�

De eerste keer dat wij daar waren werden wij gelijk verliefd op de eerste bank die wij zagen. Helaas was de verkoper mogelijk niet met z�n beste been uit bed gestapt en zijn wij weer weg gegaan. Volgende dag toch terug gegaan en onwijs goed en aardig geholpen door een andere medewerker. Daarom besloten om de bank te kopen! Gelukkig toch een goede ster kunnen geven en onwijs goed geholpen met de aanstaande nieuwe bank.

Stobbeweg 21

2461 EX Ter Aar