Zeer ruim aanbod en prettig geholpen�

Zeer ruim aanbod en prettig geholpen door medewerker. Aangezien hij 'stage' liep, wat hij aangegeven had, was het geen punt dat er af en toe iets misging. Ik had en kreeg ruim de tijd en alles is uiteindelijk uitstekend geregeld.

Fijne winkel met goede adviseurs

Fijne, grote winkel met een groot assortiment. We werden na onze invenratisatieronde goed geholpen door een adviseur. Onder het genot van goede koffie hebben we de ideale bank samengesteld. Groot compliment voor Zitmaxx!

Grote showroom, ruime keuze.

Vooraf op internet assortiment bekeken. We zochten een wat langere eetbank en Zitmaxx bleek daar een ruime keuze in te hebben. In de showroom een aantal modellen bekeken en een afspraak met een adviseur gemaakt. Prima geholpen. Ondanks dat het redelijk druk in de winkel was, is er ruim de tijd voor het advies uitgetrokken.

Het was heel druk maar ondanks dat zijn�

Het was heel druk maar ondanks dat zijn we effici�nt en vakkundig geholpen.

Prachtige winkel met veel keuze

Prachtige winkel met veel keuze. Aardig en snel geholpen. Er werd de tijd genomen om een goede keuze te kunnen maken.

Zeer goed geholpen

Zeer goed geholpen. Er is goed de tijd voor ons genomen. Zeer blij met onze nieuwe bank en eetkamer stoelen.

Top winkel

Al eerder in deze winkel een relaxstoel gekocht en zeer goede ervaringen gehad. Vriendelijke en met toewijding geholpen. Ook deze keer een heel goede ervaring gehad bij het uitzoeken van 2 barktukken. Personeel zowel aan de balie als in de winkel, zeer betrokken en vriendelijk. Al met al een TOP winkel

Mooie winkel en veel keus

Mooie winkel en veel keus. Wij zochten een eettafelbank en vonden deze hier! Na eerst te zijn gaan kijken, hebben we hem online besteld. We wachten nu af om hem binnen te krijgen, maar zijn nu al blij maar vooral benieuwd. Goed hulp vanuit de winkel, en er liep genoeg personeel rond. Fijn, fijn!!!

Thuis de voorbereiding en goede service in de winkel

Nadat ik al heel veel onderzoek thuis op de 'oude bank' had gedaan naar het type bank dat wij zouden willen en zelfs al verschillende stoffen via de post binnen had gekregen, wist ik dat ik zeker bij jullie zou slagen. Natuurlijk nog wel even proefzitten in de showroom. De bank zat goed, de maten had ik met de online planner al nagekeken en na hele goede hulp van jullie verkoopmedewerker was de deal eigenlijk zo beklonken!

Fijn bedrijf met ruime keuze

Fijn bedrijf met ruime keuze, je kunt lekker je rondje maken door de winkel en alles bekijken, geen opdringerige verkopers die je van alles proberen te verkopen. En natuurlijk een mooie Fijne bank gekocht

Op onze zoektocht naar een betaalbare�

Op onze zoektocht naar een betaalbare relaxfauteuil kwamen we via internet terecht bij de firma Zitmaxx in Ter Aar. We gingen zonder een afspraak te maken naar de winkel. Daar werden we door de receptioniste hartelijk ontvangen en zij zocht een verkoper, die ons zou kunnen voorlichten. Wij kregen de voorlichting naar onze persoonlijke voorkeuren. Daarna waren we het vrij snel over eens, dat het een van de tentoongestelde stoelen zou worden. De koopovereenkomst werd getekend en de stoel is besteld. Nu afwachten op de levering. We hebben alle vertrouwen in een goede afloop.

Er is een groot aanbod

Er is een groot aanbod , je kunt eerst alles zelf uitproberen . Toen waren we daadwerkelijk bij onze keuze beland , maar twijfelde nog , toen liep Mevrouw Vendel langs , en kon ik wat vragen . Zij had goede adviezen , en merkte op dat mijn man toch beter de medium uitvoering van de stoel moest nemen. Alles is goed besproken , we zijn zeer tevreden.

Een hele fijne ervaring

Een fijne winkel om rond te kijken, mooie opstellingen. We werden netjes en snel welkom geheten en het begin van de looproute gewezen. Na deze te hebben voltooid werden we netjes opgevangen en aan een tafel gezet met een kopje koffie en thee. Een vriendelijke verkoper melde zich even later om de bank van onze keuze samen te stellen. Goede uitleg over de verschillende stoffen e.d.Kortom kijken wij terug op een hele fijne ervaring bij Zitmaxx.

Was een stukje moeten rijden, maar goede service!

We hebben een stukje moeten rijden, maar was echt de moeite waard. Geen �dubbele meubels� met steeds weer een ander kleurtje. Duidelijk aangegeven wat de mogelijkheden zijn qua maat en prijs. Wij waardeerden het enorm dat er ruim personeel aanwezig was, dat echt de tijd nam, mee liep terug de winkel in om iets te laten zien en attendeerde op de mogelijkheden. Wij hadden niet het idee dat ons iets aangesmeerd werd. Geen haast, uitleg over de stoffen zoveel we nodig hadden. Er werd doorgevraagd waarom we iets op een bepaalde manier wilden, waarna er actief mee gedacht werd, maar ook geattendeerd op mogelijke problemen/onhandigheden. Al met al liepen wij zeer tevreden de winkel uit en kijken we uit naar onze bestelling!

