Best spannend �

Van onze kinderen hadden we al positieve berichten gehoord over Zitmaxx en we zijn daarin niet teleurgesteld. Het was best druk in de showroom maar de verkoper nam alle tijd om ons het een en ander uit te leggen en te laten zien. Meubelen uitzoeken is ook best spannend want je koopt het voor langere tijd en dan is goed advies echt belangrijk en dat kregen we !!! We hebben de banken en de stoelen nog niet in huis maar we zijn van overtuigd dat de meubelen ons woonplezier zullen vergroten

Goed geholpen in de winkel door de erg�

Goed geholpen in de winkel door de erg behulpzame verkoper. Wat wel raar is dat ze geen enkele korting geven. Bizar. Dus neem dit zeker mee in je overwegingen

Erg fijn geholpen en een ruim assortiment

Erg fijn geholpen en een ruim assortiment!

Toch geslaagd

Keuze gemaakt op internet, naar de winkel geweest. De artikelen die we hadden uitgezocht (bank en relax stoel) waren helaas allebei niet meer aanwezig in de winkel. Keurig geholpen om een alternatief te zoeken, de jongedame was zeer behulpzaam en nam de tijd om met ons de mogelijkheden en opties door te nemen. We zijn zodoende toch geslaagd en komen waarschijnlijk wel weer een keer terug hier.

Erg fijne zaak

Erg fijne zaak. Wordt goed geholpen en veel mogelijkheden

Fijne winkel!

Fijne winkel! We kwamen hier nu voor de tweede keer. We zijn behulpzaam geholpen. Echter had er nog wel iets meer geadviseerd mogen worden met iets meer kennis over de producten. Dit gebeurde de eerst keer meer vanuit de verkoper zelf. Bij de tweede keer moesten wij zelf wat meer vragen stellen.

10 met een griffel!

Wat een h��rlijk, eerlijk en goede zaak! Met mijn nierziekte hebben wij best wat issues qua relaxed en goed zitten. Maar w�t zijn wij goed geholpen, alle tijd werd er genomen en toen wij na een week bedenktijd terug kwamen en een andere verkoopster ons verder hielp deed ook zij dit uitermate goed!!! Een 10 met een griffel in ieder geval voor degenen die ons geholpen hebben.

Een heel mooie en bijzonder goed en�

Een heel mooie en bijzonder goed en smaakvol ingerichte showroom. Uitstekend en uitgebreid assortiment en een aantrekkelijk prijsniveau. Wij zijn hier afgelopen vrijdag geweest en zijn erg prettig en professioneel geadviseerd door ��n van de verkoopmedewerkers. Echt een topbedrijf en zeker een aanrader. Peter Grift uit Almere

Ruime keuze, top personeel.

Ruime keuze, kundig personeel, je krijgt goede uitleg, men neemt ook de tijd voor iedere klant, je wordt prettig welkom geheten. Zeer prettige ervaring.??????

Prachtige producten

De beste interieurwinkel die ik ooit heb bezocht! Het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. Alles in de winkel wordt zo getoond dat mensen een idee kunnen krijgen hoe ze het product in hun woonkamer kunnen plaatsen. Ook de online shop is erg goed georganiseerd. Ze verkopen prachtige producten. Dus de prijs die u betaalt, is het waard. ?

grote winkel, scherpe prijzen

Grote winkel met veel wisselend aanbod, je werd er ondanks de 'redelijke' drukte goed en snel geholpen. Goede en scherpe prijzen! Voor ons net geen 5 sterren doordat er een 'reken foutje' gemaakt werd aan de balie waarna er voor ons gevoel nogal fel gereageerd werd naar de desbetreffende collega. Gelukkig werd dit snel opgelost en werden wij na even wachten goed geholpen.

Waanzinnige keuze en opties

Waanzinnige keuze en opties voor het eetkamerbankje. Kreeg wel een beetje het gevoel dat de medewerkster ons een beetje naar de mond praatte.

Ruime winkel met veel keuze

Ruime winkel met veel keuze, daarnaast ook nog goed geholpen. Een aanrader!

Fijne winkel ,veel keus mooie spullen�

Fijne winkel ,veel keus mooie spullen voor ieder wat wils , fijn personeel vriendelijk ,behulpzaam en beleefd,wij zijn zeer tevreden.

Grote winkel, veel keuze, vriendelijk personeel

Mooie grote winkel, voor ieder wat wils. Genoeg ruimte om gedurende de COVID-19 pandemie met een gerust hart rond te neuzen. Personeel is vriendelijk, neemt de tijd om je wensen en situatie te doorgronden en denken graag mee. Bovendien gaven ze ons de tijd om opties te overdenken, waar je elders vaak de druk voelt om snel te besluiten. De mogelijke opties hebben we thuis nog eens overdacht en de uiteindelijke keuze vervolgens over de mail doorgegeven. Na meerdere reminders en 1,5 week na doorgeven de bestelling kunnen afronden. Dat zou niet zo lang mogen duren. Ook hier nette afhandeling door personeel middels een telefonische excuses voor het ongemak.

Heel behulpzaam geholpen en ook eerlijk

Heel behulpzaam geholpen en ook eerlijk over de stof die ik op mijn nieuwe bank wilde

ThXx ZitmaXX

Wij zijn erg goed prettig geholpen door een lieve medewerker. Zij dacht goed mee, liet alle kleur stalen en opties zien. Wij zij nu al blij met de bank die we gekocht hebben en kunnen niet wachten tot deze geleverd wordt! Thxx medewerkers en Zitmaxx

Duidelijk uitleg en vakkundig personeel�

Duidelijk uitleg en vakkundig personeel !

Top aankoop

Volop keuze, mooie showroom en prettig geholpen. Zal er zeker vaker komen! Wij hebben voor de Axe bank gekozen en konden dit helemaal op onze smaak aanpassen.

We zijn heel goed geholpen

We zijn heel goed geholpen! Er werd rustig de tijd genomen en het advies was kundig en uitgebreid. Heel blij mee!

Leuke winkel en goed geholpen!

Leuke winkel en goed geholpen!

Fijn en deskundig geholpen

Fijn en deskundig geholpen. De verkoper nam de tijd voor ons en had goede adviezen voor de te maken keuzes. De bevestigingsmail kwam vervolgens niet aan vanwege een typfout in het e-mailadres. Zitmaxx belde uit eigen initiatief om het juiste mailadres te vragen en was erg behulpzaam. Top service!

Zitmaxx is oplossingsgericht

Bij mijn eerste bestelling een tv-meubel ging het mis, maar doordat wij samen goed hebben kunnen communiceren en samen aan een oplossing hebben gewerkt heeft dat er voor gezorgd dat ik sinds kort op nieuw een bestelling voor een bankstel heb geplaatst.

Advies en hulp bij bestelling zeer�

Advies en hulp bij bestelling zeer professioneel en snel. Goede sfeer in het bedrijf.

Heel goed en met aandacht geholpen�

Heel goed en met aandacht geholpen tijdens de van te voren gemaakt afspraak. Onze verkoper had veel verstand v stoffen en leidde ons bij binnenkomst direct naar een bank die we life nog mooier vonden dan de eerste, per mail uitgezocht keuze. Kortom een geweldig fijne zaak. Wij komen graag terug wanneer we weer een nieuwe woonwens hebben.

Stobbeweg 21

2461 EX Ter Aar