Een dikke tien!!!

Super goed geholpen!! Het was super druk maar ze hadden alle tijd voor je. Ik zou zitmaxx bij iedereen aanbevelen!

Bij binnenkomst voelde ik al gelijk een�

Bij binnenkomst voelde ik al gelijk een fijne sfeer waardoor ik me gelijk op mijn gemak voelde de keuze is geweldig en we zijn ook gelijk geslaagd en nu wachten dat ons bankstel wordt geleverd

Prettige winkel

Prettige winkel, makkelijk aan te rijden en voldoende parkeergelegenheid. Fijne verkopers die je helpen / meedenken met het uitzoeken van stof, de grootte van de bank en daarnaast evt nadelen met je delen. Zeer content dus gelijk tot verkoop over gegaan.

We zijn uitstekend geholpen door een�

We zijn uitstekend geholpen door een heel vriendelijke medewerkster. Al onze vragen en idee�n werden duidelijk en rustig beantwoord. Zeer vriendelijke dame!

Meteen als je boven komt in de winkel�voel je er thuis.

Meteen als je boven komt in de winkel voel je er thuis eerst je eigen ronde doen heel overzichtelijk daarna een lekker kopje koffie moest even wachten tot de verkoper kwam Eerst een gesprek aan tafel wat wij wilden daarna weer de ronde gedaan met de verkoper op diverse banken gezeten prima verkoper erg enthousiast daarna de meubels besteld voor een goede prijs.

Simpel en toch mooi

Simpel en toch mooi

Mooi aanbod aan meubels

Mooi aanbod aan meubels. Dame bij de receptie hielp vriendelijk en heeft goed geholpen. Verkoper was prima, maar een echte verkoper.

Super goed geholpen!

Super goed geholpen door Joyce! Fijne ervaring en mooie meubels uitgekozen, kan niet wachten tot we ze in huis hebben.

fijne ervaring

Fijne ervaring in aankoop bank waarin rekening werd gehouden met voor ons nog onbekende opleverdatum van ons nieuwbouwhuis

Vriendelijk, eerlijk, professioneel, vlot

We zijn de afgelopen tijd vaker bij Zitmaxx geweest. Met 2 van onze kinderen en voor onszelf. Wat echt opvalt is het altijd vriendelijke personeel. Meedenken, behulpzaam, vlot helpen. De laatste keer ook weer. We hadden een eetkamer bank op het oog, lekker groot en een forse tafel erbij. Je zou als verkoper kunnen zeggen �kassa�, maar nee. De verkoopster adviseerde uitgebreid, deelde haar eigen inzichten en kwamen uit op een kleinere tafel en iets kleinere hoekbank. We zijn er zeker van: de volgende keer gewoon naar Zitmaxx. Als je zelf de tijd neemt; bij Zitmaxx nemen ze de tijd voor jou!

Wat een ruime keuze in stoffen en�

Wat een ruime keuze in stoffen en kleuren! Bovendien uiterst vriendelijk en vlot geholpen. Zeer de moeite waard om er naartoe te rijden.

Heel erg tevreden!

Julia heeft mij onwijs goed geholpen. Vriendelijk, nam alle tijd (ondanks dat het voor mijn gevoel erg druk was) en kwam met goede vragen en idee�n. Voor de aankleding (vloerkleed, bijzettafeltjes etc.) kwam er nog een dame bij die kleur- en stijladvies gaf. Ondanks dat ik het erg lastig vond om op basis van een kleine stofstaal de kleur te bepalen ben ik met een heel fijn en goed gevoel de winkel uitgegaan. Ik ben ontzettend blij met mijn gekozen nieuwe bank en kijk uit naar de levering! Groet, Roxanne

Fijne ervaring

Ruim assortiment, werden snel geholpen en namen (ondanks de drukte) de tijd voor je.

Voor meerdere meubels geslaagd!

Voor meerdere meubels geslaagd. Goede hulp, Behulpzaam, maten worden opgemeten etc. Fijne service

Prettige ervaring in de winkel

Prettige ervaring in de winkel. Veel keuze uit stof, de medewerker wist ons goed te helpen met de keuze.

Goede service, nemen alle tijd voor je om een goed advies te geven

Veel keus

Veel keus, vriendelijk en goed geholpen.

We waren er voor eerst

We waren er voor eerst Wat een mooie zaak . We zijn super geholpen door een zeer vriendelijke vrouw .

Je kan op je gemak rond lopen

Je kan op je gemak rond lopen, zonder dat er opdringerig verkopers op je afkomen. Bij de ingang wordt je keuring ontvangen, en krijg je uitleg. Heb je Keus gemaakt dan kan je het afronden met een verkoper. Zij zeer vriendelijk.

Goede advisering in de winkel

Goede advisering in de winkel

Behulpzame service

Behulpzame service

Persoonlijke aandacht voor de klant

Zeer vriendelijke en behulpzame receptioniste en de adviseur was heel vriendelijk geduldig en adviserend. Uiteindelijk voor de juiste stof en bank gekozen. Zitmaxx besteed veel aandacht aan de service en persoonlijke aandacht voor de klant. Je voelt je welkom en ze smeren je niets aan om te kopen.

Fijn winkelen om goed te kunnen slagen!

Er wordt echt tijd voor je gemaakt en geluisterd naar je wensen met mogelijkheden. Ook fijn dat er niet opdringerig gedaan wordt dat je iets dient te kopen. Wij hebben nu 3x langs te gaan een fantastische aankoop gedaan, dit is de reden waarom wij voor een 2e keer opnieuw onze meubels hier opnieuw halen!

Goede ervaring

Vandaag zijn wij bij de Zitmaxx geweest en hebben daar al onze meubels besteld. We werden super geholpen en ze hebben echt enorm veel keus. Mooi concept waarvan anderen kunnen leren. Kleine tip: Als je kan, ga dan door de weeks, in het weekend is het wel echt druk en dat is terecht!

Meteen geholpen om de juiste bank te bestellen

De medewerker kon ons snel van dienst zijn en was vriendelijk, enthousiast en hulpvaardig. De bank die wij wilden had ze snel gevonden, evenals de gewenste stof en poten. Hoewel het heel druk was, op zaterdag, werden wij snel geholpen.

Stobbeweg 21

2461 EX Ter Aar