Zeker de moeite waard om heen te gaan en te bestellen.

Prima winkel. Duidelijke informatie en helder. Meisje wat mij hielp was een gezellige dame. Het is een professionele winkel waarin je vrijheid krijgt en er niet achter je aan gezeten wordt en bij het bestellen ligt alle keuze bij jou. Er worden geen verkooptechnieken gebruikt. Erg prettige manier van zaken doen.

Klant is hier nog koning

Zeer goed geholpen door een keurige verkoopster. Heeft meerdere opties besproken en laten zien. De verkoopster was meedenkend en heeft de tijd voor ons genomen. Wij kunnen Zitmaxx zeker aanbevelen.

Heel erg goed geholpen bij zirmaxx

Heel erg goed geholpen bij zirmaxx! Het aanbod was enorm en toen we de bank zagen die we graag wouden, werden we goed geholpen. De verkoper nam uitgebreid de tijd voor ons een gaf ons goed advies. Dit was de rit zeker waard!

Goed geholpen.

Wij werden zeer vriendelijk en deskundig geholpen door Anita. Ze nam echt de tijd voor ons. Ben benieuwd naar de levering of die net zo goed gaat als de verkoop was.

Goed geholpen door de verkoper !

Goed geholpen door de verkoper. Heel attent en pikte snel op waar mijn behoefte lag. Alles was snel in orde gemaakt, stond tevreden buiten. Toen ik later nog vragen had werd ik uiteindelijk door een andere verkoper heel prettig geholpen. Al met al zou ik jullie aanbevelen.

Heel veel keus

Heel veel keus, fantastisch geholpen en meegedacht door een professionele vriendelijke maar vooral geduldige ??medewerker !

Het was een geslaagde middag

Het was een geslaagde middag. We gingen voor een stoel binnen een half uur hadden we die. 3 maanden levertijd, geen punt. Maar wilde graag toch met een week of 4 iets nieuws hebben. Zo gezegd zo gedaan. Terwijl mijn vriendin en de verkoper koffie dronken,vriendin kon die hele ronde niet meer lopen, ik getooid met telefoon nog een rondje door de zaak op zoek naar het kastje . En ja hoor foto van het kastje gemaakt terug naar de verkoper en vriendin, 4 weken levertijd. Gekocht, we hebben vreselijk gelachen vooral toen ik ook nog vertelde dat ik een nichtje van Bassie en Adriaan was. De verkoper en wij hadden een leuk poosje. Dank voor gezelligheid en de lol. Nu wachten op kastje en stoel

Wij zijn bij de aankoop van onze nieuwe�

Wij zijn bij de aankoop van onze nieuwe stoelen zeer goed geholpen. We hadden de gelegenheid om rustig door de showroom te lopen en onze keuze te bepalen, ondanks dat het bij aankomst erg druk was. Wij zijn later terug gegaan om de koop rond te maken en werden hierbij erg goed geholpen. Dit hebben we bij verschillende andere meubelzaken niet zo meegemaakt. Complimenten Zitmaxx!

Hele fijne winkel met mooie meubelen en�

Hele fijne winkel met mooie meubelen en een ruime keuze ook qua kleuren. Heel fijn geholpen en zeer goed geadviseerd!! Wij hebben een mooie bank besteld nu wachten tot hij geleverd gaat worden. Wij komen hier zeker weer terug in de toekomst!

We zijn keurig geholpen door Joop.

We zijn keurig geholpen door Joop. Nam ruim de tijd voor ons , liet allerlei stalen zien, en vertelde de mogelijkheden. Wij zijn zeer tevreden en zijn met een goed gevoel naar huis gegaan. Bedankt.

Zijn terugkerende klanten

Zijn terugkerende klanten. Hadden al eerder een bezoek aan de showroom gebracht ter ori�ntatie. En recent teruggegaan voor een evt. aankoop. Op zich alles soepel verlopen.. Werden snel geholpen bij de receptie en konden plaatsnemen. Medewerker die ons hielp ook heel vriendelijk, no nonsense benadering. Op zich prima, echter had ik iets meer klantvriendelijkheid en effort verwacht. Twijfelden over de kleur en materiaal.. Dus vroegen of we de oude bestelling konden inzien om de naam te achterhalen.. Kreeg t idee dat het teveel moeite was. Uiteindelijk andere kleur gekozen en bestelling geplaatst. Als je een paar duizend euro uitgeeft mag je wel iets meer effort verwachten vind ik. Ook al verkopen jullie veel op zo een dag.. Elke klant is een potenti�le koper en dient als zodanig te worden behandeld. Zoals ik aangaf, prima service en niets verkeerd. Maar niet echt zoals ik graag wilde. Dat er meer moeite was gedaan om de oude bestelling boven water te halen zodat we konden vergelijken. Verder top.

Stobbeweg 21

2461 EX Ter Aar